New in - Gucci taske

Køb mit badetøj

dscf7983-1

I forbindelse med de to dage det var sommer lavede jeg en billedeserie for Her & Nu. Billederne blev naturligvis taget af Katja, og jeg synes, at de er så fantastiske! Så jeg ville lige dele dem her på bloggen + link til hvor I kan købe mit badetøj.

dscf8199-1

Dakotta er en af mine yndlings! Fun fact: Både Kendall og Kylie Jenner har samme badedragt. Den koster omkring 1800 kroner og er fra Agent Provocateur – of course.

dscf8350-3

Anja er også fra Agent Provocateur og kan lukkes på to forskellige måder. Jeg foretrækker krydset foran, da det bare gør noget for ens kavalergang! Den er lidt billigere end Dakotta og koster kun 1600 kr.

skaermbillede-2017-08-03-kl-21-07-54

Det her billede blev ikke bragt i Her & Nu, men vi tog det samme aften. Så jeg tænkte at jeg lige ville inkludere det. Og ja, sådan kigger jeg altid på min pizza! Badedragten hedder Bettina og er fra Agent Provocateur. Surprise! Det er også den billigste på listen til kun 1400 kr.

Jeg er så glad for at jeg fik taget de her billeder. Da det lader til at være den eneste gang denne her sommer jeg er i badedragt. Suk!

dscf7961-12cropped

Denne her badedragt er desværre udgået fra Agent Provocateurs kollektion. Men jeg fandt den på amazon!

1 kommentar

  • Ja du har ret. Vejret har ikke været det bedste denne sommer, men håber da august kunne forbavse os alle. God weekend 😎

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - Gucci taske