Bag Crush

New in – Gucci taske

20597600_10211639485414223_1421154902_o

Hvis I følger med på Snapchat eller Instagram har I sikkert set at jeg modtog en pakke fra Gucci i dag. Og nej det var ikke spons eller en gave fra en hemmelig beundrer (I wish), men derimod en gave til mig selv for at være kommet ind på mit drømmestudie. Man må jo huske at fejre egne sejre. Jeg er ihvertfald stolt af mig selv, så det endte med lidt internetshopping 🙂

Nåh, vil I se hvad jeg endte med?

20616130_10211639495414473_409070436_o

Yes, det blev Gucci Dionysus tasken, som jeg også viste frem i mit Bag Crush indlæg. Jeg har egentlig altid været skeptisk overfor Gucci. For mig har det altid været lidt for bizart og for meget logo – selv for mig. I ved sådan lidt vestegnen i 00’erne? Men jeg er faktisk virkelig blevet glad for Gucci indenfor det sidste år. Specielt Dionysus taskerne og alle deres variationer.

Oprindeligt troede jeg, at jeg ville have tasken i størrelse medium, men jeg besluttede mig alligevel for small. Jeg går aldrig rundt med særlig mange ting og jeg frygtede at medium ville se for stor ud på mig. Small har en perfekt elegant størrelse.

   

10 kommentarer

 • Lone

  Kære “E”

  Et lille læserbrev f.eks. Berlingske øger ikke opmærksomheden mht. klimaforandringerne

  Men hvis Nikita nu udnyttede sin nøgenstatus til, at kæmpe for klimaforandringerne, i stedet for “feminismen,” så ville hun nok vinde mere respekt.

  Og læg mærke til det jeg skriver nu:

  Nikita må være ligeså nøgen hun vil på alle billeder, I don’t give a shit!

  Det der efterhånden pisser mig ret så meget af, det er hendes såkaldte latterlige “feminisme-kamp.”

  Det her er jo en let måde at tjene penge på.

  Hvis bare Nikita stod ved det, så ville den “modstand” hun møder mod hendes nøgenbillder forsvinde.

  For feminisme handler ikks om at være letpåklædt, det handler om alt andet end det.

  Men det ville du vide hvis du kunne din historie.

  Og jeg gik iøvrigt ind på Nikitas blog, fordi jeg havde en kommentar til det der feminisme-pjat.

  Mvh. Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   “Nikita må være ligeså nøgen hun vil på alle billeder, I don’t give a shit!

   Det der efterhånden pisser mig ret så meget af, det er hendes såkaldte latterlige “feminisme-kamp.”

   Det her er jo en let måde at tjene penge på.

   Hvis bare Nikita stod ved det, så ville den “modstand” hun møder mod hendes nøgenbillder forsvinde.”

   Du har faktisk ret i, at hvis jeg spillede med på idéen om at jeg bare var en dum, halvnøgen bimbo, så ville meget af den modstand jeg møder forsvinde. For problemet er ikke at jeg har undertøjsbilleder på Instagram. Problemet er at jeg samtidig vil have lov til at udtale mig om andet end bare gucci tasker. Dit eneste problem med mig, er at jeg ikke passer ind i din forestilling om hvordan en pige som mig skal være. Jeg nægter at få din stereotyp tvunget på mig.

   Det her er den sidste kommentar fra dig som bliver godkendt. Brug i stedet din tid på at skrive nogle læserbreve om klimaforandringer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Oh I did hit a nerve!

  Til “E”: Lone er mit navn og det kan man godt hedde, uden at være gammel og grim (jeg er 35 og en køn blondine hvis endelig vil vide det…), og uden at sidde i sofaen og æde sig tyk og fed. Jeg er opkaldt efter min mormor som var et dejligt menneske.

  Ja Nikita du skriver lige en klumme her og indimellem, og jeg holder både Politiken og Berlingske.

  Og jeg synes ikke at du bidrager med noget intelligent eller brugbart.

  Du kæmper stadigvæk for feminismen siger du?

  At DU kæmper for femismen pga. din “ret til at lave lettere påklædte” billeder er sku’ latterligt.

  Ved DU hvad de virkelige feminister kæmpede for i gamle dage?

  De kæmpede for ligestilling og IKKE for nøgenhed.

  Skriv en klumme om hvad rigtig feminisme er.

  Man høre ikke om halvnøgne mænd i bladende der kæmper for deres “ret til at være maskuline ved at de er lettere påklædte i de kulørte blade.”

  Du må være lige så afklædt du vil, og tjene penge til alle de Gucci tasker du vil.

  Bare du dropper dit påtagede label med, at du er “feminist.”

  Du ER en kvinde der tjener penge på at være stort set nøgen på alle billederne, og på at diskuterer om noget DU IKKE ER.

  Det er det du tjener penge på.

  Du er ikke feminist Nikita.

  Men du har fundet en halvnøgen vej til at tjene penge.

  Og det er også helt i orden, for det er DIT LIV.

  Stå nu ved det.

  Så ville du nemlig også vinde mere respekt hos dit eget køn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Hej Lone

   Ja, feminister kæmpede for ligestilling. Blandt andet ved brug af nøgenhed.
   Ved du hvad unge mennesker ser som det største ligestillingsproblem i Danmark? Den seksuelle dobbeltmorale. Luderstigmaet. Det stigma der gør at det er deres skyld, hvis de bliver voldtaget. Det stigma der gør at hvis de får delt nøgenbilleder mod deres vilje, så er det dem der bliver udskammet. Det stigma der gør at hvis man som kvinde viser sin krop frem, bliver man automatisk set på som værende dum, eller et sex”objekt” fremfor et handlende, tænkende subjekt.
   Det kæmper jeg imod. At du ikke ser det som værende vigtigt eller rigtig kvindekamp, den er på dig. Og måske er det en generationskløft der gør det, men alle de her problemstillinger er en del af mange unge kvinders hverdag.

   Og nej du hører ikke mænd kæmpe for retten til at være lækre og seksuelle og samtidig stadig kunne blive taget seriøst fordi de står ikke overfor den problemstilling.

   Jeg har meget respekt hos mit eget køn. Men kvinder som dig – kvinder der vil dømme kvinder for den måde de bruger deres krop eller direkte bestemme over deres krop – jer ønsker jeg ikke respekt fra. Det ville være et personligt lavpunkt, hvis jeg fik respekt fra en som dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er godt nok grænsende til stupidt at tage patent på feminismen, mens man høvler en anden kvinde ned. Oh the irony. Man kunne næsten fristes til at tro, at det ikke er mændene, der holder kvinderne nede, men vi kvinder selv. Kvinde er i sandhed kvinde værst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Kære Nikita

  Du kæmper ikke for feminismen eller er feminist, fordi du altid optræder lettere påklædt.

  Det du gør, det er at du tjener penge til f.eks. dine tasker og sko, fordi folk liker dine IG-billeder, eller fiser ind på din ligegyldige blog.

  Især mænd smutter for, og de ville dælme ikke ville skænke dig en tanke, hvis ikke du var næsten nøgen.

  Du er IKKE feminist.

  Det DU GØR, har ikke en skid med feminisme at gøre.

  Men du har ligesom Mascha (den “fede” træner) fundet en let måde, at tjene penge på.

  Du er konstant i Ekstra Bladet eller BT, fordi du er nøgen, og nogen er du heldig og ryge i Aftenshowt på DR f.eks.

  Hvis du så bare havde noget intelligent at sige…

  Lyder jeg som en sur gammel og misundelig kælling?

  Det er jeg IKKE.

  Men jeg er pissetræt af at medierne giver taletid til ligegyldige mennesker som dig og Mascha-tøsen.

  Klimaforandringerne er langt vigtigere at tale om, men dine patter eller røv kommer først.

  Jeg er gået i tænkeboks over hvordan medieliderlige mennesker som dig, kan fjernes VERBALT fra den offentlige debat (og nej, jeg er IKKE voldelig. Er fredelig som dagen er lang).

  Og jo er sikkert sød nok, men feminist, det er du altså IKKE.

  Tillykke med den nye taske.

  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Hej “Lone”

   Du har helt ret I at mine billeder ikke er en del af en stor feministisk happening. Min afklædthed er ikke et politisk statement. Det er noget jeg gør fordi jeg har lyst til det. Den feministiske kamp kommer i den modstand som jeg møder på grund af mine billeder. Og den feministiske kamp kommer I at jeg nægter at bukke under for folk, der vil bestemme hvordan jeg skal leve mit liv og bruge min krop.

   Ja, medierne skriver ofte om mig og om Mascha – som forresten ikke er en tøs, men en stærk, selvstændig, succesfuld og meget inspirerende kvinde. Men er det min skyld? Er det Maschas skyld? Faktum er at BT, EB osv. fortsat er virksomheder. Det handler al sammen om udbud og efterspørgsel. Så længe der er læsere til artikler om mig og Mascha, så bliver de artikler skrevet. Så ret venligst din vrede hvor den hører til. Ups. Der fik jeg vist også afsløret hvordan “medieliderlige” mennesker som mig kan fjernes fra den offentlige debat.

   Hvis du er træt af “patter og røv” har du så eventuelt overvejet at følge andre medier? Information, Politiken, Berlingske, Børsen osv.? Så kan det også være du falder over nogle af de mange klummer jeg har skrevet eller de mange interviews jeg har givet, som ikke handler om tasker eller undertøj.

   Mange tak. Jeg er også glad for den. Og tak for at være gået ind på min blog. Du har lige bidraget til at jeg kan købe den næste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • DJJ

   Bliver bare nødt til at anerkende dit alt for fede svar, især slut replikken “Du har lige bidraget til at jeg kan købe den næste taske” ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Hej Lone. Et konstruktivt råd herfra. Hvad med at du selv begyndte at skrive om klimaforandringerne? 🙂 Du kunne eksempelvis skrive et læserbrev eller et debatindlæg og sende til et af de større dagblade. Hvis du spørger pænt vil Nikita måske endda hjælpe dig – hun har nemlig studeret retorik og er skam også blevet bragt i medier for andet end sit udseende (hvilket der heller ikke er noget galt med). God vind herfra 🙂🙂🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

   Sorry “Lone”
   Men jeg bliver simpelhed nød til at spørge dig hvad fanden du laver på nikitas blog hvis det er den mening du har om hende.
   Det er da helt fint at du ikke gider at læse om hende og se billeder af hendes halv nøgne krop, men så skulle du tá at finde dig en anden blog at læse. Der er jo ingen der tvinger dig til at gå og følge med i hendes liv, du kan heldigvis bare finde noget at læse.
   Nu siger du godt nok at du ikke skriver dette fordi du er en gammel grim og misundelig kvinde men jeg nok sige at i mine øjene lugter det langt væk af misundelse. Du er sikkert typen der sidder der hjemme dag efter dag og bliver tykker og tykker fordi du spiser for meget og bevæger dig for lidt alt i mens du har ondt i røven over de mennesker der gør lidt ud af sig selv og faktisk gør noget med deres liv de godt kan lide og så vil jeg give Anne helt ret hvis du vil snakke mere om klimaforandringer så skriv et læserbrev. Og så lad for fanden vær med at få ondt i røven over at det går godt for andre. Måske hvis du kunne glæde dig lidt på andres vejene så ville det måske også gå lidt bedre for dig en dag. Husk på karma!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag Crush