Hvordan så jeg ud før?

Get the look

dscf9124-1

Foto af Ekaterina Krarup Andersen

Da jeg havde det her outfit på tidligere på ugen var der en smuk ældre dame, som sagde at jeg så sød ud. Det er for mig den ultimative succes – når søde ældre damer kan lide mit tøj. Er det sært? Anyways, jeg elsker det her sæt, så jeg tænkte, at jeg ville dele det med jer andre. Nederdelen er fra Karen Millen og købt for flere år siden, så den har jeg ikke kunne finde frem til, men jeg fandt to lignende. Skoene er fra Louboutin men jeg kan simpelthen ikke finde dem nogen steder. Jeg har dog fundet to par lidt i samme stil. Det ene har jeg også, og jeg overvejede faktisk at tage dem på til det her sæt.

Missguided Crop Top // Nederdel fra Asos // Nederdel fra Boohoo // Sko fra Louboutin // Sko fra Louboutin

3 kommentarer

 • Erik

  Tror næsten vi passerede dig på Torvegade på Christianshavn tirsdag formiddag i netop det outfit (og hund). Så var der high-five mellem farmand og datter. Vi havde spottet en celebrity, og havde nu noget af fortælle hjemme i Jylland.
  😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Haha hvor sødt. Ja, det var nok mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen Peter Jørgensen

  Du er altid så smuk i tøjet og elegant. Jeg ville godt møde dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan så jeg ud før?