New in - Louboutin støvler

Hvordan så jeg ud før?

erika-jayne

I forbindelse med min Q/A svarede jeg på, hvor meget jeg har fået lavet. Så jeg tænkte, at det ville være sjovt at lave et blogindlæg, hvor jeg illustrerede forskellen på før og efter.

Så her er det “afslørende” billede.

before-after

Derudover er er også gået to år mellem de to billeder og jeg er generelt blevet bedre til at lægge makeup.

Jeg ved at der sidder mange personer derude med rigtig stærke holdninger til kosmetiske behandlinger. Jeg er selvfølgelig for. Det undrer nok ikke nogen. Jeg har udtalt mig om det her emne mange gange, da det lader til stadig at være enormt tabubelagt.

Jeg ved, at når jeg lægger billeder op fra et besøg på Retouch Clinic, så kommer jeg til at miste følgere. Og jeg kommer til at få mange kommentarer om, at jeg “ødelægger” mit udseende. Og det er på trods af, at de fleste af mine følgere nok aldrig har set mig uden fillers osv. På et tidspunkt valgte jeg faktisk at jeg ikke ville lægge et billede op fra Retouch Clinic før efter en uges tid. I løbet af den uge nåede jeg så at lægge to selfies op taget efter mit besøg, for at bevise overfor mine følgere, at de jo faktisk godt kan lide de ændringer, som jeg har lavet ved mit udseende. Det kan I læse mere om her.

Det er enormt vigtigt for mig at være ærlig omkring denne her slags ting. Jeg føler, at jeg ville være med til at skabe og opretholde et urealistisk skønhedsideal, hvis jeg holdte det skjult. Derudover kan jeg godt lide at vise, at man altså godt kan opnå et naturligt look med fillers osv. Så det ikke altid er de lidt karikeret skræmmeeksempler vi ser.

Jeg har altid tænkt, at hvis man er utilfreds med noget, så kan man lige så godt få det ordnet. Hvis det vil give dig mere livsglæde – så gør det da! Jeg er blevet mere tilfreds med mit spejlbillede efter alle de her ting, og jeg er egentlig nået et punkt, hvor der ikke er mere jeg vil have lavet. Jeg synes også stadig, at jeg ligner mig selv, hvilket er meget vigtigt for mig. Men nu er jeg bare en “forbedret” version af mig selv.

Men samtidig kan jeg også se “problemet” i, at det er så let tilgængeligt at ændre på sit udseende. Der er nok nogle mennesker, som når til et punkt, hvor det ikke er deres udseende de burde ændre på, men i stedet for noget inde i dem selv. Altså de mennesker der efter at de har fået ordnet den første “fejl”, så har de allerede travlt med at fiksere på den næste, som de måske ikke engang havde lagt mærke til før. Det kan godt være, at det lyder dobbeltmoralsk, når jeg i princippet har fået ordnet så meget. Men i mine øjne er det altså hverken særlig meget eller noget særlig ekstremt, som jeg har fået lavet. Den største forskel er jo faktisk læberne, hvilket var det, som jeg helt oprindeligt var utilfreds med. Alt andet såsom næsekorrektionen og fillers under øjnene, var jo noget som jeg i forvejen “ordnede” med makeup.

Jeg håber virkelig, at alle dem der sidder derude og overvejer at få fillers, botox eller endda plastikkirurgi overvejer det grundigt og når at reflektere over, om hvorvidt det virkelig vil gøre dem glade, eller om de måske skal starte et andet sted og så genoverveje det på et andet tidspunkt. Jeg ved bare at det har gjort mig meget tilfreds 🙂

Nu vil jeg lige afslutte med nogle links til alle mine klinikker og saloner.

Retouch Clinic – Botox og fillers

Eyelash Institute CPH – Eyelash extensions

Shjé CPH – Spraytan

Wooma Studio – Extensions, farve, hårkure og al den slags

 

English version

When it comes to cosmetic treatments I prefer to be brutally honest. I feel like if I tried to hide what I’ve had done that I would be contributing to an unrealistic beauty ideal. In my Q/A I was asked how much I’ve had done, so I thought it would be fun to actually show the difference. The “old” photo is around two years old and I have gotten a lot better at applying my makeup, so that is part of the “transformation” as well.

I feel like it’s very taboo to talk about these kinds of thing. I know my followers usually get mad as hell when I post photos from my clinic. I do receive a lot of comments about how I’m “ruining” my face. Even though most of my followers actually never have seen my face without fillers. So…

I think that the plastic surgery gone wrong images, just take up so much space. So it’s easy to forget that you actually can achieve very pretty and naturally looking results with fillers, botox and so on.

23 kommentarer

 • Du ser skøn ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mijallo'

  Hey

  Du er nu Køn på begge billeder – Dog din
  personlighed som gør forskellen .. !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • StineK

  Hej,
  Af ren nysgerrighed – hvor ofte skal man så have fillers i for at holde ovenstående resultat ved lige? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Det er forskelligt alt efter hvor det er i ansigtet. Under øjnene og på næsen holder det omkring et års tid. Læberne føler jeg varierer lidt. Da jeg først gik i gang fik jeg det lavet hver tredje måned ca. Nu har jeg ikke fået det lavet siden november tror jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene K

  Absolut en smuk pige før, men helt klart endnu smukkere nu – mere stilet, blødere linjer, bedre harmoni. Intet er overdrevet, men ser rigtig fint og naturligt ud herfra. Du er en vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Respekt! – jeg er vild med din ærlighed.
  Min holdning til dette er, at man skal gøre det for at se godt ud for sin egen skyld, og IKKE for andres!
  Livet er sgu for kort til at gå med lavt selvværd pga man er utilfreds med sit udseende!
  Haters gonna hate!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erik

  Du ser ikke bedre ud nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Hej anonyme person. Jeg er oprigtigt nysgerrig. Hvad har du fået ud af at skrive den besked? Har du det bedre med dig selv nu? Svar gerne tilbage. Jeg vil meget gerne vide, om dit behov for at svine andre til skyldes mindreværd eller en form for online Tourettes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • WolfHeart

   Anonyme Erik

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Lund

  Heisa Nikita
  Hvor meget har du fået for at linke til til alle dine klinikker og saloner? Kh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Intet 🙂 Det er udelukkende for at informere, da jeg personligt synes, at de er de bedste indenfor deres felt. Og min erfaring er også, at folk gerne vil vide, hvor jeg får lavet mine ting. Så det er nemmere at skrive det i indlægget til at starte med, end til at skulle svare alle individuelt i kommentarer og beskeder osv. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan virkelig ikke se nogen forandring på de billeder. Hvorfor lade sig stikke osv., når det er så minimale ændringer? Anyway, fint du er tilfreds med det, det er jo det vigtigste. Jeg håber bare ikke at du har gjort det for at få flere følgere, likes og andet ligegyldigt. Du var gudesmuk inden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg kan se en tydelig forskel, men man har nok også en vane med at fiksere på alle de små ting ved ens udseende 🙂 For mig har det aldrig været meningen at det skulle være store ændringer. Jeg vil gerne ligne mig selv, så det har bare været små touch ups og forbedringer hist og her.
   Det har jeg bestemt ikke! Som jeg også har skrevet, så mister jeg faktisk følgere grundet min ærlighed omkring de her emner 😮
   Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kan ikke se forskel.. kan dine veninder? Men så er der da nogen andre, som har tjent nogle penge, og du er måske blevet mere tilfreds. Uanset hvad, så er det jo dit valg, hvad du gør med dit udseende og det rager så i øvrigt ikke andre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Haha ja 🙂 Jeg møder sjældent nogen som ikke kan se forskel, når jeg viser dem før billeder. Men jeg er glad for, at jeg alligevel stadig ligner mig selv så meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jacob

  så mere legit ud før

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Legit? Mener du ægte eller?
   Anyways, jeg foretrækker hvordan jeg ser ud nu 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hvad er din erfaring med fillers under øjnene? Altså som i; kan man gå på gaden næste dag uden at ligne en der er blevet overfaldet? og hvad med holdbarhed? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Rigtig god! Jeg synes slet ikke at det gjorde ondt at få lavet, og jeg oplevede ingen blå mærker. Så jeg kan varmt anbefale det 🙂 Holdbarheden er også helt i top.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Så smuk! Både før og efter 🙂 har du et billede af din næse før og efter fra profil? Overvejer selv at få min ordnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - Louboutin støvler