Forsidefruer - om at blive talt om og ikke med

Q/A

skaermbillede-2017-07-18-kl-16-03-18

Så er min blog endelig blevet redesignet, og jeg har fået tid til at skrive det her indlæg og svare på alle jeres spørgsmål. Beklager, at det har taget så lang tid, men jeg er i gang med et nyt og meget tidskrævende projekt! Mere om det om et par måneder. Nu til de spørgsmål som I har sendt!

Hvordan holder du dig i form?
Jeg træner tre gange om ugen med Louise. Hun har lavet et helt træningsprogram til os, hvor vi har fokus på bagdel – naturligvis, arme og mave. Derudover skal jeg til at starte til yoga. Så må vi se om jeg kan lide det.

Sover du i pyjamas?
Nogle gange. Jeg har en stor forkærlighed for pyjamaser, men det kommer an på, hvor varmt det er.

Kan du lave mad?
Nej! Jeg ville ønske, at jeg kunne, men desværre ikke. Hvis jeg havde et større køkken, er det klart noget jeg ville øve mig i, men det må vente til jeg en dag får en ny lejlighed. Men jeg kan faktisk bage.

Hvad ser du dig selv beskæftige dig med i fremtiden? 1, 5, og 10 år fra nu?
Det ved jeg ærligt talt ikke. Jeg håber at jeg fortsat arbejder med tv. Både foran og bag kameraet. Jeg skal til at begynde på tv- og medietilrettelæggelse, så jeg regner stærkt med at fortsætte i tv-branchen.

Hvor mange sko har du?
Jeg har omkring 40 par sko.

Hvordan får du råd til så mange Louboutins?
Jeg tror det handler meget om prioritering. Jeg har veninder som rejser mere, eller har større lejligheder, men de shopper så bare den del mindre.

Kunne du finde på at lave mere reality?
Foran kamereat? Det kommer an på konceptet. Det skal være noget jeg kan se mig selv i og være tilfreds med. Jeg kommer nok aldrig til at deltage i noget som Divaer i Junglen eller den slags. Men hvis det rette program melder sig, så vil jeg ikke afvise det. Bagom kameraet ville jeg elske at lave reality. Det ville være drømmen at komme med på produktionen for nogle af de store danske reality programmer.

Har du en kæreste?
Den slags spørgsmål svarer jeg ikke på. Mere om det i et senere indlæg.

Studerer du stadig jura?
Det har jeg aldrig studeret. Så nej.

Hvor meget har du fået lavet? Plastikkirurgi og sådan noget.
Jeg er aldrig blevet opereret, men jeg har fået kosmetiske behandlinger. Jeg har fået lavet min næse med fillers, så den blev mere lige. Jeg har selvfølgelig fået lavet mine læber. De er blevet større, mere fyldige, mere symmetriske og så har jeg også fået rettet mine nedadvendte mundvige. Jeg har fået fillers under øjnene for at hjælpe mod mørke rander. Og så har jeg fået et brynløft, hvilket åbner øjnene mere op. Alt det her er blevet lavet på Retouch Clinic, som jeg varmt kan anbefale!

Hvor ville du helst rejse hen?
Santorini. Det ser så smukt ud!

Har du nogle rejseplaner i sommerferien?
Jeg skal til Sydkorea, men det er arbejde.

Hvad er din livret?
Der er så mange ting! Jeg elsker mad. Jeg elsker at tage ud på restauranter og spise gourmet mad, men jeg elsker mindst lige så meget, at tage hjem til min mor eller søster og få gryderet eller noget lignende. Mine livretter er nok lasagne eller en eller anden gryderet med kartoffelmos. Jeg kan virkelig godt lide kartoffelmos.

Hvordan kom du ind på din nye uddannelse?
Det er nærmest et helt blogindlæg i sig selv. Det er en lang proces at komme ind på journalisthøjskolen, men jeg synes faktisk at den er mere fornuftig end udelukkende at se på karakterer. Måske skriver jeg om det senere.

Hvordan passer du på din hud?
Næsten overhovedet ikke. Haha! Ej, jeg er faktisk i gang med at blive bedre til det. Jeg undgår mad, som jeg ved får mig til at slå ud. Det er blandt andet chips. Jeg vasker mit ansigt morgen og aften og har en hudplejerutine med produkter fra Nimue. Så er jeg også meget glad for en ansigtsbehandling og dybderens en gang imellem! Jeg prøver også at drikke mere vand. Det er bare så kedeligt i forhold til cola. Øv.

Hvorfor valgte du en engelsk bulldog?
Flere grunde. Et er selvfølgelig at det er min yndlings race. Jeg synes, at de er så bedårende! Jeg bliver glad hver gang jeg ser en bulldog. De laver de sjoveste lyde og så er deres næsedelle vildt charmerende. Alle de ting havde selvfølgelig ikke betydet noget, hvis det ikke var fordi, at racen personlighedsmæssigt også passede til mig. Jeg føler ikke at man burde vælge en hund udelukkende udfra, hvordan de ser ud. Jeg vidste, at jeg havde brug for en rolig hund, som ikke krævede for meget motion eller pelspleje.

Hvad er dit yndlings par sko?
Jeg har et smukt par Louboutin som jeg købte til jul. De er endnu smukkere i virkeligheden. Den blå farve er helt utroligt smuk, især i kontrast til den røde sål og så glitrer de så fantastisk. Der er faktisk ét par som jeg er endnu mere forelsket i, men jeg har ikke fået købt dem. De koster også omkring 16 tusind. Så man skal lige finde den rigtige måned at købe dem i.20170108140480548054

Hvad synes du om denne her? (Vedhæftet et dick pic)
afcaa667680ac3da68c7733d691318fe

 

 

Translation

Here is my long awaited Q/A

How do you stay in shape?
I work out three times a week with Louise. She made us an entire exercise  program. Our focus is the butt -of course, the arms and the stomach. I’m starting yoga soon. And then we’ll see if I even like it.

Do you sleep in a pajamas?
Sometimes. I do love a good pajamas but it depends on how hot it is.

Can you cook?
No! I wish I could though. If I had a larger kitchen I would practice, but that’s gonna have to wait till I get a bigger apartment. I do know how to bake though.

Where do you see yourself in 10 years?
I honestly don’t know. I hope to continue working with tv. Both behind and in front of the camera.

How many pairs of shoes do you have?
I have around 40.

How do you afford so many shoes?
It’s all about priorities. I have friends who travel more or live in bigger apartments, but then they shop less.

Do you have a boyfriend?
I don’t answer those type of questions.

Do you still study law?
I’ve never studied law so no.

How much have you had done?
I’ve never had any plastic surgery. But I have had cosmetic procedures done. Fillers and that sort of thing.

Where would you like to travel?
Santorini! It looks gorgeous.

Do you have any travel plans for the summer?
I’m going to South Korea!

What’s your favorite dish?
I have so many! I love going to restaurants and eating gourmet food, but I also love my moms and sisters home cooking. Lasagne will always have a special place in my heart.

How do you take care of your skin?
I avoid foods that will make me break out such as crisps. I wash my face morning and night and I use skincare products from Nimue. And I do love a good facial with a deep cleansing.

Why did you pick an english bulldog?
Several reasons. It is my favorite breed. They are absolutely adorable and so charming. Of course I didn’t just choose my dog from his appearance. English Bulldogs have the perfect temper. They are very calm and they don’t require too much exercise.

What’s your favorite pairs of shoes?
Of the ones I own it’s the blue pair you can see a photo of further up in the blog post. They are even better in real life. The sparkle is to die for.

What do you think of this? (Photo of a dick usually attached)
afcaa667680ac3da68c7733d691318fe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsidefruer - om at blive talt om og ikke med