Paradise snigpremiere!

Get the look for less – AP skjortekjole

picmonkey-collage

Jeg har en skjortekjole fra Agent Provocateur, som egentlig teknisk set er en natskjorte, men jeg bruger den altså som en normal kjole. Måske har I set den på instagram? Jeg har ihvertfald fået rigtig mange komplimenter for den, og jeg er blevet spurgt meget om, hvor den er fra. Som sagt så er den fra Agent Provocateur og prisen matcher jo mærket. Jeg besluttede mig derfor for at finde nogle billigere alternativer, men med samme cool look.

Det var overraskende svært! Jeg synes faktisk selv, at jeg fandt nogle ret lækre skjortekjoler. Det lykkedes mig dog desværre ikke at finde en med “popcorn” effekten, som min skjorte har 🙁 Skriv endelig i kommentarerne, hvis I har fundet en! Så kan jeg lige tilføje den 🙂

 

picmonkey-collage

Den første er fra Motel Rocks. Selvom den er ret anderledes fra min skjorte, synes jeg, at den havde et meget cool look.Og så har den jo også lidt see through, som jeg elsker! Og så er den også jævnt billig. Den koster kun lige omkring 90 kr. 😮

Den anden fandt jeg på Asos. Den er fra Missguided og koster 300 kr. Den overvejer jeg stadig at købe. Den er super simpel, men har blonden ved albuerne som gør den meget feminin og mere interessant.

Den tredje er også fra Asos, og koster 249 kr. Det er den eneste som har et bånd ligesom min skjorte. Men på de andre, kan man jo altid bare tilføje et bånd, der passer til og så binde en fin sløjfe.

Den sidste er min personlige favorit og den som kommer tættest på min skjorte. Den er lidt gennemsigtig og den går op i siderne, hvilket min skjorte også gør. Som sagt, så kan man altid bare tilføje et bånd, hvis man føler for det. Den er fra Missy Empire og koster kun 185 kr!

 

I får selvfølgelig også et link til den “rigtige” skjorte 🙂 Som sagt, så er den fra Agent Provocateur og koster omkring 2600 kr.

   

5 kommentarer

 • michael sørensen

  du ser også hamrende godt ud i den søde,og fortsæt med at være den du er, du er dejlig som du er Nikita

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Per

  Hej Nikita
  Du er overraskende god som Paradise vært, og nej, RIkke er ikke smukkere end dig, det er der ingen kvinder i Danmark, der er.
  KH
  Per

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Hej Nikita

  Jeg vil rigtig gerne have eyelash extensions, men før jeg gør det vil jeg vide præcis hvor mange penge jeg skal bruge på det. Hvor meget gav du for påsætning og hvor meget giver du for påfyldning og hvor tit? Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Hej Nikita

  Jeg vil rigtig gerne have eyelash extensions, men før jeg gør det vil jeg vide præcis hvor mange penge jeg kommer til at bruge på det. Hvor meget har du givet for påsætning og hvor meget giver du for påfyldning og hvor tit? Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Smukt.:)

  Hvorfor ik ved mashie vang længere søde hvis du gider svarer self?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradise snigpremiere!