Drømmejobbet!

Paradise snigpremiere!

I går var jeg til snigpremiere på Paradise Hotel i Imperial. Det var præcis lige så over the top som sidste år. Med fulde og forventningsfulde paradisoer der både jubler og kryber sig sammen, når de ser sig selv på storskærm. Det er altså også en sær følelse. Jeg har det stadig stramt med at se mig selv på tv. Så paradisoer I feel you!

Det første afsnit var fantastisk! Glæd jer! Og så slutter det med den ondeste cliffhanger i bedste paradise stil.

Jeg havde selvfølgelig gjort mig lidt klar op til premieren. Jeg nåede desværre ikke en spray tan. Så jeg ser slet ikke så Mexico frisk ud, mere bare lidt vinterbleg. But you make it work! Som altid fik jeg ordnet mine vipper hos Nina i Eyelash Institute CPH. Hun synes efterhånden at mine vipper var blevet for lange, så nu er de blevet lidt kortere og mere naturlige. Men stadig meget fine og meget bambi.

I onsdags var jeg inde hos Mads og Frederikke på Retouch Clinic og nu har jeg endelig fået det botox som random mennesker på internettet altid beskylder mig for at få 😀 Det var dog ikke imod rynker. Dem har jeg ingen af endnu. Jeg fik bare et mindre øjenbrynsløft med botox. Så fik jeg også lidt ekstra filler under øjnene, så jeg kan skære lidt ned på mit overdrevne forbrug af concealer.

Nu til aftenens look som ifølge MetroXpress var “kedeligt”? Tænk at der legit bliver skrevet en historie om at jeg ikke viser kavalergang. Jeg blev også spurgt af en journalist om jeg havde skiftet “taktik”. Der har altså aldrig været noget strategisk over min påklædning. Jeg har altid bare gået i det jeg kunne lide. Og til sidste års Paradise premiere viste jeg faktisk heller ikke kavalergang. Jeg elsker virkelig mit outfit fra i går. Nu kan I jo være med til at bedømme om det var så kedeligt som MetroXpress påstår 😉

25283-i82jqghtrwmgwcuorzdmuw-2

Foto af Claus Bech

_dm_2793

Foto: Dan Mariegaard

That highlighter tho.

Min top er fra AQ/AQ og nederdelen er fra BCBG Max Azria. Tasken er fra Yves Saint Laurent.

Det blev ikke til nogen bytur for mig. Jeg skulle tidligt op og filme Paradise All In. Og da jeg ingen selvkontrol har, kan jeg aldrig bare gå ud og få en enkelt drink. Hvis jeg først tager ud, så går jeg all in 😉

8 kommentarer

 • L

  Synes det er et super flot outfit👌🏼
  Ved ikke om fordi du du af og til går nedringet klædt så skal du altid gøre det, for ellers er det kedeligt? Vil mere sige det er kedeligt, hvis du er så forudsigelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anders

  Kære Nikita

  Jeg har lige nogle vigtige spørgsmål til dig

  1) er du blevet single? Jeg så et interview hvor du sagde at det ikke gik så godt med kærligheden, jeg troede ellers at du havde en fast kæreste, som godt nok har været lidt skjult for offentligheden

  2) hvordan får du tid til at passe dit studie med alt det paradise pjat du beskæftiger dig med?

  3) hvorfor er det et drømmejob at være vært på paradise all inn. Du er en intelligent kvinde, går på universitetet og er næsten bachelor, er politisk bevidst og prøver også at give den som samfundsdebattør, og jeg ved at du også gerne vil tages alvorligt som en intelligent kvinde med politiske holdninger. Så er der ikke andre, mere studierelevante jobs, der kunne være drømmejobs for dig end at stå i et studie og udtale dig om hjernedøde reality deltagere og deres eskapader??

  4) Det så på skærmen ud som om du havde fået botox eller noget andet i kinderne? Har du det? Og i så fald hvorfor? Du er da om nogen en naturlig skønhed, jeg synes ikke at eneste af dine indgreb, læber, mm har pyntet den mindste smule.

  Det var hvad jeg havde at spørge om. Glæder mig til at se dig på skærmen hver aften de kommende uger.

  KH
  Anders

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   1) Jeg havde en mindre krise med min kæreste fornylig, men vi er sammen igen.

   2) Jeg ville nu ikke kalde mit arbejde for pjat.

   3) Jeg elsker at arbejde med tv. Både foran kameraet og bagom kameraet. Jeg har længe gerne ville prøve mig selv af som tv-vært. Paradise All In er for mig det bedst mulige program. Da afsnittene kommer ud gradvist mens vi filmer kan jeg se, hvilke ting jeg gerne vil ændre eller gøre anderledes og på den måde udvikle mig. Jeg føler ikke at alt skal være så alvorligt hele tiden. Hvorfor ser vi så meget ned på underholdningsprogrammer? Jobbet som tv-vært er da ekstremt studierelevant. Jeg studerer retorik. Retorik handler i høj grad også om mundtlig fremførelse. Jeg kunne få et job som stand-up komiker og det ville også være studierelevant. Jeg er så heldig, at jeg også har en vis redaktionel frihed. Jeg må tilføje egne kommentarer, vittigheder, formuleringer og så videre. Her kan jeg da virkelig bruge hvad jeg har lært på retorik.

   4) Jeg har aldrig fået noget i kinderne. Jeg har ærlig talt bare taget på i ansigtet, og det har jeg det egentlig fint med. Jeg har ikke fået fillers for at tilfredsstille dig eller nogen andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anders

   Kære Nikita. Tak fordi du tager dig tid til at svare. 1) dejligt at høre at det går godt med kærligheden, glæder mig på dine og ikke mindst på din kærestes (det heldige asen!!)vegne
   2) ja, ok da
   3) ok, det giver fin nok mening
   4) ok, det har nok været lidt for meget studie make up der narrede mit udsyn, det var ikke formen på kinderne jeg henviste til, runde kinder er i sig selv yderst smukke, det var mere at de var så skinnende

   KH Anders

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Ikke for noget, men hvad regner du med når du har været halvnøgen til de fleste andre events du har deltaget i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg regner vel med at tildækket ikke er det samme som kedelig, ligesom at afklædt ikke er det samme som slutty 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   At være halvnøgen i offentligheden er sjældnere end ikke at være det, og derudover, og vel til dels også derfor, tiltrækker det folks opmærksomhed (og fordi det for mange er dejligt at kigge på).
   Når du som udgangspunkt gør ovenstående, så er det vel ikke så mærkeligt at et knapt så blottende outfit hos dig stemples som kedeligt? Det er vel også grunden til at det lige er dig de skriver sådan om, og ikke en anden tildækket kendis. De siger intet om at tildækkethed er kedeligt som udgangspunkt, kun at det er det hos dig, fordi de er vant til det andet. Jeg kan virkelig ikke se hvor logikken mangler 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophia

  Nikita,God has chosen to bless you with an incredible natural beauty. In stead of appreciating that you insist on all these artificial additions to your face. Why??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmejobbet!