Valentinsdagsbilleder og -planer!

Drømmejobbet!

16735028_10210123054544399_1883216524_o

Yes! Så kan jeg endelig afsløre, at jeg er blevet tilbudt og har sagt ja til mit drømmejob! Jeg er den nye vært på Paradise All In. Paradise All In er et lille ekstra program til dig, der bare ikke kan få nok af Paradise. Vi kommer til at gå bag om alle historierne på hotellet, vise jer klips I ikke har set og komme tættere på paradisoerne end nogensinde før.

Paradise All In bliver vist på viafree fra mandag til torsdag. Så bare fordi ugen på Paradise Hotel er blivet mindre, behøver du altså ikke gå glip af dit Paradise fix.

Jeg glæder mig meget til at komme i gang, og jeg håber at I glæder jer lige så meget til at se med. Jeg har længe ønsket mig at prøve mine kræfter af som tv-vært og med min forkærlighed for Reality TV er Paradise All In et perfekt match for mig.

16 kommentarer

 • Julie

  Tillykke med det 🙌🏼👍🏼

  (Synes din søster ligner utrolig meget Bella hadid)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Tillykke med det 👍🏼

  (din søster ligner utrolig meget Bella Hadid 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ekaterina Krarup Andersen

  A- MAZE-ING!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Twerk Queen

  SUCH VERY hvor er du Amazing! Glæder mig til mere Niki på tv!! #ManKanAldrigFåForMegetNiki

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen Peter Jørgensen

  Kære Nikita
  Hjertelig tillykke med drømmejobbet. selvom det ikke er under varmere klima.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Mange tak! 🙂 Man kan altid håbe at de vil optage lidt All In i Mexico til næste år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan L

  Du gør det godt, Nikita.
  Fortsæt. :

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kennet

  Hey Nikita😉

  Tillykke med drømme jobbet, blir spænede at føgle og se dig som vært😁

  God vind herfra!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paw Jørgensen

  WOW….!!!! endnu et sæt patter….. jeg håber dine forældre er stolte nu….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Faktisk er mine forældre virkelig stolte. Jeg er et godt og hjælpsomt menneske. Jeg er hårdtarbejdende og ambitiøs. Og måske noget af det vigtigste, så hviler jeg nok i mig selv, til ikke at svine tilfældige mennesker på internettet til. Jeg håber oprigtigt, at du når til et lige så godt sted i dit liv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lullu

   Ja, du er sørme en dygtig dreng – piger har nemlig “patter” ( og det er flertal, så fint) de kaldes også bryster det lyder lidt mindre voldsomt.
   Og da du åbenbart læser med på Nikitas blog, må du jo mene det du skriver. Jeg vil også ønske dig Tillykke Nikita, fedt når drømme blir opfyldt✨👍🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentinsdagsbilleder og -planer!