Mit look til Zulu Awards

Valentinsdagsbilleder og -planer!

Jeg tror vitterligt aldrig, at jeg har haft en romantisk valentinsdag. Jeg ved godt at jeg burde mene, at det er en opreklameret amerikansk helligdag skabt af blomsterforhandlere, men jeg synes altså, at den er lidt hyggelig. Eller det ville jeg synes, hvis jeg nogensinde havde en mødt spontan og romantisk mand. Jeg har altid skulle droppe hints til kærester og flirts om, at det ville være romantisk, hvis de købte mig blomster eller noget. Det er bare ikke så sjovt når man skal bede om spontan romantik. Anyways, det er opgivet!

I dag skal jeg intet romantisk. Jeg har en million møder med Louise og Katja, så en frokost på Chicks by Chicks, flere møder. Og derefter hjem til mine falske roomies Anne-li og Denise for at se serier og hygge. Så denne her dag er slet ikke slem på trods af mangel på blomster, chokolade og romantik. Jeg fik faktisk også chokolade af Agent Provocateur sidst jeg var derinde. Champagnetrøfler fløjet ind fra London. Hvem har brug for en rigtig valentinsdate når man har sine veninder og Agent Provocateur?

Selvfølgelig har Girl Squad også fået taget billeder til valentinsdag. Det var så koldt! Der var ingen varme i lokalet og det var minusgrader udenfor. Jeg var vitterligt ved at dø. Så ikke det sjoveste shoot vi har lavet, men det blev dog filmet af Adgang Med Abdel. Så det kan jeg anbefale jer at se i aften. Nu skal I heller ikke snydes for billederne!

dscf5475-5

dscf5475-abdel-1

Gruppebillede med og uden Abdel 😀

dscf5512-1birds dscf5570-1burds

Og enkeltbilleder. Jeg fik heldigvis lov til at være den første, som fik taget enkeltbilleder, så jeg kunne pakke mig ind igen bagefter. Jeg var virkelig ynkelig og frossen.

Som altid så er Katja den amazing fotograf!

I kan se Louises individuelle billeder her. Og Katjas her.

Jeg havde et par louboutins på og kjolen fra min fødselsdag. Mange har spurgt efter kjolen og den kan findes her.

3 kommentarer

 • Mille

  Tak! Endelig en af jer, der havde mod til at sige, at de afklædte billeder ikke i sig selv er feministiske. Jeg (helt almindelig kvinde) kan langt lettere forstå og respektere ‘ kampen’ for at udtrykke dig kropsligt som det passer dig, når du samtidig erkender, at selve eksponeringen er for din fornøjelse og bekræftelsens skyld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hej.
  Jeg fik så meget optur over dine gode pointer og din rolige, velformulerede facon i Adgang Med Abdel. Du er god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen Peter Jørgensen

  Du er altid kanon smuk og jeg er vild med dig. Kys

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit look til Zulu Awards