Ny hårfarve!

So fuck, I look like gettin’ back to a has-been?

rs_500x282-160824130041-porsha-insult

I går var Louise, Katja og jeg til endnu et fantastisk arrangement hos Mai Manniche i JewlsCPH. I samarbejde med Tina Lund lancerede hun en ny kollektion af smykker med søde små hestesko. Så cute!

Samtidig blev der optaget til et nyt tv-program som hedder Forside Fruer. En af de deltagende er Sarah Louise Christiansen. Hvorfor ved jeg ikke lige. Det er vist efterhånden tre næser siden hun sidst har været på en forside…

Anyways… Hun lagde ihvertfald mærke til at Louise, Katja og jeg var der. Hvilket hun åbenbart ikke var særlig begejstret for. Hun har skrevet på sin blog “Udgangen var iøvrigt spærret af de der 3 ?feminister? (hvad pokker er det nu de hedder) den ene kan noget med røven og den anden kan noget med patterne og den tredjes talent har jeg endnu ikke gennemskuet … “.

Jeg oplever ofte at has-beens forsøger at starte en konflikt med mig udelukkende for at booste egne læsertal. Derfor svarer jeg sjældent igen på det. Men nu gør jeg lige en undtagelse, da det også giver mig en mulighed for at skrive lidt om, hvad feminisme egentlig er for mig.

Så.. Slap nu af, Sarah Louise. Jeg er ikke sammen med Oliver og han er tilbage hos din veninde. Så du kan godt trække kløerne tilbage.

Dit blogindlæg er ikke andet end en ynkelig undskyldning for at svine mig til. Det er meget tydeligt da mine veninder og jeg på intet tidspunkt “spærrede” udgangen for dig, da vi gik rundt og minglede og kiggede på smykker, istedet for at stå i et hjørne og føle sig for gode til selskabet, som du nu selv giver udtryk for at du gjorde.

Jeg var til Mais arrangement, men det var ikke for at blive set. Jeg deltager for at støtte op om Mai, der udover at designe fantastiske smykker også bare er et helt igennem godt menneske. Du ved, den slags menneske, der hviler i sig selv og som ikke har et konstant behov for at svine andre til.

Lige til sidst kan jeg jo skole dig i feminisme når nu du også skriver: “… folk synes åbenbart at de er meget imponerende og de høster en masse respekt ved at kalde deres offentlige nøgne udskejelser for feminisme. Jeg er knap så imponeret. Smid tøjet, vis røv og patter, hvis i har lyst og fordi det tænder noget i jer?men lad være med at kalde det feminisme?..det er pinligt og tydeligvis bare en dårlig undskyldning for at smide tøjet.

For mig personligt, er det ikke fordi, at jeg tænker ethvert af mine billeder som en stor feministisk happening. Det er derimod i den modstand og de reaktioner, som jeg møder efterfølgende, som jeg nægter at acceptere, hvor den feministiske kamp om ret til egen krop opstår. Det er hele princippet i at man som kvinde ikke kan blive taget seriøst, såfremt man er attraktiv og viser det.

Både Louise, Katja og jeg har oplevet at lige så snart vi blander os i den offentlige debat – ligegyldigt emnet – så bliver vi diskvalificeret på grund af vores udseende. Vi er enten for lækre (eller bare for nøgne) og så distrahere vores bryster og bagdel åbenbart fra emnet, så vi skal bare holde kæft og se godt ud. Og ellers så er vi simpelthen ikke lækre nok til at vores holdning er valide. Det er så kvindefjendsk at du vælger at spille ind på samme præmisser og vælger at udelukkende se os som røv og patter.

Derudover så kæmper vi for retten til at kunne vise vores krop uden at blive svinet til. Noget som du af alle kvinder vel burde støtte op om. At vise sig frem på instagram er jo ikke kun for kvinder. Mange mænd poster da også topløse træningsselfies eller badebukser billeder fra ferier. De bliver bare (I min erfaring) ikke mødt med samme negative respons. Der er ingen der sætter spørgsmålstegn ved deres intelligens. Der er ingen der kommentere på hvor opmærksomhedskrævende de må være. Og der er ingen der kommentere ironisk på hvor stolte deres forældre må være af dem. Kvindekroppen er stadig enormt udskældt og skamfuld. Og det værste er at kvinder lærer selv at deltage i det her, som du blandt andet gør nu. Jeg har oplevet op til flere gange at kvinder fortæller mig, at jeg da må forvente den slags tilsvininger, når jeg nu lægger sådan nogle billeder op. Hvor er det sørgeligt at hade sit eget køn så meget, at man forventer og acceptere tilsvininger, hvis man træder udenfor samfundets moralkodeks.

Det handler ikke om selvpromovering. Hvis vi virkelig bare ønskede at være Instagram famous, så ville det være meget lettere for os at holde kæft og se godt ud. Men vi bruger vores platform og vores stemme i offentligheden til at prøve at forbedre samfundet. Med vores platform når vi ud til enormt mange unge piger i alderen 12-20. Det er i den alder hvor de lærer, hvordan de skal se på deres krop. Det er i den alder de lærer at de kan forvente – og dermed må acceptere – de tilsvininger der kommer, hvis man ikke kan opføre sig som “en pæn pige”. Jeg synes at det er enormt vigtigt at nå ud til dem og lære dem, at de ikke skal finde sig i noget som helst, men derimod lytte til sig selv og gøre som de har lyst til. Det skulle man tro at du som mor også ville finde relevant.

 

Jeg håber, at du har lært noget nu. Om ikke andet så don’t come for me unless I send for you.

tumblr_inline_mj6i8jyZgk1qz4rgp

89 kommentarer

 • Louise

  Åh tak!!! Endelig nogen der kan sige fra overfor Louise! Hun er da så belastende og enhver burde kunne gennemskue hende. Hun er da så falsk, kikset og alt for meget! Virkelig go back to The 90’s!! Og jeg er helt vild med din overskrift med næserne! All-in. Hun er så drøn belastende at høre på, åh Gud. Tal om at have situationsfornemmelse. Man krummer jo tæer hver gang hun åbner åben eller hvad pokker det skal forestille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Nikita

  Jeg har selv haft fornøjelsen af Sarah’s opførsel med diverse artikler i Ekstrabladet om noget så ligegyldigt som en messenger besked til hende, hvor jeg udtrykte min skuffelse og vrede (åbent og uden filter). Det er helt utroligt så meget taletid man kan få ved at være professionel drama-queen og utroligt at der ikke er flere mødre og kvinder der kigger bag facaden. Det handler ikke om feminisme eller udseende. Det handler om almindelig pli og god opdragelse.

  kh
  Marc

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Nikita!
  Det var rigtig grimt sagt af Sarah Louise – og jeg er rigtig glad for at du er feminist – men jeg synes ikke det er særlig feministisk at kritisere hendes udseende og at hun har fået foretaget tre næseoperationer. Kritiser i stedet hendes opførsel og hvordan samfundet presser kvinder til at konkurrere mod hinanden (vi bliver jo næsten oplært som små af til at slås om drenge, jobs osv.). Hun er jo bare jaloux fordi du er så smuk, sød og sej :)Men sikke en væmmelig personlighed hende Sarah Louise har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten

  Kære Nikita
  Stort tillykke med den yderst velfortjente pris for årets bryster ved reality awards.

  Du kunne evt. overveje at fejre titlen med et billede af vinderparret.

  Knus
  Morten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes, du er sej, Nikita. Din holdning er super forfriskende, og det er rart, at nogen tager bladet fra munden og insistere på, at man kan se godt ud, have alskens attributter og stadig blive taget seriøst.Ærlig talt, det er en kamp, der er ved at kæmpe. Bare bliv ved! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tim

  Hej Nikita
  Jeg synes medierne er ved at miste interessen for dig. Du har fået en ny, ganske vist, hemmelig kæreste, det har der ikke været nogen historier om på realityportalen, eller, med mindre jeghar overset noget, i ekstrabladet eller ugebladene. Kæresten er blot blevet nævnt i bisætninger i forbindelse med andre historier (om en hund!!), men det at du har fået en kæreste er ikke i sig selv en historie.
  Tidligere gav det også anledning til historier hver gang du lage letpåklædte billeder op, der var historien om dine bryster, der var blevet stribede, fordi du havde taget sol med en badedragt med et særligt mønster, og et tilhørende billede, hvor man nok så striberne, men ikke nogen brystvorter. Det billede blev godt nok gengivet i mange medier, ekstrabladet, mm. Men da du for nylig lagde et nøgenbillede ud – hvor man ser dig i fuld figur bagfra, altså en synlig bar (og i øvrigt virkelig flot) numse, var der tilsyneladende ingen medier der skrev om det.
  Hvorfor mon denne faldende interesse – jeg syne du er lige så interessant og smuk som altid – især nu hvor du er gået tilbage til mørkebrunt hår.

  KH
  TIm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Hej Tim

   For mig er det egentlig fint nok, hvis medierne ikke skriver om mig hver dag.
   Jeg taler ikke om min kæreste særlig ofte, så det giver god mening ikke at skrive om ham, da der ikke er noget at skrive. Jeg foretrækker at holde mit forhold under radaren.
   Du må have forvekslet mig med en anden med hensyn til det billede du omtaler. Jeg har ikke lagt noget nøgenbillede ud?

   Mvh.
   Nikita

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tim

   Er det ikke dig på det her billede?? Hvem er det så? Og hvorfor ligger det på din instagram, hvor der generelt ikke er billeder af andre personer, uden at du også selv optræder på dem?
   Og hvis det er dig har du så noget tøj på, der er så gennemsigtigt at man ikke kan se det?

   https://www.instagram.com/p/BN95MwjgoBc/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Du virker godt nok meget fortørnet over det billede?
   Jeg vil sige at det er langt fra nyt. Det blev lagt op for over 6 uger siden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tim

   Fortørnet?? Jeg har vist ikke udtrykt mig særlig klart, jeg synes det er et helt fantastisk billede af en fantastisk smuk kvinde med en fantastisk smuk r.. bagdel. Jeg er alt andet en fortørnet, jeg er ovenud begejstret for det billede, smukke billeder af smukke motiver gør verden til et smukkere sted. Det er nok derfor jeg undrer mig over at pressen ikke har lavet en historie ud af det – men fred nu være med det. KH Tim

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tim

   Fortørnet?? Jeg har vist ikke udtrykt mig særlig klart. Jeg er bestemt ikke fortørnet over billedet, jeg er ovenud begejstret for det. Et fantastisk billede af en gudesmuk kvinde med en meget meget flot r… bagdel. Smukke billeder af smukke motiver gør verden til et smukkere sted. Det er derfor jeg undrer mig over at pressen ikke har lavet en historie ud af det, men fred nu være med det. Jeg elsker det billede og ser gerne mere af samme slags. Kh Tim

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anders

   Hej Nikita
   Jeg synes ikke at du hverken be eller afkræfter at du er helt nøgen – og viser en helt bar (og yderst nydelig) numse – på det billede. Men når du ikke benægter at du er nøgen, så antager jeg at det er fordi du er det. Og tak for det!! Flere af den slags billeder. Du klæder dig generelt flot, virkelig fed tøjstil. Men ikke desto mindre viser billeder som det omtalte, at selv meget lækkert tøj er overvurderet, der er ikke noget af det tøj, du har på, der er så pænt, at man ikke ville ønske at du tog det af.

   kærlige hilsner
   Anders

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Kære Nikita

  Jeg er som kvinde nød til at tage den største afstand fra alt hvad du står for. Nu forklarer jeg hvorfor
  1. Du anvendte din rolle og mulighed i ungdomspolitik, hvor mange piger i forvejen har svært ved at blive hørt og taget seriøst, til at vise patter.
  2. Den eksponering du så fik, anvendte du til ikke at blive hørt, men viste patter
  3. Da du bliver spurgt hvorfor du hele tiden viser patter er din holdning “det ved jeg ikke – men se mine patter”
  4. Da du bliver kaldt feminin kalder du dig selv feminist. De to ting er ikke helt det samme, men du virker til at du nu har, omend af en lidt misforstået årsag, nu ændrer sætningen til “hvis i ikke vil se mine patter er i antifeminister” .
  5. Du siger selv at du tager udgangspunkt i dig selv for det er det eneste du kender. Så derfor har du åbenbart skabt din egen begrebsverden hvor “Feminin=Feminisme” og ” Bh uden stropper=kvindefrigørelse” og “pat-tape=kvindekamp”

  Det du siger giver ingen mening. Overhovedet. Den måde du anvender begreberne på og dine argumenter for det kortsluttes af dig selv halvvejs. Kortslutningen medfører at du løfter op i trøjen som en anden sprællemand og siger “se mine patter”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   1. Jeg har aldrig “anvendt” min rolle i ungdomspolitik til at vise mine bryster. Patter er et enormt nedsættende ord.
   2. Jeg startede en hel debat om slutshaming i Danmark. Derudover har jeg talt om victim blaming, cutting, skønhedsidealer og meget mere. Det er ganske enkelt ikke sandt hvad du siger.
   3. Nej, min holdning er at jeg viser så meget eller så lidt hud som jeg har lyst til.
   4. Feminin og feminist? Jeg forstår virkelig ikke hvad du mener her. Men selvfølgelig skal folk være fri for at se på mine billeder såfremt de ikke har lyst. Men de kan ikke sige til mig, at fordi de har set mig letpåklædt, så er jeg automatisk diskvalificeret fra den offentlige debat.
   5. Jeg tager udgangspunkt i egne oplevelser for eksempel inde for slutshaming. Kvindekampen er for mig, at stå inde for en kvindes frie valg. Hvad end hun gør med det valg er op til hende og det må man respektere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • alice

   Hej Anita
   Hvorfor fanden har du så ondt i røven over at Nikita ind i mellem klæder sig måder der fremhæver hendes ypperlige former??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Altså seriøst nikita!? Hvis vi skal komme ind på hvad feminisme er så er det laaaaangt fra din opførsel! En som dig kan ikke føre kvinders ret frem via patte billeder, eller barbie face på insta og slet ikke når man har fået lavet alverdens indgreb. For mig er du som dine insta billeder viser –> en kvinde som egentlig prøver at vise det perfekte liv med Dyre sko, tasker og regelmæssige restaurant besøg! . Feminisme er at leve i selv. At se naturlig ud og ikke sexede billeder med en streg mellem ballerne mens man strutter med munden og måsen… Skal man gøre op mod fordomme skal det gøres ordenligt….. Du får ikke ikke min stemme! Kom tilbage om 15-20 år, så kan det være du har Noget fornuftigt at at sige…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Feminisme er for mig retten til at leve sit liv præcis som man ønsker det – så længe det ikke skader andre. Hvis jeg vælger at bruge mit liv på dyre sko og sexede billeder, så er det mit valg. Og hvis man først går ind for en kvindes frie valg, så er der ikke mere at tage stilling til.

   Jeg stiller ikke op til noget, så det er nok meget godt at du ikke spilder din stemme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anita

   Godt du ikke er politiker så.
   “Menneskerettigheder er for mig retten til at behandle andre som jeg vil så længe jeg mener det ikke skader andre”

   “Radikalisme er for mig retten til at gøre noget radikalt – så hvis man går ind for at man ind imellem er nødt til at gøre noget radikalt, så er der ikke mere at tage stilling til!”

   “Egoisme er for mig noget med gryderet. Hvis jeg har lyst til gryderet så gidder jeg ikke spise pandekager. Så er jeg nød til at være egoistisk og lave pandekager til mig en anden dag”

   ???????

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Det der gav ingen mening.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadyah

  Mad props for din måde at debattere på! At hun er mor til 3 børn & opfører sig sådan overfor andre mennesker er så trist, hendes holdninger kan hun have som hun vil men måden hun gør det på er bare f*cking sørgeligt. At hun er det ældre end dig skulle man ikke tro.
  Ud over al feminisme snakken så så’n ren menneske til menneske er det en underlig opførsel fra SL side af. Men det sørgeligste er vel nok at hun laver det første indlæg, læser det sikkert igennem et par gange, laver endnu et plat indlæg (dårligt forsøg på at vende hele situationen til en joke) & så stadig ikke bare kryber til korset & indrømmer om ikke andet at det var forkert at være så kritisk om et arrangement & nogle mennesker hun helt frivilligt kunne have undgået

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anita

   Der var et indlæg mere før dette. Er det censureret?

   Pointen med det du kommenterer på er, at du for pokker ikke kan sige “feminisme er for mig….”. Det giver lige så meget mening som at sige ” Menneskerettigheder er for mig…”. Begge begreber dækker over fælles værdisæt. Du kan ikke tage et begreb og omdefinere betydningen, som det passer ind i din egen agenda. Derfor giver det ingen mening, når du kalder dig feminist. For du godtager jo ikke præmissen for ordets betydning. Der er godt nok lang vej hjem her……

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg kan tydeligt se relevansen i den generelle problemstilling, som du beskriver i dette indlæg.

  Dog ser jeg meget “jeg” i din beskrivelse af, hvad du foretager dig i feminismens navn. Så en tanke – kan man kalde sig feminist, når man kun kæmper for sig selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg tager udgangspunkt i egne oplevelser, men det er problemer som rigtig mange unge kvinder står overfor. Det er også derfor jeg ytrer mig om dem offentligt. Hvis det kun handlede om mig ville det jo ikke have den interesse som det har. Derudover vil jeg gerne citere Maya Angelou: “Each time a woman stands up for herself, without knowing it possibly, without claiming it, she stands up for all women.”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • H

   are u kidding me? Hvirdan skal det hjælpe de unge? Du giver dem flere problemer end de kan døje med. Vis dem dog at det er ok ikke at leve et perfekt liv som du fremstiller det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg ser ikke helt hvordan jeg giver unge mennesker problemer? Det må du lige uddybe før jeg kan svare på det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Det kunne da f eks være at redigere sine billeder. Da min veninde så dig i virkeligheden kunne hun faktisk ikke genkende dig, men da hun så så et billede der så ud til at være naturligt, sagde hun ‘her ligner det meget bedre’. Altså én ting er at ‘redigere’ sig pænere med kosmetiske indgreb, det går jeg til hver en tid ind for så længe man er ærlig omkring det ligesom dig, og minder folk om at de skal tænke sig om inden de springer ud i det. Men PS har jeg aldrig forstået fordelen ved. Det er kun med til at give selv dem der arbejder med det et komplet forvrænget syn på menneskekroppen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   På selfies bruger jeg ikke photoshop, bare strategisk lysplacering og rigtige vinkler. Når det kommer til billeder som Katja tager, lader jeg hende styre det, da det er hendes billeder og hendes kunstneriske udtryk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Det er netop hér filmen knækker for mig – kan overhovedet ikke gå med til at det er kunst at ommodellere kroppen. Som et eksempel herpå kan tatoveringer være kunstneriske, men dét at motivet sættes på kroppen, altså dermed forandringen af kroppen, er et kosmetisk valg, ikke et kunstværk. Går heller ikke ud fra du kalder det kunst når du får lavet løber eller bryn.
   Uanset om du svarer eller ej, takker for diskussionen, dejligt med en blogger der engagerer sig i sine læseres holdninger. Du er spændende at følge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hvor er du sej! Jeg kunne i hvert fald godt bruge at blive taget mere seriøs på arbejdet og studiet. Især også i forhold til det med at kvinder ofte ikke har lov til at komme med en mening eller kræve at mændene laver noget i gruppearbejde uden at man er en sur kælling. Det er sgu op ad bakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nu spørger jeg helt dumt, men hvad er du kendt for?
  Har du ikke været kæreste med Lasse Rimmer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg er kendt for at være kendt. Jeg blev kendt for at have en kjole på og så har medierne skrevet om mig lige siden. Bare rolig, det er ikke fordi at jeg oprigtigt mener at jeg har noget claim to fame. Det hele er meget tilfældigt faktisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid //hjertestreger.dk

  Enig med Lea Pabian… Jeg synes, at det er sejt, at I stiller jer frem som dem, I er. Sarahlouise har skrevet et blogindlæg som ikke bidrager med noget positivt, hverken til hende selv, jer eller debatten – eller arrangementet… Skulle hun ikke lige fokusere på Tina Lund og Mie Manniche i stedet for, og så bare grine lidt af for meget vin. Havde DE en god aften? Det kunne hun spørge sig selv. Det ville sikkert hjælpe på alle kvalerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har aldrig før læst din blog, og jeg aner heller ikke hvem de to andre nævnte piger i SL’s indlæg er. Men det er absolut pinligt og under lavmålet at hun skriver sådan om dig/jer, når hun jo selv er blevet kendt på at flashe både det ene og det andet.

  Jeg forstår godt, hvis du bliver lidt træt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anders

  Feminisme eller ej – vi er nogle mænd (en hel del er jeg sikker på) der bare godt kan lide at se på billeder af dig med så lidt tøj som muligt
  I øvrigt ved vi jo alle sammen at du er vild med lækkert undertøj, men jeg synes da at de nøgen billeder man kan finde på din instagram profil med al tydelighed demonstrerer at undertøj er kraftigt overvurderet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Kære Nikita

  Hvorfor har du fjernet mit indlæg?
  Jeg skriver direkte inde på din blog, fordu jeg kunne godt tænke mig at høre DIN mening om, hvor langt man kan dekonstruere og relativere feminisme-begrebet i det uendelige? Du har offentligt vist, at du bruger restylane i læber, næse og under øjne. Dette er dig vel undt, men det handler altså ikke om kampen for kvinders kollektive rettigheder – snarere handler det om et individs forfængelighed og forsøg på at leve op til bestemte idealer og forestillinger om, hvordan kvinder skal se ud. Det må du selv om, men lad være med at kalde det kvindekamp.
  Mvh. Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Din kommentar er ikke blevet fjernet. Alle kommentarer skal godkendes for at undgå spam og usaglige tilsvininger 🙂 Jeg svarer på din første kommentar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christi

   Det handler vel også om en kvindes personlige frihed til at være smuk, som den gængse feminist af en eller anden grund, har store problemer med ved andre kvinder

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christi

  “Det er så kvindefjendsk at du vælger at spille ind på samme præmisser og vælger at udelukkende se os som røv og patter.”

  Det er lidt selvmodsigende, når nur f.eks. jeres Instagram profiler kun spiller på røv og patter? Der er intet galt galt i det, og man skal ikke straffes for at være flot, og det er jo nemme penge, men så skal man måske også bare tage konsekvensen af det – Man kan ikke blæse og have mel i munden samtidig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Langt de fleste unge pigers instagram profiler er fyldt med selfies og mad billeder. Det betyder jo ikke at de ikke indeholder så meget mere. For mig er instagram bare ikke et talemedie, men et billedemedie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christi

   Hej igen – som skrevet, der er intet galt i at være flot og vise det. Det ændrer dog ikke ved, at jeres profiler kun indeholder røv og patter, og derved har hende den tidligere model jo faktisk ret i sin anskuelse? Som sagt, der er intet galt i det, men i sælger jo jer selv udelukkende på det, og på en flot måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Det vil jeg ikke sige. Vi laver meget andet end det. Deruover vil jeg aldrig støtte den objektivisering af kvinder som sker, når man som Sarah Louise vælger udelukkende at se en kvinde som en krop.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zara Nielsen

  I denne sammenhæng, når det gælder et event omkring lanceringen af en smykkeserie, synes jeg det er rigtig synd at fokus helt forsvinder, på det oprindelige formål, nemlig at skabe en hyggelig oplevelse. Jeg vil stadig vove at påstå, at den bedste medicin imod højtråbende tåber, er ikke at værdige dem nogen former for opmærksomhed, at tie det ihjel, som sagt, så er dårlig opmærksomhed altid bedre end ingen opmærksomhed. Hvad der er sket, er egentlig ret ligegyldigt, man kan vælge at optræde som en dame, og ignorere dem, der ikke formår at føre sig, som en dame bør. Kære Nikita, jeg kender dig ikke, men blot et godt råd, ( det vil jeg tillade mig at give dig ), ignorer den slags iskoldt. Du ved formentlig med dig selv, hvem du er, og hvad du indeholder, og hvad du har at byde på. Hvil i dit indre, og lad andres dårlige opførsel passere upåagtet hen. Du skal se, når pågældende person opdager at hun ikke kan promovere sig selv, via andre, ja, så er det hele ikke længere interessant. Held og lykke;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg er helt enig. Den eneste grund til at jeg svarede var fordi, at det gav mig en mulighed for at forklare mit syn på feminisme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  1000-0 til Nikita og squad! Jeg synes den værste er, at hun startede sin egen karriere ved at smide tøjet (og så har udviklet sig derfra til andre ting) og så angriber jer for at være mindre. Hun burde da om alle støtte op om emnet. Istedet bruger hun det til sin forestilling om at være en prinsesse for fin til alt andet end bal hos Dronningen… som hun aldrig kommer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg er også meget uforstående overfor kritikken når den kommer fra hende. Hun er jo uden tvivl selv blevet udsat for alverdens slutshaming. Vi kæmper også hendes kamp og for hendes ret til at være så påklædt eller afklædt som hun har lyst til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Booooom!!

  Hvor er du sjov!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mejse

  Jeg har altid synes at Sara Louise var rimelig cool og Nikita Klæstrup samt hendes squad……. Not so much. Tager hvert et ord tilbage! Synes det er unfair, at nogle kan svine Nikita over at hun vælger at forsvare sig selv? Det er jo tydeligvis Sara Louise som startede med at hive kløerne frem. Tror jeg… Sikkert fordi hun er flov over, at hun er pisse fuld i programmet, som der blev optaget til, og opfører sig helt ude i hampen. Ej beklager. Jeg vil dog lige høre…. Var det ikke hende der startede, med at hive kløerne frem? Kom der noget før det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg har ikke haft “kontakt” med Sarah Louise før det her indlæg overhovedet. Jeg er meget uforstående overfor hendes tilsvininger, når hun selv startede sin karriere med at være afklædt. Jeg var virkelig overrasket da jeg så hendes indlæg i går 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Nikita

  Hvor langt kan man dekonstruere feminisme-begrebet? Efterhånden forekommer det så relativeret, at det er har mistet sin essens. I diskussionen om dig som feminist, hæfter jeg mig især ved éen ting. Du har selv vist, hvordan restylane i læber, under øjnene og i næsen virker forskønende på dig. Men den slags individuelle tiltag er SÅ langt fra feminisme og kollektiv kvindekamp. Den adfærd har INTET med feminisme at gøre – kun et individs forfængelighed. Jeg har heller ikke hørt nogen omtale “Nye Bryster” busreklamen fra Nygart Privathospital som moderne feminisme. Men det er måske blot et spørgsmål om tid før man kan italesætte plastikkirugi som moderne feminisme? For min skyld kan kvinder lave alle de kunstige indgreb, som de lyster. Men for Guds skyld, lad være med at kalde det kvindekamp.
  Vh. Christine, cand.psych. ,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Hej Christine

   Mine indgreb er overhovedet ikke kvindekamp, det giver jeg da ret i. Det bliver først kvindekamp, når jeg pågriber mig retten til at gøre det. At det er mit udseende og andre skal ikke bestemme over det. Det er det samme med mine billeder. For mig er det ikke kvindekamp. Kvindekampen opstår først i den modgang jeg møder på grund af mine billeder.

   Med hensyn til om det er for individualistisk vil jeg gerne citere Maya Angelou: “Each time a woman stands up for herself, without knowing it possibly, without claiming it, she stands up for all women.”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Pabian

  Yaaasss!!! Godt brølt Nikita

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia Maria

  Det er sgu et comeback der vil noget!
  Jeg er SÅ enig i hvad du skriver Nikita. Jeg må indrømme at jeg blev lidt træt af at læse SL´s blogindlæg, da hun tydeligvis skriver det på baggrund af en personlig konflikt. Sådan noget for jeg laaaange patter af…
  Jeg har været trofast læser hos Sarah Louise i fem år, og er faktisk kun inde på din blog for at se om du ville “svare tilbage”. Men jeg tror da jeg skal til at følge lidt med her, så kan det jo være at jeg finder ud af hvilket talent du har 😉
  Nå. men jeg ville bare give dig et highfive og sige tak fordi du kæmper for kvinders ret til at være lige som de vil <3

  -Sofia Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Nikita der er simpelthen så meget jeg ikke forstår ved dette indlæg, at jeg bare må få min holdning luftet, selvom du sikkert ikke engang kommer til at offentliggøre den.

  For det første, hvordan skulle det indlæg give SL flere læsere pga dig??? Hun kommer på ingen måde med hints til at du bliver nævnt i indlægget!!! Hverken i overskriften, ved linket til indlægget på sin Facebookside eller på sin IG. Og det er jo dét man gør når man vil have flere læsere rekrutteret ind til et indlæg – præcis ligesom at du lokker med ordet catfight på snapchat for at jeg og andre skal læse dette indlæg. At du tror hun bruger dig til at få flere læsere er decideret desillusioneret! Og det er ikke fordi jeg ikke kan forestille mig at folk kan finde på det ellers, da du jo er en højaktuel offentlig person, men i dette konkrete tilfælde er der intet der tyder på det. Forøvrigt handler indlægget jo egentlig bare om at hun ikke kan styre sit druk til offentlige arrangementer, og hun vælger så bare at nævne sin indestængte irritation over jer i forbifarten – hvis hun ikke kan lide jer er det vel ikke så mærkeligt hun gør dette, I er jo overalt? Ingen hate i dette, for jeg kan faktisk godt lide jer, selvom jeg aldrig kommer til at være enig med jer af mange forskellige årsager, men hvis jeg selv var irriteret på en person, og han/hun så happened to be like fucking everywhere, så ville jeg da også udvikle hæmorider af det i længden haha. Så hellere få det ud da!

  Nu til noget meget vigtigere: I påberåber jer retten til at tage lange uddannelser, diskutere politik og rettigheder, og være nøgne samtidigt. AL RESPEKT TIL DET!!! Kvindekroppen skal have lov at have indhold og ikke kun form. Men synes sgu ikke I kan blive sure hver gang nogen siger jer imod!!! At I lægger skamredigerede nøgenbilleder af jer selv ud på nettet er ikke i sig selv feminisme, det femistiske indtræffer netop når I påpeger at man altså godt kan se sådan ud og samtidigt indeholde andet. Men I lader jo så bare ikke dette andet fylde særligt meget på jeres platforme, for det er ikke dét I får følgere og dermed tjener penge på. Du har selv indrømmet offentligt,at din halvnøgne krop fylder så meget som den gør på din IG, fordi det er dét der er lukrativt. Jamen så kan det vel heller ikke forarge dig at det er dét folk associerer dig med, og ikke din uddannelse og hvad du ellers foretager dig? For mig at se er dét at folk primært associerer dig med dét du primært promoverer simpelthen ikke det samme som at beskylde dig for ikke at kunne andet. Men hvis det er sådan du har det, så læg dog noget andet op på IG? Snaps fra forelæsninger eller lignende. Og hvis nogen så endelig kalder dig dum, jamen har du så overvejet at det måske faktisk bare er deres holdning? Jeg fx synes ikke du virker specielt intelligent (men heller ikke som det modsatte overhovedet!), synes til gengæld du virker til at være en vildt sjov og sød pige, som jeg faktisk ville have lyst til at gå over og snakke med, hvis ikke du altid gik sådan rundt med næsen vinklet i sky, og lignede én der ikke giver en fuck for andet end sin designertaske. Jeg blev faktisk rørt da du fortalte om din hårde opvækst, og hvis det er den der har gjort at du har en utilnærmelig attitude, så beklager jeg mange gange min halvhjertede tilsvining af den, men helt ærligt, kom nu ned fra hesten! Man kan ikke nøjes med at beskylde folk for at være tunnelsynede, man må sgu også tage med i overvejelserne hvad det er man egentlig selv aktivt vælger at fremstille. Det handler jo i bund og grund om markedsføring. Men synes det du misser er at det faktisk kan lade sig gøre at markedsføre sit udseende OG sin intelligens – du undlader blot det sidste langt det meste af tiden. Selvfølgelig vil der altid være idioter, der vil kalde dig en tomhjernet dulle uanset hvor meget du promoverer dine skills, MEN synes dog ikke det er rigtigt at det kun er kvinder dette går ud over. Hvor tit hører man ikke lige fordommen om at det store muskelbundt ikke kan have mange hjerneceller, de få der var blev sikkert dræbt af steroider? Så jeg er faktisk nødt til at trække min udtalelse tilbage om at det I har gang i er feministisk, det er snarere bare mind opening. Men sorry to say, projektet æder sin egen hale så længe I samtidigt ikke gør så meget ud af at vise det I kan udover at være nøgne, og i Louises tilfælde også dansende. I påpeger mest jeres intelligens når I skal forsvare den. Resten af tiden fortsætter I bare med billederne som det primære fokus. Det synes jeg virkelig er en skam.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Hej Elisabeth

   Bare rolig.Jeg godkender skam kritiske kommentarer så længe det ikke er tilsvininger 🙂

   Alle ved at medierne elsker drama. Jeg så selv kun indlægget fordi der var en artikel om det. Så det giver flere læsere ved at medierne skriver om det og linker til ens indlæg.

   Jeg forstår ikke hvorfor man ville have et behov for offentligt at svine nogen til, bare fordi de “irriterer” en. Jeg er ikke den type person og vil forhåbentligt aldrig blive det. Jeg er langt fra hellig og det er ikke fordi jeg ikke også kan se en artikel og tænke “Åh nej! Ham/hun igen”. Men jeg vælger bare at holde det for mig selv.

   Jeg er ked af at du har den opfattelse. Vi bliver langt fra sure når folk siger os imod. Jeg kan personligt godt lide at læse saglige argumenter imod min sag, da jeg føler, at jeg dermed udvikler mine synspunkter og får en chance for at reflektere over dem.

   Med hensyn til min instagram, så praktiserer jeg i høj grad feminisme der, vil jeg ihvertfald mene. Hvis du for eksempel kigger på kommentarfeltet, så har jeg intet imod at sætte mine følgere på plads, hvis de opfører sig respektløst. Selv hvis det er “positivt”. For eksempel ved at skrive at de vil i seng med mig eller at jeg skulle være kønnere end mine veninder. Så det handler ikke alt sammen om følgere og indtjeninger. Jeg forsvarer mig selv og andre, selvom det kan gøre mig upopulær.

   Jeg ville personligt føle at instagram opslag om forelæsninger og studiebøger ville være kedelige for mig at se, og derfor også kedelige for mig at lægge op. Det er derfor jeg ikke gør det. Jeg markedsfører min intelligens på anden vis – primært i kommentarsporet som tidligere nævnt.

   Vi ville elske at få lov til at tale om mere alvorlige emner. Problemet er, at hvergang vi vil ytre os, så bliver vi tvunget til at forsvare os selv. For eksempel den sidste debat om feminisme, den handlede meget lidt om feministiske problemstillinger og rigtig meget om, hvorvidt vi må kalde os feminister. Jeg tror jeg taler for os alle tre, når jeg siger, at vi håber på snart at kunne debattere realle problemstillinger og ikke blot vores person.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Men jeg taler jo slet ikke om at I skal snakke mere om alvorlige emner, ved allerede at I debatterer den slags, har jo netop set fx dine input om cutting, og har også hørt K snakke om kvindeundertrykkelse, og L om vold og hævnporno. Det eneste jeg påpeger er at hvis I gerne vil bedømmes på jeres uddannelser og ikke kun jeres udseende, så giver det jo ikke mening det stort set kun er jer selv I lægger billeder ud af. For at komme tilbage til den pumpede fyr, han ville jo heller ikke lægge en trillion billeder ud af sin krop, og så forvente folk ville tænke ham dér er da godt nok intelligent. Og jeg ved godt du svarer dine følgere igen når de bliver for dumme at høre på, men det ændrer jo ikke på at udgangspunktet er et sexet billede eller et snap af din nye taske, og ikke noget der viser din intelligens:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Vi vil gerne have lov til at blive bedømt på andet end kun vores udseende. Jeg har som sådan ikke noget imod at folk ser mig som en smuk pige, problemet er hvis de ser mit udseende som modstridende til andre kvaliteter – såsom intelligens.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Jamen kære ven, så vis det andet! Fortæl hvad der foregår i dit uddannelsesliv, del dine tanker om feminisme ud fra andre perspektiver end dit eget. Hvordan kan det i det hele taget være du er så meget mere aktiv på billedemediet IG fremfor din blog hvor du kan skrive om alt du har lyst til? Du behøver ikke svare på det, jeg håber bare det kan sætte nogle tanker i gang 🙂 Du er sgu god nok, og det tror jeg du skal have at vide noget oftere! Men det sker sgu nok ikke så længe du bliver ved at køre i samme rille. Vis endelig din krop, men giv den noget modspil! Og så har du vist også fået ‘gode’ råd fra en fremmed nok for i dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Min feminisme tager ofte udgangspunkt i mig eller mine veninder, da det er hvad jeg kender til. Jeg udtaler mig ikke om ting, som jeg ikke ved noget om. Det er også derfor jeg for eksempel ikke udtaler mig om ligestilling i minioritetsmiljøer.

   Lige nu bruger jeg sjældent min blog da tastaturet på min computer er i stykker og jeg skal hamre ned på hver knap før den virker. Derudover så foretrækker jeg instagram. Jeg ser ikke hvorfor andre mennesker konstant skal gøre sig til dommer over hvordan jeg skal prioritere min tid eller køre mine sociale medier.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Men kan du ikke se at så kan du heller ikke gøre dig til dommer over hvad folk skal mene om dig? Og hvis du slet ikke er interesseret i at forholde dig til andre feminismer end din egen, hvorfor var du så til det oplæg Katja snappede om? Undskyld, men synes altså ikke de ting du siger hænger sammen, det virker til gengæld til at jeg havde ret i at du har en fed personlighed, den håber jeg du holder fast i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Hvornår har jeg skrevet at jeg ikke vil forholde mig til andre feminister? Det vil jeg da hjertens gerne. Jeg vil forholde mig til alle som kan fremlægge deres synspunkter sagligt. Hvilket man ikke ligefrem kan sige at Sarah Louise gjorde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Og beklager jeg ikke holdt mit løfte haha. Men synes faktisk diskussionen er interessant, netop fordi I er så aktuelle som I er. For hvad er feminisme egentlig overhovedet? Det er jo klart at den ikke kan være det samme som for 100 år siden, fordi der ikke er de samme problemstillinger at bekæmpe, men må altså medgive at jeg ikke er overbevist endnu mht jer tres version. Men det er igen også fordi jeg mener at mænd også er udsat for fordommen om, at ser man ud på en bestemt måde kan man ikke være klog samtidigt. Men ja, uanset hvad, så tror jeg I kunne gøre så meget mere ved det hvis I delte mere ud af den brainy del af jeres dagligdag. Og mht frigørelsen af kvinders seksualitet er det da bare at klø på med den ‘slutty’ adfærd (y)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg mener også at feminisme kæmper – og skal kæmpe – for andre end kvinder. For mig er feminisme også for mænd, homoseksuelle og transseksuelle.

   Jeg ved ikke om nogen af os har en slutty adfærd. Jeg er i et fast forhold og Katja er gift.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Skrev feminismer. Altså du sagde du mest tog udgangspunkt i dig selv og dine veninder, og jeg tror egentlig det er præcist derfor folk ikke synes I er feminister? Fordi det kan fremstå forkælet og navlebeskuende, uagtet at det I kæmper for selvfølgelig også vedrører andre kvinder.
   Beklager at jeg ikke præciserede ‘slutty’, mente bare ift billederne I lægger op, og dét at I lægger vægt på at kvinder også skal kunne knalde rundt som de vil. Ordet var selvfølgelig ikke alvorligt ment, deraf anførselstegnene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg tror at det er ganske naturligt at tage udgangspunkt i egne oplevelser i en debat. Det betyder dog ikke, at jeg ikke ser andre problemstillinger som relevante og ikke også vil debattere dem. Jeg har for eksempel skrevet om mistænkeliggørelsen af mandlige pædagoger. Det havde meget lidt med mig at gøre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Jamen det har du helt ret i, tror bare det er de færreste der så vil mene man tilhører en isme, fordi sådan én repræsenterer et fælles værdisæt og en fælles kamp. Og jeg ved godt at de etablerede feminister holder jer udenfor, men så skulle man måske spørge sig selv om man overhovedet er interesseret i at hoppe med på vognen, måske skulle I bare være dem I er uden at sætte et label på det? Og altså uanset hvad synes jeg ikke man kan blive fornærmet over at mange mener at dét I gør ikke er feminisme, det betyder jo sådan set ikke nødvendigvist de har noget imod jer eller jeres agenda. Det kommer til at fremstå som om I har mere travlt med at forsvare jeres handlinger end med faktisk at begå dem, og det tror jeg ikke kommer til at blive taget alvorligt. Glad for du ligesom jeg selv også tager mandekønnets problemstillinger alvorligt, men heller ikke dette tror jeg kommer til at resultere i at folk udenfor jeres målgruppe vil se dig som feminist – de fleste forbinder jo nu engang ordet med kamp for kvinders rettigheder. Men det er vel også fint nok så længe målgruppen forstår jeres budskab og tager det alvorligt. Og det tror jeg også mange andre gør, bare ikke som feminisme, skal selvfølgelig ikke konkludere noget, men det virker da i hvert fald ikke sådan indtil videre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg tror egentlig at forskellen i vores samfund har meget at gøre med hvorfor de etablerede feminister ikke vil anerkende vores kamp. De kommer jo netop fra en tid hvor hele samfundssindet gik ud på kollektivisme og fællesskab. Vi er vokset op i et langt mere individualiseret samfund. Vi kæmper alle sammen ud fra den tid vi er vokset op i og med de midler vi har til rådighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Ja præcis 😀 Dejligt vi kunne komme til nogenlunde enighed! Og det er altså ikke for at være en kælling at jeg bliver ved at fokusere på photoshop, men har bare så meget imod det!!! Og jeg håber I vil stoppe med det, for I er jo kønne som I er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hvis du ikke forstår et behov for at svine nogen til fordi de irriterer én, hvorfor langer du så tilbage ud mod Sarah Louise Christiansen i det her indlæg?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Normalt svarer jeg ikke på den slags tilsvininger, men som jeg også skriver i indlægget, så gjorde jeg en undtagelse, da det endnu engang gav mig en mulighed for at forklare mit syn på feminisme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Men det kunne du jo også sagtens have gjort uden at svine tilbage?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Det kunne jeg helt klart. Og hvis nogen skriver sagligt til mig vil jeg altid svare sagligt tilbage. Jeg valgte at komme med joken om forsider som et svar på hendes tilsvining af mig og mine veninder. Burde jeg holde mig for god til den slags? Selvfølgelig. Men det gør jeg bare ikke altid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Så forstår du vel også behovet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Nej. Jeg svarer tilbage. Jeg starter ikke. Det er der forskellen ligger for mig. Jeg ville aldrig svine en person til bare sådan uden videre. Men hvis nogen starter noget med mig, ser jeg mig ikke for god til at afslutte det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hvis du har lyst til at svare tilbage ved at svine tilbage, er det da et behov? Det er muligt at afslutte uden at synke ned på samme niveau. Jeg er sådan set ligeglad med at du giver tilbage af egen skuffe, men derefter at sige at du ikke forstår behovet for at svine andre til, det virker altså meget selvmodsigende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   så kan vi godt kalde det et behov og ændre min oprindelige sætning til at jeg ikke har brug for at svine nogen ubegrundet/uprovokeret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Sorry – samme skuffe*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yo bitch

   Hahahaha, så din version af feminisme er at svare på IG-kommentarer om dit eget udseende. Jesus motherfucking christ. Hvad med at bruge din fame på rent faktisk at gøre en forskel? Og ikke kun for dig selv og din pengepung?

   Jeg citerer (med dine cute stave- og grammafejl: “Jeg tror jeg taler for os alle tre, når jeg siger, at vi håber på snart at kunne debattere realle problemstillinger og ikke blot vores person.” Lad nu være med at lyve over for dig selv, Nikita. Kære, smukke, fuldstændigt substansløse Nikita.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg har udtalt mig om cutting, skønhedsidealer og slutshaming. Jeg føler selv, at jeg bruger min stemme til at gøre en forskel. Og det håber jeg at jeg kan blive ved med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

   AMEN!!! – Jeg siger præcis det samme som Elisabeth..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carla

   Du er spot on Elisabeth!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophia

  Clearly that girl, Sarah Louise, needs Jesus. He can clean her poluted heart and remove the resentment and envy from her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Lige et spørgsmål. Hvor mange forsider har du egentlig lavet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg er ikke med i et program som hedder “forside fruer”. Men hvis du absolut skal vide det, så er der et stort portræt af mig i Berlingske på søndag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carla

   Har du nogensinde været på et RIGTIG cover? Og hvorfor nævner du Sarah Louises næse, når du selv får lavet alt muligt? Hun siger du kan noget med dine patter og det er jo rigtig og du viser dem hele tiden, så hvorfor bliver du så vred? Det er trods alt patterne, der gjorde dig kendt. Og hvordan kan du kalde en, der så ofte er i pressen med noget mere intellektuelle og dybe ting end dig og ovenikøbet er på vej med et tv program for has-been?? Du prøver hele tiden at overbevise alle om at i er SÅ uddannede og intelligente, men i kommer jo aldrig med noget intelligent…. kun nøgenheden. Det er sgu sørgeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Ja, det har jeg. Blandt andet Berlingske og Jyllands-posten. Og også de mere kulørte blade hvis det gør dig glad. Men diskussionen handler virkelig ikke om, hvem der er på flest forsider. Jeg er ligeglad med hvor mange forsider en person har været på så længe de er et godt menneske som behandler andre med respekt.

   Man kan altid vælge forskellige målestokke. Jeg valgte næser.

   Jeg har ikke patter. Jeg har bryster, da det er den respektable måde at omtale dem. Jeg viser ikke mine bryster hele tiden. Og jeg vil sige at jeg faktisk blev kendt for at starte en debat om slutshaming og køn/intelligent paradokset.

   Jeg vil anbefale dig at læse nogle af de debatindlæg som vi har skrevet. Du har tydeligvis ikke læst op på emnet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Puha du er godt nok bitter. Sarah Louise nævner ikke engang dit navn og hun skriver jo bare at hun ikke er enig med jer. Og så sviner du hende til? Så skal i godt nok være sure på mange. At du lige skal skrive noget om hendes næse og skrive hun ikke er aktuel osv sætter dig selv i et dårligt lys. Hun var iøvrigt på forsiden af sit sidste magasin for 6 måneder siden og er modsat dig interessant nok til at være med tv. Det virker lidt fjollet at du bliver så vred. Hun skriver du kan noget med patterne og det er jo rigtig. Du virker forsmået og understreger kun alles tanker om jer alle 3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg er ikke bitter. Sarah Louise skriver det på en måde, så det er meget tydeligt, hvem hun taler om. Og, nej det var ikke “bare” et her er min udlægning af feminisme indlæg. Når hun siger, at jeg ikke er andet end patter, så er der altså ikke tale om en uenighed, men en tilsvining, som jeg ikke vil finde mig i. Derudover er hendes beskrivelse af arrangementet vildt respektløst overfor Mai,som er så sød at invitere hende med.

   Jeg kunne være med i rigtig meget tv, hvis jeg ønskede at gå på kompromis med kvalitet og/eller løn. Tro mig, hvis jeg ville så kunne jeg være på tv hver dag.

   Hvis du gider at læse min forklaring af feminisme vil du se, at jeg faktisk uddyber vores synspunkter og hvorfor vi netop er mere end blot vores udseende. End holdning som man skulle tro at en tidligere model som Sarah Louise ville støtte op om. Jeg kan kun forestille mig hvor meget slutshaming og objektificering hun må have været udsat for. Derfor er jeg endnu mere uforstående overfor hendes tilsvininger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Meget enig med dig Camilla.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Nikita

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny hårfarve!