Fill me up, Retouch Clinic!

Jeg vil hellere være en ærlig skønhed end en “naturlig” skønhed.

anigif_enhanced-17716-1430937520-16_preview

anigif_enhanced-5354-1430937665-9_preview

I går offentliggjorde jeg på bloggen og på min instagram, at jeg endnu engang havde fået fillers. Jeg fik “genopfyldt” mine læber, og så fik jeg fillers under øjnene, som hjælper mod mørke rander.

Som altid medførte det mange negative kommentarer. Som jeg ser det stammer de fleste af dem fra uvidenhed og det fik mig til at dele denne tekst på min instagram.

I am disappointed in some of you guys. I give you honesty and you respond with ignorance.

I have been getting fillers in my lips for over a year. Since fillers are not permanent, you need touch ups every once in a while to maintain – not alter – the look. So when I post about fillers in my lips I am simply maintaining the look that I have had for over a year. So you really can’t complain about me changing anything.

Yesterday some of you were complaining that I got fillers under my eyes. Once again I was just maintaining the look that you all are used to! All it did was remove dark circles. It has the same effect as concealer, which you all are used to seeing me with!

This time I even proved how little I am changing about my appearance by posting not one but two(!) selfies taken AFTER the procedures. None of you noticed a difference.

To all of those saying that I’m “too young”, educate yourselves and read what I write. I have never gotten botox. None of my procedures are anti-aging.

If you are anti-fillers and therefore wanna unfollow me, then go ahead. But don?t blame it on my face looking different when it looks exactly the same as over a year ago!

 

Jeg går ind for, at man skal være ærlig omkring denne her slags ting. At lyve om hvad man har fået lavet gør intet godt. Det forskruer vores skønhedsidealer og vores opfattelse af hvordan man opnår dem.

Jeg er så træt af at se kvinder med hele ansigtet lammet af botox, reklamere for hvilke cremer de bruger for at undgå rynker. Tænk, hvis Kylie Jenner havde været ærlig omkring fillers fra starten af, så var vi sluppet for håbløs overlining af læber, sære produkter hvor man “suger” sine læber større (Hvilket btw er super usundt!) og lip plumpers, som ikke gør andet end at få ens læber til at svi.

Men ærlig talt, når jeg læser de kommentarer, som jeg får, så kan jeg godt forstå, at nogle hellere vil skjule det. Jeg kunne sagtens lyve og skjule, at jeg har fået lavet mine læber. Men jeg vil bare hellere være en ærlig skønhed end en “naturlig” skønhed.

 

 

   

7 kommentarer

 • Krstok

  Kære Nikita.
  Du har aldrig haft særlig mange plusser i min bog. Men det er da gjort til skamme fra dette indlæg af.
  Tak for et godt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Per

  jeg har ikke principielt noget imod at man piller lidt ved naturens udgangspunkt, men jeg synes faktisk at du var væsentligt smukkere med mørkebrunt og i helt naturlig udgave, uden alt det skidt i læber og ansigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amis

  Gå da amok. Gør din ting.
  Folk vil altid finde et eller andet at brokke sig over. Det ser jo godt ud, så hvad fanden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Et indlæg der giver mening og skønt når I bloggere er ærlige om det. Tror faktisk det er ret brugbart at læse om for mange der går og tænker over at få lidt peppet op/ korrigeret eller hvad man nu ønsker 🙂
  Hvis du skal holde dine læber ordentligt ved lige, hvor ofte skal du så fylde op? Synes sgu altid mit forsvinder ret hurtigt, øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Linneberg

  Jeg ville også få fortaget samme behandlinger, hvis jeg havde råd. Synes det er fedt at du er ærlig. Det er normalt at få de indgreb, specielt indenfor bloggerverdenen og det er kun fedt, at du er ærlig omkring det. Du er jo 22, og derfor er du jo voksen og ved hvad du gør plud at der står en proffessionel behandler bag dig. Synes det er helt ok og hvor er det grimt, at vi ikke kan give hinanden plads til at eksperimenterer med vores udseende og se ud på den måde vi vil. Det er jo et helt personligt valg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ved ikke ret meget om filles osv. – men har længe været træt af mit resting bitch face! mine læber ser ikke just glade ud, når jeg slapper af.
  ved du, om man kan få sprøjtet noget ind, så man ikke ser så sur ud?

  Btw, så er dine resultater virkelig flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Haha, jeg har samme problem. Fillers kan faktisk hjælpe på det. De kan sprøjte lidt ind ved mundvigerne som så løfter dem 🙂 Jeg kan anbefale en gratis konsultation hos Retouch Clinic, så kan de fortælle meget mere om, hvad de kan gøre.

   Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fill me up, Retouch Clinic!