Ny hårfarve - igen

Fill me up, Retouch Clinic!

Hvis du følger mig på snap, så du højst sandsynligt at jeg havde hovedet fyldt med nåle i torsdags. Jeg var nemlig inde hos Retouch Clinic for at få et lille touch up i mine læber, og så fik jeg fillers under øjnene, for at fjerne mørke rander.

15134182_10209326942242089_1449043099_o

Som I kan se på billederne bliver nålen faktisk stukket ind ved kindbenene og så ført op til under øjnene.

Jeg synes virkelig, at man kan se en tydelig forskel. Så jeg er lykkelig for ikke at skulle bruge 5 lag concealer og banke mit ansigt med en beauty blender.

15152521_10209327011243814_643315010_o

Og så er mine læber også blevet skønne som altid. Jeg fik kun 1/2 ml i, da jeg bare skulle have lidt ekstra fylde.

Her er resultatet:

skaermbillede-2016-11-22-kl-15-29-15

Loves it!

 

   

7 kommentarer

 • supmaddie

  Hej Nikita!! 🙂
  Bare nysgerrig – hvor meget koster det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Det kommer an på, hvor meget der skal fyldes i 🙂 så nok omkring de 1900-3000 kroner. Du kan altid bestille en gratis konsultation og så kan de vurdere, hvor meget du har brug for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amis

  Jeg har altid syntes at du lignede en fe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Heeey Nikita!
  Jeg er selv i gang med læber lige så roligt som du gør det, men nu har jeg altså i et halvt år overvejet at få fjerne render. Og du er et ærligt menneske ved jeg, så hvor ondt gør det i forhold til at få i læberne også der??? Er simpelhen en pivegris lige hvad angår nål, plus jeg synes den nål er ret tæt på øjet. Bare tanken altså

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Læberne er klart det mest smertefulde! Jeg synes hverken at næse eller øjne gjorde ondt. Så jeg kan klart anbefale det! Og jeg er altså også mega pivet 😀 Derudover bliver nålen ført ind ved dit kindben, så du hverken mærker eller ser den ved dit øje 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] går offentliggjorde jeg på bloggen og på min instagram, at jeg endnu engang havde fået fillers. Jeg fik “genopfyldt” […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er overskriften på Nikita Klæstrups blogindlæg fra i dag. Her skriver hun om, at hun i torsdags har fået sprøjtet fylde ind under øjnene og i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny hårfarve - igen