NYX Halloween fest

Halloween photoshoot

dscf6323-3

Yes! Så kan jeg endelig vise jer billederne fra #Girlsquads halloween photoshoot. Katja fik den vidunderlige idé, at vi alle sammen skulle have taget nogle billeder for at fejre halloween. Da Katja har amazing photo skills, hvilket I må have set på min instagram og i mit indlæg fra NYX halloween fest, skulle vi heldigvis kun bekymre os om at finde et studie til billederne.Vi fik lov til at låne et studie hos Eyelight Film på Frederiksberg. Så blev varmen skruet op og tøjet smidt.

Det var desuden også Katjas idé, at vi kun skulle være dækket af græskar. Hvilket er en vidunderlig idé, når man lige har fået opereret bryster og dermed ikke kan hjælpe med at bære 30 græskar op på 1. sal. For slet ikke at tale om, at være ude og købe dem, når både papkasser og poser går i stykker… 

Det var en virkelig hyggelig dag. Det er rart at være omkring kvinder, som er så afslappet omkring deres krop. Louise stod nøgen indover mig og rettede mit hår, mens jeg lå på gulvet dækket af græskar og blade. Der var ingen folkeskole skam eller trang til at dække sig til.

Udover gruppebilledet fik vi også taget nogle individuelle billeder.

dscf6412-2

dscf6424-1

dscf6459-1

Håber at I elsker billederne lige så meget som jeg gør! Hvis I vil se Louise og Katjas individuelle billeder, må i gå til deres instagrams/blogs. Jeg har set dem og jeg synes helt klart at I burde tjekke dem ud!

Louise: Instagram og blog

Katja: Instagram og blog

 

Som sagt så går alt credit for billederne til Katja. Her ville jeg sætte klappe emoji ind hvis jeg kunne.

 

Og lige lidt spændende nyheder her til sidst. I morgen flyver jeg til Paris for at hente en tidlig fødselsdagsgave. Så husk at følge med på snapchat: Nikitaklaestrup 😉

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYX Halloween fest