Jeg fuckede mit hår op - BIG TIME!

Jeg er så træt af at blive kaldt fed

14102683_10208544796608937_7969124982562613030_n

Der er ingen tvivl om, at jeg får mange hadefulde kommentarer på de sociale medier. De fleste af kommentarerne sletter jeg egentlig bare. Det er mest fordi jeg ikke gider at se på den slags negativitet. Jeg er egentlig også ret ligeglad med de fleste af dem. Kald mig bare en whore, hvis du får det bedre med dig selv af det. Men nogle kommentarer kan virkelig gøre mig vrede. Det er ikke de kommentarer der er sårende overfor mig som person, men derimod de kommentarer, som jeg mener kunne såre andre.

Jeg fik en af de kommentarer i går, da jeg lagde ovenstående billede op. En mand valgte at skrive noget så simpelt som “Cellulites 🙁 ” Der er mange ting galt med sådan en kommentar. For det første, så er der ikke cellulite på det billede, men det er ikke engang det rigtige problem. Mit problem med den kommentar er, at jeg har en ret pæn krop, der lever ok op til vestlige skønhedsstandarder. Så når en krop som min bliver kritiseret for at skulle have appelsinhud, eller når folk skriver, at jeg er tyk (Ja, det er faktisk sket op til flere gange), så tænker jeg på, hvordan det får unge piger, hvis krop måske ikke lever op til idealet, til at have det.

Jeg voksede op med at stjerner som Lindsay Lohan og Hilary Duff blev kritiseret for at være tykke. Og når jeg læste den slags historier eller kommentarer, sad jeg altid tilbage med en “Hvad er jeg så ikke?” følelse. Jeg tænkte, hvis de her fantastisk smukke kvinder ikke er gode nok, er der så noget håb for mig? Og jeg vil ikke have at nogle andre unge piger skal sidde med samme følelse. Men det gør de uden tvivl. Selena Gomez, Jennifer Lawrence, Kim Kardashian bliver alle sammen fat shamed uden overhovedet at være i nærheden af at være tykke!

Så kommentarer om at jeg skulle være tyk eller have appelsinhud sårer ikke mig. De sårer unge piger der endnu ikke har lært at acceptere sin krop. Det er noget jeg virkelig ikke synes er i orden.

Og ja, nogle kvinder har deller og appelsinhud, andre har fremtrædende knogler. Og det er alt sammen okay. Vi ser ud som vi gør, og forhåbentligt ser vi ud som vi selv ønsker det, og ikke som samfundet eller douchebags på internettet dikterer, at vi skal se ud.

I sidste ende betyder det mere, hvordan du er som person og hvordan du behandler den omkring dig. Og så vil jeg hellere have appelsinhud end jeg vil komme med hadefulde kommentarer til andre.

   

48 kommentarer

 • Gunnar

  jeg vidste godt at du havde nogle virkelig lækre og smukke bryster, men jeg var ikke klar over at du også havde en fantastisk røv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dario

  And the price for best view goes to… Nilita Klæstrup from Danmark!! Wohoo
  My sincere congrats Nikita!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Abelone

  Du er virkelig sådan helt ind i sjælen hæslig, 1D-tøs, du har intet på hjerte, du har kun dit opblæste ego og nogle store patter. Satan tjener dig? Jeg tror på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Fint budskab – bare superærgerligt, at du vælger at slutte af med, at du hellere vil have appelsinhud end at komme med hadefulde kommentarer til andre. Hvis det ikke er at bidrage til forestillingen om appelsinhud som noget frygtelig frastødende noget, så ved jeg egentlig ikke, hvad det er. Du sætter det i hvert fald op på en pest/kolera-agtig facon, synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik V Blunck

  Nu er problemet jo, at der ikke er en IQ-kontrol for brug af internet. 🙂
  Ellers ville mange mennesker være helt afskåret fra nogensinde at bruge internettet – og ingen ville savne dem.
  Hold hovedet højt, og enig: nogle gange skal man bare være glad for, at der stadig findes mennesker, som kan opføre sig ordentligt.
  God weekend. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tim

  virkelig pæn røv du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • frank

  hold kæft en lækker røv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophia

  Hello Nikita
  I just wanted to let you know that you are a sinner and a servant of Satan and a very bad role model for the Danish youth. You need to receive Jesus Christ as your pesonal lord and saviour, otherwise you will be destined to spend eternity burning in pain and agony in the flames of Hell. I will pray for your lost soul. Lots of love and Blessings from your sister in Christ, Sophia (from Zimbabwe).

  P.S. really not a bad arse for a White woman

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   You got it wrong. Satan serves me.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Peter

   Nikita er ganske rigtigt en lille djævel – i en gudindes krop.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anne

   Sophia, dukker du nu op her?? Jeg har set hvordan du udbreder dig på facebook og realityportalen, og nu også på smukke Nikitas blog. Hyggeligt at rende ind i dig her, selv om dit budskab er lidt monotomt. Nikita, tag det ikke personligt, Sophia mener at ale mennesker, der ikke er born-again kristne er satans tjenere, men hun er faktisk ret sød, jf kommentaren om din numse. Og det er faktisk lidt sødt at hun sådan bliver ved med at prædike sit kristne budskab til en flok danskere, der tydeligvis ikke er særligt modtagelige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • morten

  Nikita, du er Danmarks smukkeste og lækreste kvinde. Og sikke en flot røv du render rundt med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ib

  Wow, sikke en flot numse!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christian

  Hej Nikita.
  Jeg synes da du har en god røv. Du har også en god kavalergang. Og sikkert nogle helt fantastisk smukke bryster når de er ude i frisk luft ( at forstå som den som ser dem).
  Når du vælger at profilere dig med billeder af din velproportionerede røv og ikke mindst din krop i al almindelighed, så kan du ikke forvente, at alle falder på halen over din krop.
  Det er da fint, at du er glad for din krop og du har ingen grund til at være andet. Men du brokker dig over. at folk kommenterer, hvad du selv ønsker at levere som dit image.. Det virker sådan lidt a la Amalie Szigerthy-agtigt. Sorry to say.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg brokker mig ikke over, at folk kommentere på min krop på billeder af min krop. Det er klart, at når jeg lægger et bikinibillede ud, så forventer jeg ikke, at folk kommentere på min uddannelse. Jeg er utilfreds med de negative kommentarer der er til min og stort set alle andre kvinders kroppe. Ligegyldig hvordan en kvinde ser ud, vil der være negative kommentarer til hende og det synes jeg er enormt ærgerligt. Og det er med til at skabe en stor negativ bevidsthed om egen krop for rigtig mange unge piger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tage

  Nej Nikita, du er bestemt ikke fed, du har en super flot krop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marcel

  Nice arse!! (if you don´t mind me saying so)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • morten

  Hej Nikita
  Du har godt nok en flot og vel proportioneret bagdel. Du plejer at ligge billeder ud hvor der primært er fokus på dine flotte for-partier (og bliv gerne ved med det), men lad os også fremover få nogle flere bagdels billeder. Verden bliver et smukkere og dejligere sted, når pæne ting bliver vist frem.
  MVH
  Morten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anders

  wow!! Du har virkelig en flot og vel proportioneret bagdel. Du plejer primært at lægge billeder op, hvor der er fokus på dine flotte for-partier (og bliv endelig ved med det!), men lad os også gerne få nogle flere bagdels billeder fremover. Pæne ting bør vises frem, det gør verden til at smukkere sted at være i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • martin

   jeg kan ikke se noget appelsinhud på det billede. Jeg kan kun se en meget meget smuk pige med en virkelig flot røv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jonny

  Jeg kan ikke se noget appelsinhud på det billede, jeg kan kun se en meget smuk pige med en virkelig pæn røv. Den kan godt tåle at blive vist rem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans

  Hej Nikita
  Fantastisk billede, du har en virkelig flot og vel proportioneret bagdel. Du lægger altid billeder ud, hvor der primært er fokuseret på dine for-partier, og bliv endelig ved med det, men læg også meget gerne nogle flere bagdels-billeder ud fremover.
  Kærlig hilsen
  Hans

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Nikita,

  wow. Just wow. Jeg har fulgt din blog, Instagram og Snapchat i det skjulte – men nu kan jeg ikke holde mund længere. Vi er dybt uenige hvad angår politik og vi kan også være uenige i en masse andre ting. Men du er simpelthen for sej og dejlig alligevel! Jeg elsker, at der bliver sat mere fokus på kroppe, så tak! Tak fordi du tør sige din mening. For nej, det er bestemt ikke okay, at du bliver kritiseret. Det er ikke okay, at der overhovedet er folk der kritiserer andre.

  Jeg blev mobbet igennem hele min skolegang – på grund af min størrelse. For ja, jeg var stor. Jeg turde ikke gå i bad efter idræt, jeg turde ikke have en flot kjole på til skolefesterne. Det blev ikke bedre i gymnasiet. Jeg var så tynd, virkelig tynd. Og blev nu mobbet over dét. Jeg havde på det tidspunkt en kæreste, der mente, jeg skulle tabe mig – så det gjorde jeg. Og var ulykkelig. Jeg kom af med ham, tog på i vægt – men fik igen kommentarer som: “Hvad så fede, skal du med på McD?”. Nu er jeg 22 år, flyttet til en anden by og bor sammen med min fantastiske kæreste, som altid siger: “Fuck din størrelse, du har et hjerte af guld og du er min pige”. Jeg vejer måske lidt mere end jeg burde, men jeg er lykkelig og jeg er glad!

  Det jeg egentlig prøver på at sige, er: Du er et forbillede for andre piger, unge som gamle. Tak fordi du er så rapkæftet (ment positivt!) engang imellem og tak fordi du mener, at der skal være plads til alle 🙂

  – Rikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy Larsen

  Hej Nikita

  Du har virkelig en flot krop, dem som kritiserer dig er bare misundelig på dig og GLEM dem.
  Du kunne sagtens blive min næste, hvis det skulle være–

  Ses

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hvor er det sørgeligt, at du forsøger at manipulere andre mennesker til at tro, at de negative kommentarer om din krop, slet ikke går dig selv på, men tværtimod er så synd for de piger, som endnu ikke har lært, eller har svært ved at acceptere deres kroppe.
  Det er jo dobbeltmoral, så det er til at kaste op over: På den ene side vil du gerne give indtryk af, at du synes at det er synd for disse piger.
  I næste åndedrag udtaler du, at du da bestemt mener at din egen krop og udseende iøvrigt, og jeg citerer: ” at jeg har en ret pæn krop, der lever ok op til vestlige skønhedsstandarder,” !!! Den lader vi liiige stå et øjeblik….
  Du har altså nogle prædefinerede skønhedsstandarder som du selv mener at du lever op til. De negative bemærkninger om din krop, er altså synd for de piger, der ligesom du selv, lever op til disse “standarder” Hvad med dem som ikke lever op til dine standarder?
  Hvordan kan man, hvis man bare har en smule anstændighed, og benene bare en smule på jorden vedr. egen uimodståelighed, give udtryk for, at der udover i dit hovede altså, eksisterer noget så væmmeligt som “at leve op til vestlige skønhedsstandarder.
  Føj, hvor er du egentlig gennemskuelig, og forloren, men det er så heldigvis rimeligt nemt at gennemskue. I Nikita Klægstrups univers, er der dem som lever op til, og dem som ikke gør. Din agenda er usympatisk, og dit forsøg på at projicere din egen forsmåethed over nogle bemærkninger, over på andre kvinder, siger en del om din intelligens. Gider du forresten lige at definere dine “vestlige skønhedsstandarder ” ? Ved nærmere eftertanke nej, det behøver du egentlig ikke. jeg ser allerede billedet for mig. Og det kan jo kun være et billede af en eneste person. Gæt selv hvem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Hej Tine

   Kommentarerne går mig ikke på, da jeg har et fint forhold til min krop den dag i dag. Men sådan har det ikke altid været, og derfor kan jeg meget nemt sætte mig i unge pigers sko i det her emne.

   Vi kan ikke komme udenom at vi som samfund har nogle fastsatte skønhedsidealer. Disse idealer rykker sig hele tiden, men faktum er, at når der er et ideal, så er der ikke plads til så meget der falder udenfor. Hvis du er I tvivl om, hvad idealet er, kan du jo bare se på hvilke slags kvinder, du ville finde i bladene og i tv i dag. Og der passer min krop ret fint ind, selvom jeg nok skulle være lidt højere.
   Jeg går ikke op i om andre lever op til mine egne skønhedsidealer. Jeg er den eneste der skal leve op til dem. Derfor kommenterer jeg heller ikke negativ på andre kvinder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Det korte af det lange:
   Der er kun en eneste grund til at du beskæftiger dig med skønhedsidealer, og oven i købet gerne vil have andre til at tro at det drives af empati for dem som ikke er så heldige. (indforstået, at leve så smukt op til disse, som du i dit eget hovede gør) Selvpromovering, selvpromovering, selvpromovering…Og ikke på den fede måde, hvor intelligens, menneskesyn, og stillingtagen til ting, som i virkeligheden betyder noget, er i højsædet. At man har noget af betydning at byde ind med.
   Det er fandme en sort fremtid vi går i møde, hvis det at vise hud frem, er det som afgør om man bliver eks.vis politiker. Gud bedre det. Men faren for det er nok ikke så stor.
   Citat: Jeg går ikke op i om andre lever op til mine egne skønhedsidealer. Jeg er den eneste der skal leve op til dem” citat slut.
   Deri ligger vel at du mener, at vi som mennesker bør have et sæt skønhedsidealer. Og at dømme efter din spamming af diverse magasiner med billeder hvor du står og lever op til egne idealer, kan man næsten ikke undgå at få det indtryk, at det fylder RIGTIG meget i dit hovede. Jeg tvivler på at du er blevet opsøgt af en avis, som SÅ gerne ville vide hvor hårdt det tog på dig at få negative kommentarer. Sender man gratis side9 billeder ind, så bringer bladet dem vel gerne 😉
   Din påstand er desuden at du aldrig kommenterer negativt på andre kvinders udseende. Min påstand er, at det er en del af din agenda.Når man proklamerer (indirekte) at man selv er skønhedsidealet, og forsøger at rive andre kvinder i næsen, at “se mig” sådan burde du se ud, så handler det hele jo blot om at promovere Nikita Klægstrup.
   Iøvrigt: hvor er det synd for dig, at du ikke er lidt højere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   NB:

   Du skriver iøvrigt i dit svar til mig at kommentarerne ikke går dig på. Så er jeg da nødt til at gøre dig opmærksom på, at overskriften i den udtalelse du har sendt til EB lyder: “jeg er SÅ træt af at blive kaldt fed”
   Og så lige en sidste bemærkning: Når man lader blikket løbe ned over svarene til dette blogindlæg, så er det 98% mænd som kommenterer. Tankevækkende ikke??

   Og nu skal du slippe for mig, når du nu er så træt af kritiske kommentarer. Har desuden heller ikke mere tid, jeg er nødt til at opgradere spejlet så det passer mere til tidens skønhedsideal. Man kan jo ikke gå morgengrim på arbejde;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg har ikke sendt nogen udtalelse til EB. De har taget den direkte fra min blog. Og ja, jeg er træt af at blive kaldt fed, men ikke på grund af, hvordan det påvirker mig, men derimod på grund af, hvordan det kan påvirke andre unge. Det er jo netop også det der står i mit blogindlæg. Jeg vil anbefale dig, at læse det, nu når du alligevel er inde og kommentere på det 🙂

   For mig er det ikke specielt tankevækkende. Jeg har mange mandlige følgere. Det har jeg hele tiden vidst.

   Ok, jamen god arbejdslyst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Det er virkelig trist, at du føler et behov for at mistænkeliggøre andre på den måde. Men det er der intet jeg kan gøre ved. Jeg kender mine egne motiver, og hvis jeg blot ville promovere mig selv, skulle jeg jo ikke gøre andet end at lægge et nyt billede op. Jeg prøver at skabe en debat om, hvordan vi omtaler kvinders kroppe, og hvordan denne omtale påvirker unge piger.

   Jeg er ikke politiker.

   Jeg tror, at de fleste mennesker har et eller andet form for personligt skønhedsideal. Jeg har i hvertfald aldrig mødt nogle, som ikke havde. Alle mennesker har vel en holdning til, hvad de synes er pænt osv.

   Jeg ved ikke, hvornår jeg nogensinde har spammet med magasiner? Det må vist bare være dig, som har læst dem og kan huske mig derfra. Jeg lægger meget sjældent op,n år jeg er i avisen eller lign. Nej, jeg er faktisk ikke blevet opsøgt af nogle aviser. De fleste aviser og online medier følger med på min blog og instagram og tager nyhederne derfra. Det er en ganske almindelig praktik disse dage.

   Nej, det kunne jeg aldrig drømme om. Jeg har altid advokeret for, at det eneste skønhedsideal, man skal leve op til er sit eget. Det har jeg udtalt mig om op til flere gange. Både i forbindelse med rigtige debatter som denne, men også i forhold til noget så trivielt, som når jeg har farvet mit hår eller fået fillers i mine læber.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens Erik

  At nogen kan få sig selv til at kalde dig tyk forstår jeg ikke… personligt synes jeg du er gude smuk som du er… men specielt os mænd bærer et kæmpe ansvar og ikke mindst skyld for at nogle af jer tøser får spise forstyrrelser i kombination med skylden fra modeverdenen…. alle er jo smukke på hver deres måde… vi er så fikseret af det ydre, at det nærmest er mere vigtigt at man ser godt ud end at man er et godt menneske…. det er mit indtryk fra omverdenen og det er sgu da forfærdeligt tankemønster at køre i synes jeg…. nu hører jeg selv til den del af befolkningen med et ydre der fylder lidt mere i landskabet end dit gør, men jeg arbejder på sagen og det skide svært at holde sig på den slanke linie i hverdagen, men jeg kæmper videre…. ellers risikere jeg at jeg dør tidligt…. har været helt op at ringe på de 200 kg, men har kæmpet de 60 kg af igen på de sidste 2 år af egen fri vilje uden hjælp fra de der fedmeoperationer og den slags…. jeg tror på at de operationer er god for nogle, MEN jeg holder nu stadig på at det ikke er særlig smart at rode i maven, når det er hovedet den er galt med… det svarer lidt til at du udskifter udstødningen på din bil, men det er din karburator der er noget galt med… men tilbage til emnet du er ikke fed på nogen måde, du er rålækker…. beklager for min lidt for mandlige udtryk, men er bare ærlig!! hav en god dag Nikita!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg fik en af de kommentarer i går, da jeg lagde dette billede op. En mand valgte at skrive noget så simpelt som “Cellulites :(” (appelsinhud, red.), skriver Nikita Klæstrup i blogindlægget. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • martin

   Jeg kan ikke se noget appelsin hud på det billede, Jeg kan kun se en meget smuk pige med en virkelig flot røv. Misundelse er en grim ting, men når man er så smuk som dig er det desværre nok uundgåeligt at blive udsat for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen Nielsen

  Hej Nikita. Du er bare en super flot pige, er bare hel vild med din hår farve den passer godt til dig.
  Have en super god dag Nikita

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jimbo

  Du er på ingen måde tyk eller noget i den stil. Du er noget af det smukkeste og lækreste vi har i Danmark. Jeg ville ønske det var dig jeg vågnede op til hver eneste morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Du er ganske enkelt en af de lækreste personer i Danmark. At sige du er fed, er fuldstændig sindssygt. Du ser f****** godt ud. Og så er der sgu ikke mere at sige til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper

  Nej du er ikke tyk. Men en flot krop . De der siger det andet. . Er misundelige på dig . Du er meget smuk.
  Håber at høre mere fra dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans Erik Kratholm Rasmussen

  Folk der har så travlt med at kritisere andres udseende glemmer ofte at se sig selv i spejlet. Eller også har de et tryllespejl, der formår at bringe deres faktiske udseende i overensstemmelse med det idealbillede, de har af sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karsten

  Du ser super godt ud. Tag dig ikke af negative kommentater, disse mennemesker er bare jaloux.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hvor er det trist at nogle i dén grad har behov for at kritisere andre mennesker.. Du er en super smuk OG lynende intelligent kvinde, og det er der nogle der ikke kan håndtere tilsyneladende.. Det er også nemt at sidde hjemme bag tasterne og kritisere andre for at hævde sig selv lidt.
  Er jeg hamrende misundelig på din krop? Ja selvfølgelig. Har jeg behov for at nedværdige dig? Nej bestemt ikke!
  Synes du er mega sej, og jeg synes det er så fedt at du tager emnet op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Læs hele Nikita Klæstrups blogindlæg her […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kim

  der må være noget galt med dem der kalder hende for tyk jeg er selv tyk hun har en flot figur hun er da ikke tyk tværtimod

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josh

  Hvis du er fed, så er jeg jo enorm. Misundelse er virkelig en grim ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svende

  Mon ikke de blot er misundelige og derved får afløb for deres manglende selvtillid. Så ved at kalde en kønnpige for det, der måske egentlig er galt med dem selv, så bliver de som den kønne pige. Lidt omvendt psykologipjat agtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicolai

  Folk der siger at den babe er tyk, har sku bare ondt i røven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Åh, Gud – dig, tyk? Hvor er det sørgeligt at vi lever i et samfund, hvor vi får det bedre af at gøre andre små. Du må ikke både være klog og velformuleret OG smuk. Jeg kan sagtens mærke misundelsen – jeg gad sq godt se ud som dig i badedragt, men jeg kommer ikke til at se sådan ud ved at sige grimme ting. Næ, det ville kræve en fuldtidsansat der rev maden ud af hånden på mig. Men det jeg kan sige er YOU GO GIRL! Jeg synes det er fedt at du tager emnet body shamming op – jeg synes det er sørgeligt at du skal udsættes for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fuckede mit hår op - BIG TIME!