Jeg er en majestætisk havfrue

Første dag med træning!

Skærmbillede 2016-08-02 kl. 16.54.31

Ok, så jeg har aldrig trænet før. Vitterligt aldrig! Jeg er bare uretfærdigt genetisk velsignet, når det kommer til min manglende evne til at tage på. Men det kan man ikke leve højt på for altid! Så jeg tænkte, at det var på tide at komme i gang. Ikke mindst fordi min booty ikke er så imponerende, og når man står ved siden af Twerk Queen og Anne-li, kan man godt blive lidt ked af det… Tak til Kardashians for at gøre røv til det vigtigste, når jeg ellers har helt perfekte bryster. Smh.

Jeg kan naturligvis ikke træne alene. Dels fordi jeg ikke ville ane, hvad jeg skulle gøre, eller om hvorvidt jeg gjorde det rigtigt, og dels fordi jeg knap nok kan motivere mig selv, til at hente en liter mælk i netto. Jeg har brug for pres udefra. Så jeg allierede mig med Twerk Queens træner, Abraham, som specialiserer sig i bootybuilding.

I dag havde vi vores første træning og min første træning nogensinde. Abraham er heldigvis ikke bange for en udfordring. Jeg synes faktisk, at det gik fint. Men det viser sig, at man skal huske at drikke meget vand og spise inden træning. Og det havde jeg selvfølgelig ikke gjort… Det medførte nogle uhensigtsmæssige lange drikkepauser. Jeg skal nok huske det til næste gang!

b41c27bddf4b52d0e69ad12d421dab14

Jeg er jævnt sikker på, at det var hvad Abraham tænkte, da jeg afslørede, at jeg ikke rigtig havde drukket eller spist inden… Sorry!!

Husk at følge med på snapchat og instagram!

I kan også følge Abraham på instagram.

 

PS: Nu da jeg har trænet, så må jeg godt spise en hel pizza selv, ikke?

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er en majestætisk havfrue