7 ting der sker når det er Roskilde festival

Jeg burde ikke have lov til at se fodbold

13570059_10208118759838284_814582914_o

Ok, så fodbold har aldrig været min største interesse. Men jeg bliver hurtigt fanget af en stemning. Det skete også igår hvor min far og svoger sad og så fodbold, og jeg besluttede mig for at se med. Jeg fandt ud af, at jeg er typen der råber af fjernsynet. Jep. Så dét skete. Jeg holdte med Italien. Det var ikke sjovt. Spændende, men ikke sjovt til sidst.

I aften sidder jeg også og ser fodbold. Jeg holder med Island. Det er slet ikke sjovt! Jeg havde virkelig håbet på at Island vandt. Også lidt fordi jeg gerne ville se den der cool klappe-sejrsting igen. Men hey, måske kan Island nå at vinde endnu? Kan de ikke? (bare lyv for mig)

Det kan være at jeg bare er en jinx? Pro tip: Hold med det modsatte hold af mig. Så vinder dit hold helt klart.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 ting der sker når det er Roskilde festival