Hvad ønsker en baby sig overhovedet?

7 ting der sker når det er Roskilde festival

Der kan findes mange sjove artikler og lister om, hvad der sker på Roskilde Festival. Men meget få omtaler hvordan hverdagen er for os derhjemme, som ikke boltrer sig i mudder og dåseøl på en mark i Midtsjælland.

Så her er 7 ting der sker for alle os andre, mens I andre er på Roskilde Festival. Eller det sker i hvert fald for mig, men nu har jeg bestemt at det er alment gældende.

 

 1. Vi kan gå alene rundt i Kødbyen
  Seriøst. Kødbyen er tom! Det er nærmest post-akopalyptisk. Så hvis I leder efter restauranter, der helt sikkert har plads, så er Kødbyen stedet for jer.
  Gorilla_K_dbyen_22__878288a
 2. Vi læser flere artikler om Roskilde Festival end vi har lyst til at indrømme
  Alle artikler handler om Roskilde Festival. Vitterligt alle. Og ja ja, jeg kan jo bare lade vær med at læse dem, men når det kommer til god stemning så er jeg totalt lemming. Jeg vil bare så gerne være med overalt hvor der er god stemning. Så på trods at at jeg egentlig ikke vil på Roskilde Festival resten af året, så får jeg altid lyst, når det først går i gang. Så for at overkompensere for at jeg faktisk ikke er der, så læser jeg alle artiklerne. Jeg ved hvilke kunstnere der gik på scenen for sent, jeg ved hvilken camp der blev årets camp, jeg ved hvilke kunstnere Thomas Treo synes var låååååårt (det er dem alle sammen) og jeg ved hvilke piger der kæmper om at blive årets Roskilde Babe. Så det tager jævnt meget tid fra mig.
  tumblr_nj0tfoAkJK1t7f03wo1_500
 3. Vi ville ønske at vi var der
  Som sagt så er jeg en komplet lemming når det kommer til god stemning. Så jeg sidder bare derhjemme og ville ønske at jeg var der.
  30-rock-i-want-to-go-there
 4. Vi fryder os over det dårlige vejr
  Når det så er dårligt vejr på Roskilde Festival, så bliver jeg altid lidt glad, fordi det lægger en dæmper på stemningen og så  behøver jeg ikke være ked af at jeg ikke er der. Men så snapper I alle sammen om hvor meget I hygger jer i mudderet, og så ønsker jeg stadig at jeg var der!
  singin_in_rain
 5. Alle ens venner snap story er ens
  Nu når vi er ved snapchat, stort set alle mine venners snap story er ens. Dåseøl, mudder, camps, musik, repeat.
  Skærmbillede 2016-07-02 kl. 20.32.36
 6. Instagram giver os mega festival envy
  Så er der alle jeres instagram billeder, hvor I bare ligner nogle der har det super hyggeligt og så ville jeg stadig ønske at jeg var der.
  13582410_10208111335812688_535052531_o
 7. Vi priser os lykkelige for indendørs VVS
  Festivaltoiletterne er min redning. Hver gang jeg ser et billede af eller en artikel om festivaltoiletter, så priser jeg mig lykkelig for at jeg ikke er på Roskilde.
  lort-paa-roskilde

Og så slutter Roskilde Festival og det samme gør min festival envy. Lige indtil næste år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad ønsker en baby sig overhovedet?