GIVEAWAY EYELASH EXTENSIONS

Paradise Hotel fun fact

Skærmbillede 2016-06-09 kl. 20.56.24

Her er en lille fun fact om min deltagelse i Paradise Hotel, som jeg faktisk ikke har delt med nogen før. Da jeg skulle ind på hotellet vidst jeg godt, at jeg bare gerne ville fucke ting op. Jeg var meget afklaret omkring hele min mission. Skab så meget kaos du overhovedet kan nå. Derfor havde jeg det meget sjovt med en lille intertekstuel reference, som egentlig bare var for min egen skyld. Da jeg tjekkede ind på hotellet havde jeg et par Prada stiletter på. Hvorfor? Because the devil wears Prada. Jeg var endda så heldig at vi til min ankomstscene filmede mine sko. Så hvis du er meget observant og virkelig kan dine skomærker, lagde du måske mærke til det.

Så var det jo også helt perfekt, at jeg fik lov til at vælge en deltager, som skulle overtage min rolle som djævel på hotellet 😉

4 kommentarer

 • Politisk substans?

  hej Nikita. Jeg kiggede din facebook igennem for at finde dit politiske standpunkt på diverse områder. Fandt en kort, upræcis udtalelse om Britternes EU referendum, men det var også det. Så fandt jeg linket til den her side. Så vidt jeg kan forstå er du politiker, men intet jeg har set har givet indsigt i din politik. Jeg har til gengæld set en masse halvnøgne billeder, men måske er jeg bare for gammeldags til at det giver min civil-politiske opbakning :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg har en politisk blog på Ekstra Bladet. Har tidligere skrevet for Metro Xpress fast, og så har jeg skrevet debatindlæg for alle de store danske aviser. Du har ikke gjort din research ordentligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders Frandsen

  Hej Nikita
  Er du egentlig stadig aktiv på twitter?
  Mvh Anders

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Altså mit sidste tweet blev skrevet i forgårs, så det vil jeg da mene.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY EYELASH EXTENSIONS