10 ting I ikke vidste om mig

Paradise Hotel finale

ph-finale-2016

Ok, så jeg har lige et behov for at dele mine tanker om Paradise Hotel finalen. Ikke mindst fordi, at når man går på universitetet er der ikke så mange i ens omgangskreds, der ser Paradise. Så jeg kan ikke altid få mine tanker om det ud.

Jeg har det for vildt over finalen! Hvilket egentlig siger ret meget om, hvor lidt der foregår i mit liv lige nu.

Jeg heppede faktisk på Mathias og Caroline. Jeg synes, at Patrick er skøn, men de skal jo vinde som et par og Michelle er blevet båret igennem hele spillet af drengene. Hun har jo aldrig truffet en beslutning. Derfor skulle hun ikke vinde. Den eneste pige, som jeg faktisk så værdig til at vinde, det var Christina Maria, men hun kom jo desværre ikke i finalen. Så Mathias og Caroline var et godt andet bud.

Jeg var sikker på at Joaquin ville vælge Patrick, så jeg blev vildt overrasket og vildt glad, da han ikke gjorde! Igen intet imod Patrick. Michelle var bare ikke værdig (Og ja, jeg er med på ironien i at snakke om værdighed i Paradise Hotel). Hvis jeg havde på fornemmelsen at Patrick ville have smidt kuglen og taget pengene selv, så havde jeg også heppet på ham. Men der tror jeg, at han er lidt for meget good guy.

Ok, så til troskabstesten bliver jeg ved med at håbe, at en af dem vil smide kuglen. Jeg er bare et dårligt menneske på den måde #sorrynotsorry. Så da Mathias smider kuglen ved 450 råber jeg bare yass!! Også fordi han er så kølig når han gør det. Det er jo bare et smukt øjeblik. Det er selvfølgelig synd for Caroline, men jeg elsker bare dramaet i det. Derudover havde jeg gjort præcis det samme.

 

Så det var mine tanker. Jeg er et dårligt menneske, der elsker brudte løfter og drama.

 

PS: Jeg håber, at det at vinde Paradise Hotel vil give Caroline den nødvendige selvtillid til at ranke ryggen. Intet metaforisk. Hendes holdning ser bare meget ubehagelig og en lille smule usund ud.

   

5 kommentarer

 • Nina

  I know, et ældre indlæg du har lavet, men har først læst det nu… og hvor er jeg glad for jeg ikke er den eneste der ikke trak bredt på smilebåndet 😉 jeg synes også det var så fedt fordi han gør det køligt og har holdt den så overbevisende hele vejen igennem! #whodoesnotlovealittledrama

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej Nikita. Jeg ville bare spørge om du fortrød, hvad der skete inde på hotellet mens du var der?
  Eller om du fortrød at være med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ALICE

  Really? Jeg troede, at jeg var den eneste på KU, som ikke så det! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  hahaha tænker præcis det samme om hendes rygholdning.. hooold nu op hvor ser det frygteligt ud! Virkelig ikke kønt og totalt dårlig for hele kroppen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting I ikke vidste om mig