Hold mig ude af dine voldtægtsfantasier, tak.

10 ting I ikke vidste om mig

13147818_10153388072646315_625033889893195200_o

  1. Jeg tror på The Laws of Attraction, selvom det lyder lidt new age, millenial spirituelt. Det skal jeg nok skrive et blogindlæg om en anden gang
  2. Jeg kan slikke min egen albue. Næste gang jeg er sammen med en ven/veninde, der gider at filme mig, skal jeg nok bevise det på snapchat. Så følg med der!
  3. Jeg facetimer med mindst en af mine søstre stort set hver dag.
  4. Jeg har en bror. Det er noget som overraskende få ved om mig, på trods af at jeg har et fantastisk forhold til min bror. Han er bare lidt mere privat end mig og mine søstre. Så man ser ikke lige så meget til ham på sociale medier osv.
  5. På grund af extensions og hårpleje er det nærmest et heldagsprojekt at vaske og føntørre mit hår.
  6. Jeg tror latterligt meget på astrologi. Når jeg dater en mand tjekker jeg altid, hvor godt vores stjernetegn passer sammen.
  7. Alt mit undertøj er fra Agent Provocateur. Livet er for kort til kedeligt undertøj.
  8. Mine venner og veninder kalder mig til tider Nikata, hvis jeg gør noget “katte-agtigt”. Jeg har for eksempel en ting med at slå/daske/whatever til lamper og pynt der hænger. Ja, jeg er en pestilens at have omkring et juletræ. Jeg ved ikke engang, hvorfor jeg gør det. Det er 100 % en impuls ting. Jeg kan godt styre det. Men hvis jeg er sammen med folk jeg har det godt med og som kender mig, så er det bare noget jeg gør helt uden at tænke over det.
  9. Jeg er så meget for pizza med ananas.
  10. Jeg fucking hader koriander. Jeg hader koriander så meget, at jeg på restauranter lyver og siger, at jeg er allergisk. Bare lige for at være helt sikker på, at der ikke kommer koriander i min mad.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold mig ude af dine voldtægtsfantasier, tak.