I'm a barbie girl

“Jeg kunne bedre lide dig før”

13115568_10207691191869352_85906348_n

Siden jeg farvede mit hår, har jeg kunne se nogle kommentarer på min instagram, hvor folk skriver noget i stil med, at de bedre kunne lide mig før. Det samme skete desuden også da jeg fik ordnet læber. Det er da helt klart ikke den værste slags kommentar man kan få, da det jo i princippet er ret sødt. Men alligevel kan jeg ikke lade vær med at tænke, hvor selvoptaget skal man være for at komme med den slags kommentar? Hvad jeg gør med mit udseende handler ikke om dig og hvad du synes. Det handler om mig.

Og det kan selvfølgelig godt være lidt dobbeltmoralsk at sige, for der er jo ingen tvivl om, at jeg elsker alle de positive kommentarer. Jeg tror bare forskellen ligger i, at når man får en positiv kommentar, er det jo ofte bare en påskønnelse. Forstået på den måde, at der jo sjældent står noget med “Nu er du helt perfekt/skøn/smuk/lækker for mig” eller lignende. Så for mig at se, handler de positive kommentar sjældent om, at jeg skal leve op til andres skønhedsidealer.

Så hvis du synes, at jeg så bedre ud med brunt hår. Gr8. Men mit udseende handler ikke om dig og hvordan du synes, at jeg skal se ud.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm a barbie girl