Nikita-uge på Paradise Hotel

Dag 2 i Nikita-uge på PH

Skærmbillede 2016-03-29 kl. 17.47.40

Så er det dag 2 i Nikita-uge på Paradise Hotel. Også kendt som den dag mit hår ikke ville som jeg ville.

Som I kan se var Patrick en gentleman og tog hængekøjen, så Christina Maria og jeg kunne dele sengen. Måske gjorde han det fordi han var hensynsfuld, måske var det for at undgå at blive slået ihjel af Michelle. Stalkere har det med at gøre den slags. (Husk nu, det er ikke mig der kalder hende en stalker. Det gjorde hun selv). Spøg til side. Det er endelig valgdag! Woop woop!

Jesper og Christopher skal holde tale. Det burde jeg kunne hjælpe med. Ellers dropper jeg da bare ud af mit studie med det samme. Bare rolig, der blev altså givet flere råd end dem i ser i afsnittet 😉

Christopher starter. Seriously? Du står og hænger op af talerstolen? Hvad var det sidste jeg spurgte dig om før jeg gik? Har du styr på hvordan du fremfører talen. Hvis du snakker om at du er festlig og sjov, så skal du ikke lyde og ligne en, der har lidt af søvnløshed i to uger. (Det har jeg forresten. Ikke på daværende tidspunkt men nu. Jeg har bare ondt af mig selv og ville se om jeg kunne flette det ind i et indlæg. Sorry. Tilbage til PH!)

Jespers tid! En ægte statsmand. Og Kian-sangen tager altid kegler.

Så skal der stemmes! Ok, lidt baggrundsviden om ceremonien. Klokken var omkring 12, så det var latterligt varmt på det tidspunkt! Alle stod og svedte. Jeg takkede bare Gud for at jeg aldrig sveder i ansigtet. Det er en god kvalitet at have, når man skal lave tv. Det tog et par timer at filme. Ingen havde det sjovt.

Jeg elsker når Julie siger: “Fordelen ved at stemme på Christopher er at han virker totalt tabt bag en vogn”. Nogle gange føler jeg, at det også er sådan nogle af de danske vælgere tænker…

Jesper Frizzle the statsminizzle ser I lige der! Selvfølgelig vandt han. Alle kunne lide ham og han holdte den suverænt bedste tale.

Så skal vi på date. Jeg håber der er alkohol.

Der var intet alkohol. Vi fik vand.

Paradise regering! Selvfølgelig skulle flødeministeren med. Det er der da ingen tvivl om.

Så hvorfor valgte vi som vi gjorde: (Det var selvfølgelig Jespers valg. Jeg var der bare som rådgiver. Har en rådgiver meget magt? Er paven katolik 😉 )
Hvad vi snakkede om var, at det naturligvis var vigtigt, at vælge nogle som støttede Jesper. Dermed var Joaquin og Patrick jo automatisk ude, da de stemte på Christopher. Derfra valgte vi bare nogle fra de forskellige grupper, da Jesper på daværende tidspunkt ikke vidste, hvilken gruppe han ønskede at stå med, og vi vidste ikke, hvad det ville indebære at sidde i regeringen. Mest af alt blev folk faktisk valgt på baggrund af, at de havde været sympatiske og imødekommende overfor os begge. Dermed var Michelle og Olivia vist aldrig på tale, da de i den uge holdte sig meget for sig selv. Eller i hvert fald væk fra mig. Lolz.

Nu skal vi afsløre vores valg overfor de andre! Og seriøst, Olivia, du ved ikke hvad opposition betyder? Altså det er rigtig gættet, men det burde altså ikke være et gæt. Nåh, men så længe du ved det nu.

Og jeg er formand for Paradisetinget. Jamen livet er da godt. Sikke en titel. Den skal straks på cv’et.

Afslapningstid i poolen. Og statsministeren laver et kongeudspring! Jeg tiggede konstant ham og Kian om at lave noget sejt parkour. Jeg må have været så irriterende.

Anyways videre til aftenens middag. Vi fik faktisk vin til middagen fordi vi var regering. Normalt får man kun vand og sodavand, så det var en god aften.

Der skal uddeles ministerposter. Årh, selvfølgelig bliver fløde kysseminister. Det er velfortjent med tanke på hvor ihærdigt han prøvede i går. Det er altså en mand der går op i sine kys.

Festtid. Patrick prøver at hjælpe Kasper med at score. Det gik dårligt, men han prøvede <3

Så blev der snakket lidt politik. Der blev faktisk snakket langt mere end det der blev vist. Joaquin havde også nogle skønne holdninger om blandt andet uddannelsessnobberi.

Årh fløde <3 Nu da du har faket en interesse i politik, må du godt holde om mig i poolen. Jeg vil ikke kysse, men at slynge benene rundt om dig i poolen – det vil jeg gerne! ‘Cause I’m a lady like that.

Kian er en ægte charmør. Men han lever ikke op til wingman titlen. En ægte wingman hjælper sine venner før sig selv 😉

Ok, jeg vil gerne vide, hvor tit den pool bliver renset! Den må jo være sundhedsskadelig efterhånden!

Akavet at Christina Maria afbryder.

Ok, det var ikke det mest spændende afsnit. Bare rolig, i morgen bliver godt og fyldt med drama! Og så er det tid til Pandoras. Jeg nåede da også bare at opleve alt inde på hotellet.

Lige en sjov lille fun fact. Den orange kjole, som jeg havde på til festen, ligger hjemme hos Kasper i Århus. Ikke at jeg nogensinde har besøgt Kasper, men der er den altså. Jeg har mistet troen på at jeg nogensinde får den at se igen.

   

5 kommentarer

 • Malene

  Hej Nikita

  Du skriver så sjovt og levende, jeg nyder at læse dine indlæg;) Du har dælme noget mellem ørene og du bruger det konstruktivt og fornuftigt! Jeg er fan;););)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg håber altså ikke, at folk tror, at du repræsenterer Liberal Alliance. Du er allerede blevet omtalt som politiker i programmet. Du er sikkert sød, men som festabe og Paradise deltager, der er kendt for sine udfordrende kjoler, er du ikke egnet til at repræsentere et politisk parti, der i forvejen kæmper lidt med sit omdømme. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg beskriver ikke mig selv som politiker og føler heller ikke at jeg repræsenterer et parti, blot fordi jeg er medlem. Jeg kan dog ikke se, hvordan det kan skade mig, at jeg på nogle punkter er som stort set alle andre på min alder. Ja, jeg drikker og fester. Og når jeg er til fest, kan jeg godt lide, at gøre lidt ekstra ud af mig selv. Præcis som alle andre 21 årige. Jeg ser det da bare som et plus, at jeg også har en interesse i vores samfund.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Nikita

  Du omtaler blandt andet dig selv som debattør; kan du henvise til nogle debatter du har deltaget I udover debatten om din kjole til KU’s fest?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nikita-uge på Paradise Hotel