Burger-hyggetur på Sunset

Nikita-uge på Paradise Hotel

Skærmbillede 2016-03-28 kl. 17.01.30

Her får I lige alle mine tanker om aftenens afsnit af Paradise Hotel. De er nedfældet mens jeg så programmet for første gang.

 

Yes! Så er det Nikita-uge på Paradise!! Folk vågner op og aner ikke hvad der venter dem!

Ok, Michelle er ked af det. Seriøst, sidder hun og nyder udsigten med Carolines billede? Og nu kysser hun billedet? Gad vide hvad Julie så ville lave med billedet af Caroline. Høhø.

Nye deltagere kommer ind! Ok, så måske er det ikke helt Nikita-uge men mere manbun-uge. Øv altså.

Det er mig! Se! Jeg kommer der! Sexy lady. Sangvalget er nærmest profetisk for senere hændelser, men det afslører jeg intet om. I må se hele ugen!

Så skal jeg præsenteres! Jeg var faktisk “gemt” bag en plante på det tidspunkt lige ved poolkanten. Jeg blev bare ved med at forestille mig, at jeg ville falde og ryge i poolen. Det havde været pinligt…

Gad vide om nogle havde vidst hvem jeg var, hvis jeg ikke havde kjolen på. Mine bryster er langt mere kendte end jeg er.

Man kan meget præcist udpege det sekund Michelle begyndte at hade mig. Lige da Patrick siger “Nikita hun er en utrolig smuk…” og der kom den. Der kom hadet.

Forresten lige en lille fun fact. Det var altså ikke mit eget valg at have den kjole på. Ingen vælger frivilligt at have en lang, sort gallakjole i tykt stof, der strammer om halsen på i 30 graders varme. Jeg tiggede og bad om at få lov til at skifte efter jeg var blevet præsenteret men neeeeej…

Ok, så ingen ved hvad en spindoktor er. Lige endnu en lille fun fact: Da jeg først hørte ordet spindoktor var jeg måske kun omkring de 10 år eller noget. Jeg var i hvert fald slet ikke inde i politik, men der var et eller andet med en politikers spindoktor, som var meget i medierne. Og folk debatterede lidt om hvorvidt politikere overhovedet burde have spindoktorer. Som sagt, så var jeg ikke så gammel, så jeg troede at en spindoktor var en form for personlig træner indenfor spinning. Ja… Det er lidt pinligt, men jeg var altså heller ikke særlig gammel! Som 18 årig vidste jeg altså godt hvad en spindoktor var.

Ih nu får jeg et brev og skal gøre Rikke en tjeneste! Og TV3 bruger enhver undskyldning for et boobshot.

Det er forresten en sær opgave at få. “Hey! du der ved intet om hvad der foregår på hotellet eller nogle af de andre deltagere, hjælp lige de her to drenge med at få stemmer”

Det lød totalt som om jeg bad dem om at give løfter de ikke kunne holde. Det var faktisk det modsatte. Jeg mumler åbenbart bare. Det burde jeg stoppe med. Anyways mine råd kan opsummeres med bare at tale folk lidt efter munden, men uden at love noget man ikke kan holde. Jeg er så god. Klap dig selv på skulderen, Nikita.

Næææh, Christopher er helt taktisk og vil stå 100 % bag alle grupper!

Stemmetid!!
JEG HAVDE FUCKING GLEMT HVEM DER VAR HVEM DA JEG SKULLE TÆLLE STEMMESEDLER OP! JEG GÆTTEDE!!! (Rigtigt heldigvis)

Tid til at læse brevet! Ok, så vi afholdte åbenbart kun midtvejsvalg. Så venter vi da bare lige en dag med at få en statsminister. Hvad er det dog for en bananrepublik. Og må jeg ikke godt snart skifte kjole?

Frokosttid. Jeg har skiftet kjole. Nu får jeg lov til at vælge en partner. Patrick, jeg vælger dig! (Det hjælper måske ikke ligefrem på Michelles had, men jeg vidste intet på daværende tidspunkt). Så hvorfor valgte jeg Patrick? Hvad I ikke så var at jeg var blevet vist rundt på hotellet og havde været i poolen med Patrick og Joaquin inden frokost. Kasper var der også, men han måtte ikke gå i poolen på grund af sin fod. Så det var de fyre jeg havde det bedst med. Jeg valgte så Patrick, fordi jeg jo også skulle bo med min partners partner og ingen af de andre piger havde overhovedet snakket med mig på daværende tidspunkt. Hvorimod Christina Maria havde været vildt sød og imødekommende. Så hey, Michelle. Det er din egen skyld, at jeg valgte Patrick 😉

Solcreme over det hele på Olivia. Bare rolig Olivia, du er helt sikkert ikke den første pige, der er gået kold på et hotel i Mexico og vågnet op helt sprøjtet til og klistret.

Kan I se forvirringen i mine øjne da vi holder valgfest før valget er afsluttet?

Valgfest og vi leger lege! Man må være kreativ når man ikke har netflix. Dreje-rundt-legen håber jeg bliver min legacy på Paradise Hotel. Den går ud på, at man siger en persons navn, hvis de så kigger dig i øjnene, skal du lave en snurre rundt bevægelse med din finger, og så skal de snurre en gang rundt om sig selv. Den er skøn og den nedbryder fuldstændig folks tillid til hinanden. Præcis som det burde være på Paradise.

Michelles had vokser eksponentielt i løbet af denne episode. Hun kan åbenbart ikke lide mig fordi.. Ja, vel egentlig fordi Patrick kan. Og så minder jeg åbenbart for meget om Christina Maria. Jamen, det er da også hårdt at være omkring så mange søde og udadvendte mennesker. Det kan jeg da godt se.

Så Kian vil stå med Jesper, fordi Jesper er sød. Men Patrick og Joaquin vil stå med Christopher fordi han er så nedern, at de sagtens ville kunne smide ham ud senere. Interessant.

Årh fløde.. Du prøver virkelig på at få det kys<3

11 kommentarer

 • søren

  Hej jeg så helle uge ud deter synt at du ikke er med mer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hey Nikita – hvad gik den anden leg ud på? Den hvor i siger nogle tal og viser et antal fingre haha, det så sjovt ud, og kunne godt bruge inspiration ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dennis Boström

  Hej

  Allt och då menar jag allt är bättre i Danmark!!
  Livet, folket, fotbollen, flickorna, politikerna .
  Är avundsjuka på Er!!!
  Fast ni är så nära oss här i Sverige så vi kan njuta av Er ofta!!

  Med vänlig hälsning Dennis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Terp

  Hej Nikita du er virkelig smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Tak <3 Det var så skønt i Mexico. Dejlig varmt og solen skinnede. Cosmos var uden tvivl det bedste værelse. Det var virkelig rart, at kunne sætte sig ud på liggestolene om morgenen og så bare nyde udsigten. Jeg ville faktisk gerne have været der i meget længere tid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilia Ungstrup

  Jeg elsker du er kommet ind på Paradise. Synes det er så fedt, at der er kommet en pige ind som måske har lidt mere mellem ørene end de andre. Jeg elsker virkelig din badedragt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Mange tak. Det var også så sjovt at være der!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Jakobsen

  Heej 🙂 ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Argh Nikita, hold kæft er sjovt indlæg! Du simpelthen for sjov og awesome, sys det er fedt du er kommet ind på hotellet selvom det kun er i denne uge! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burger-hyggetur på Sunset