Har filmet til et nyt tv-program hele ugen

Jeg skal have min første tatovering

article-2328174-19E71F78000005DC-122_634x950

Stemningsbillede af Cara Delevigne fordi hun har nogle skønne tatoveringer

 

D. 9. april skal jeg have min allerførste tatovering lavet. Jeg glæder mig så utroligt meget! Jeg vil ikke afsløre, hvad det bliver endnu, men jeg kan godt afsløre, at den bliver meget synlig. Den kommer nemlig til at være på min hånd 😉

Jeg ved, at alle vil spørge, om der er en dybere mening bag min første tatovering, og det er der næsten ikke. Det var der i hvert fald ikke til at starte med. Jeg har længe gerne ville have en tatovering på enten min hånd eller mine fingre, da det kan være så smukt.

Derudover så er det for mig en måde at tage ejerskab over min egen krop. Jeg har været igennem en periode, hvor jeg virkelig har følt mig som allemandseje grundet offentlighedens store interesse i mit privatliv og det har bare ikke været rart for mig. Jeg ved også, at denne her interesse højst sandsynligt ikke vil falde foreløbigt, da jeg jo fortsat arbejder i offentlighedens øje. Men at lave tv og skrive klummer er hvad jeg elsker at lave, så det vil jeg ikke stoppe med. Så der er egentlig ikke nogen større betydning bag selve motivet. Betydningen ligger mere i, at jeg tager ejerskab over mig selv igen og viser, at jeg er min egen og det kan ingen ændre.

Jeg har dog googlet mig til symbolikken bag motivet og det er faktisk meget passende, men det kan jeg skrive mere om når jeg har fået min tatovering.

1 kommentar

  • […] et nyligt blogindlæg afslørede Nikita Klæstrup, at hun i næste måned skal have en tatovering på hånden. Som hun […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har filmet til et nyt tv-program hele ugen