Jeg tjekker snart ind på Paradise Hotel

Har filmet til et nyt tv-program hele ugen

12527787_10207386824060347_1781818814_n(Always have a camera ready face)

Jeg er så latterligt træt. Jeg føler, at jeg har lavet en Mascha Vang og taget en halv sovepille hver morgen. (Sorry, Mascha, men det er vildt sjovt!) Det er dog ikke på grund af piller, at jeg er træt. Jeg har filmet til et tv-program, som jeg deltager i hele ugen. Hvis du følger med på Snapchat ved du det nok allerede. Oh yes, alle nyheder kommer først ud på snappen 😉

12914948_10207386823900343_225049494_o

Her har jeg lige taget noget udstyr, så jeg kunne høre de andre deltagere. Man skal aldrig lukke mig ind til teknikken. Jeg er alt for nysgerrig.

Nu er jeg så endelig færdig og har en slap af dag. Jeg kan godt mærke, at jeg trænger til den. Men jeg gider den virkelig ikke! Jeg ville meget hellere spise en lækker frokost på en café og drikke noget lækker vin. Nu er det bare sådan, at mine venners liv ikke er centreret omkring mig, så de har andre ting at lave. Those bitches. Ved de ikke, at når de efterlader mig alene en hel dag ender jeg med impulskøb på interntettet? Klokken er ikke engang tre, og jeg har allerede kigget på sko, tasker, nederdele og lejligheder!! Kedsomhed er en dyr beskæftigelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tjekker snart ind på Paradise Hotel