Shopping og ClubAwards

Jeg tjekker snart ind på Paradise Hotel

Paradise Hotel 2016, Dagmar Teater, 03/03/2016 Foto: Janus Nielsen

Paradise Hotel 2016, Dagmar Teater, 03/03/2016
Foto: Janus Nielsen

Så er det ved at være tid til at tænde for TV3. Nu har det lige været Jakob Kjeldberg, men snart er det min tur til at tjekke ind på Paradise Hotel, med det eneste formål at fucke tingene lidt op som en nymoderne Gitte Graa.

Jeg har ikke rigtig vidst præcis hvilken uge, jeg ville komme ind, men jeg har fulgt med i afsnittene og holdt øje med hvilke deltagere, jeg mødte inde på hotellet. Og jeg kan nu med absolut sikkerhed sige, at på mandag tjekker jeg ind på Paradise Hotel. Så husk at følge med.

Jeg vil sidde og liveblogge om alle de afsnit, hvor jeg deltager her på bloggen. Så kig også med her undervejs.

4 kommentarer

 • Kasper

  Mener da, at du sagde på et tidspunkt, i kontekst med der var rygter om du sku på hotellet, at det bare var som en slags dommer eller noget, og at du aldrig ville være en reel deltager?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg er jo også kun på hotellet som gæstestjerne. Jeg er ikke deltager 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kasper

   Okay, vidste jeg ikke, da jeg aldrig har set Paradise Hotel. Kan bare huske, at du udtalte dig negativt om mulig deltagelse, men burde det ikke næsten også gælde for at være gæstestjerne? Det må vel være lidt det samme, hvis du skal bo der i en uge, men så igen, jeg ser det ikke, so wouldnt know.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg tror aldrig, at jeg har udtalt mig negativt om det. Jeg tror bare, at jeg har sagt, at jeg hverken havde tid eller lyst. Som gæstestjerne har man jo helt andre vilkår og et konkret formål med at være på hotellet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping og ClubAwards