#FreeKesha

“Jeg kunne ikke være mere ligeglad”

e561c4fcfd8e794b3b14a717388298b350561c6da2d4326ed1ec203f1ef18805_large giphy-6

“Jeg kunne ikke være mere ligeglad?, skrev personen, der var så ligeglad, at vedkommende bare måtte bruge tid på at informere alle andre om, hvor ligeglad personen var.
Jeg ser så mange af den slags kommentarer, og jeg forstår simpelthen ikke hvorfor. Jeg ser mange artikler, der ikke interesserer mig, og så scroller jeg videre. Jeg behøver ikke at stoppe op for at fortælle alle, hvor ligeglad jeg er.
Jeg har bare også lidt den holdning, at hvis et nyhedsmedie laver og deler mange artikler, som er uvedkommende for mig, så ville jeg stoppe med at følge det medie. Men der findes åbenbart en helt særlig skare af mennesker, som følger medier som EB osv. uden at være tilfreds med alt indholdet. Det er ofte indhold om diverse kendte, de finder kedeligt. Så tænker jeg jo, kan I så ikke bare kun følge Politiken, Berlingske, Information osv. Men nej, vi har åbenbart med mennesker at gøre, som har en helt særlig niche indenfor nyhedslæsning. De gider ikke rigtig seriøst nyhedsstof om udenrigspolitik og EU-traktater, som Berlingske og Politiken kan tilbyde. De gider heller ikke artikler om mig, som Ekstra Bladet kan tilbyde. Men de kan så åbenbart ikke leve uden artikler om attraktive kvindelige bodybuildere, hvorfor man burde smage på egen sæd og en mand, som bruger en spand til at besørge i offentlig transport.

Så er det altså også bare hårdt!

 

1 kommentar

  • tim johansen

    Det er en klassiker. Særlig morsomt er det når folk siger det i en vred tone. JEG ER LIGEGLAD. Det svarer til at skrige for fulde lunger JEG ER IKKE VRED, eller eksempelvis at svare ‘ja’, når du bliver spurgt om du sover.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#FreeKesha