Looket til årets Reality Awards

Selvfølgelig er jeg IKKE deltager i Paradise Hotel

tumblr_n4cwssDLuH1rk3lovo1_500

I går kunne flere medier afsløre, at jeg skulle være paradiso i den nye sæson af Paradise Hotel. Det er naturligvis ikke sandt. For det første har jeg slet ikke tid til at rive et uvist antal uger ud af min kalender for at tage til Mexico. For det andet så har jeg en fast aftale med Anders Hemmingsen om, at såfremt vi nogensinde skulle deltage i Paradise Hotel, skulle det være sammen. Vi ville så være partnere igennem hele sæsonen og vinde det hele. Jeg ville selvfølgelig snyde ham for alle pengene i finalen. Sorry, Anders. But that’s how I roll. Men det må blive næste sæson!

Jeg var dog i Mexico for at filme til Paradise Hotel, men det var i en lidt anden rolle end deltager. Det bliver sjovt! Så jeg håber, at I vil se med 😀

 

   

5 kommentarer

 • S

  Og så alligevel? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias Lilleskov Adler

  Hej Nikita. Du gør det sgu godt.. hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rake

  Æv…. Håbet lige.. :P…. Så skulle jeg have set det… xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren Juliussen

  “… men det skrev de jo at du skulle og vi hidsede os allesammen helt vildt op altså. Prøver du at sige at mens vi skrev om hvor dåmme paradise-deltagere er, så var det faktisk os der købte overskrifterne? Iiih, det zån’ total uretfærdigt!”

  #TeamNikitaHemmmingsen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looket til årets Reality Awards