Don't be that guy

Reality Awards

vaerter_ra_16_-_dan_mariegaard_-_web1

Der har været lidt stille på bloggen. Det beklager jeg, men som Dorothy Parker ville sige, “I’m too fucking busy or vice versa”. 😉

Anyways.. På mandag er der Reality Awards! Og der skal jeg blandt andet lege reporter for MetroXpress. Så jeg skal stå på den røde løber og interviewe Reality deltagere. Det bliver så godt! Hvis I har nogle idéer til, hvad jeg kan spørge dem om, må i meget gerne skrive dem i kommentarfeltet. Og er der nogle særlige jeg bare skal snakke med?

Jeg er allerede gået i gang med forberedelserne. I dag fik jeg lavet negle hos Nina fra Eyelash Institute CPH. Og i morgen står den på spraytan hos Shjé cph.

12576317_10206912949413777_623072019_n

5 kommentarer

 • Louise t

  Hvorfor er neglene ikke lige lange?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Fordi det er mine egne negle og jeg har for nylig været så uheldig at knække de fleste 🙁 Så nu venter jeg bare tålmodigt på at de bliver lange igen så jeg kan file dem ordentligt til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] negle, som jeg havde fået lavet hos Nina fra Eyelash Institute CPH et par dage før. Dem kan I se her. Jeg er faktisk lidt skuffet over hvor meget opmærksomhed kjolen fik i forhold til skoene. Det er […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  Hej smukke,

  hvordan var det at lade en pige sutte på dine bryster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Det står lidt i indlægget, hvis du faktisk læste det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Don't be that guy