Mine venner giver de særeste gaver

Læber – før og efter billede

12067787_10206293905858075_623111710_n-2

Som I sikkert ved får jeg lavet læber på Klinik Rude. Jeg har været derinde to gange nu. Første gang fik jeg 1 ml. volbella i mine læber. De ville gerne have brugt et tykkere produkt, men mine læber var for bløde til det. Anden gang var tre måneder efter, hvor jeg fik 1 ml. volift i. Volift er et lidt tykkere produkt, der giver læberne mere fylde. Jeg synes egentlig, at det var et fint resultat første gang, men jeg savnede lidt mere, så jeg måtte jo tage derind igen. Normalt tror jeg, at man venter lidt længere end bare tre måneder, da det tager længere tid for produktet at gå ud.

Nu er jeg helt tilfreds med mine læber! De skal ikke være større. Sidst jeg var derinde, fik jeg af vide, at jeg nok havde 1,7 ml. i mine læber. Det vil jeg gerne holde mig til.

Jeg fik lavet mine læber, fordi jeg altid har været ked af, hvor små de var. Specielt min overlæbe. Derudover havde jeg en asymmetrisk overlæbe. Det kan man også lidt se på før billedet nederst i indlægget. Nu har mine læber den perfekte fylde og er helt lige 😀

Forresten så er jeg så træt af folk der kritiserer mit valg uden at have forstand på det. Nej, jeg har ikke fået botox i læberne. Botox er en nervegift, der blandt andet kan bruge til at udglatte rynker. Hvis man fik det i læberne tror jeg ikke, at man ville kunne bevæge dem! Og nej, fillers er ikke plastikkirurgi. Før noget er kirurgisk kræver det lidt, at man bliver skåret op.

Jeg er egentlig lidt ligeglad med hvad folk synes om, at jeg har fået gjort mine læber større. Jeg har gjort det for min egen skyld, fordi det var en del af mit udseende, som jeg var utilfreds med. Jeg ville da værdsætte, hvis folk holdte deres negative kommentarer for sig selv, men hvis de absolut skal kritisere, burde de i det mindste vide hvad det går ud på.12562906_10206862358389033_1030087255_o

7 kommentarer

 • Line

  Lige en meget sen kommentar: Hvordan fungerer det, når man får fyldt fillers i? Man kan godt forvente hævelse og asymmetri den første lille uge, ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jones

  Jeg synes, det er fint, hvis du gør det og bliver glad. Men hvad er der i vejen med assymmetri og små flaws? Jeg er en Sucker for små flaws.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P-Daddy

  Fyldige læber, til en grænse, er da et absolut GO. Især, når det bliver gjort så stilfuldt og diskret, at det lige nøjagtig kan ses, uden at blive vulgært. Som her.
  Typisk ligger der vel mere i årsagen til sådan en justering end bare et hygge-forbedret udseende. Det kan være en god fornemmelse af, lige at “få det sidste med”. Og i nogle tilfælde endda højnet selvværd / rankere ryg (det tror jeg nu ikke er tilfældet her). Uanset hvad, så skal man som “tilskuer” bare respektere og acceptere det valg, kvinden/manden træffer. Kan man ikke det, skal man som minimum klappe i.
  Og når alt kommer til alt, så husk: “Let him who is without sin among you be the first to throw a stone at her”. Mit gæt er, at der ikke bliver kastet flere sten i denne sag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Hej Nikita
  Normalt er jeg slet ikke til, at kommentere på de sociale medier, men kunne idag ikke lade være. Jeg er jo én af dem der ikke har nogen profiler på diverse medier, facebook, twitter osv. Det er mit valg – ligesom Du og andre selv vælger, hvad man har lyst til. Fuld respekt der. Jeg har simpelthen for travlt og skal ikke “leve” af de offentlige medier, så derfor ikke brug for, at hører om Sofus der er blevet syg eller opvasken kalder.;-))…men nok om det. Du har sgu noget og byde på trods alt. Jeg har fuldt lidt med siden, at jeg læste, at du var den mest googlede person sidste år – wow vildt – flot faktisk. Fedt billede med G”bryster”gle;-)) Fedt lavet.
  Nikita, du er sgu en sej tøs, hvis jeg må kalde dig det. Du har ben i næsen, er dig selv, hviler i dig selv og tror du har hjertet på det rette sted – cool.

  Altid smuk og med fantastisk udstråling (kender dig ikke søndag morgen med kaffe på sengen) – men nu med de nye læber forstår jeg dig godt – NU er du SMUK og STRÅLER og er harmonisk på en helt anden måde.

  Håber du får et fantastisk år 2016 – take care og keep going;-))

  Thomas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucas

  Har faktisk altid syntes du var en rigtig pæn og tiltrækkende kvinde.
  MEN alt det med at forøge volumen på læberne, det er og bliver et turn off
  et No Go af rang !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Tja, jeg er tilfreds med mit udseende nu og det må være det vigtigste ¯_(ツ)_/¯

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ruth O

   Pudsigt, for jeg tænker da, at du netop ikke er tilfreds med dit udseende …

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine venner giver de særeste gaver