MC's Fight Night

Den mest googlede danske kvinde!

12366440_10206683096547599_6714636430287227335_n

(Billede fra Rasmus Palludan på twitter)

Jeg har simpelthen fået titlen som Danmarks mest googlede kvinde! 😀

I dag fortalte Google om, hvad og hvem danskerne har søgt mest på i 2015. Da det kom til kategorien danske kvinder toppede jeg. Jeg er virkelig begejstret for det. Det er en utrolig smigrende titel, der gør underværker for mit ego. Min familie er dog gode til at bringe mig ned på jorden igen. Da jeg fortalte mine søstre om det var deres reaktion præcis sådan her:

eabf2f3b5f3fb246ebb9d9d4ae6b1fd3

Så deeeet…..

Efter presseeventet hvor listerne blev offentliggjort, fik jeg en rundtur på Googles kontor. Det er så lækkert! De har massagestole, oppustelige fly i loftet, et spillerum, en slikbar, de får lavet mad af kokke hver dag. Altså jeg flytter ind på det kontor. Nu ved jeg hvor det er og de slipper ikke for mig.

 

Jeg er forresten også Danmarks mest googlede politiker. Det mærkat slipper jeg nok aldrig for 😉

 

I aften skal jeg fejre min Google-sejr sammen med Søren i Tivoli.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MC's Fight Night