Jeg vil ikke længere barbere ben

MC’s Fight Night

12122934_10206338046521564_37238780678219035_n

I går var jeg taget til DR Koncerthuset med en masse retorikere, for at heppe på Elbanovic til MC’s Fight Night. Det er første gang jeg overhovedet så freestyle rap, så jeg var latterligt excited! Det var virkelig en god aften. Jeg var meget imponeret. Det er helt vildt hvad de deltagere er i stand til.

Der var en fantastisk stemning inde i koncerthuset. På retorikerrækkerne var der dog meget nervøsitet under afgørelserne i de kampe Esben var med i. Jeg kan ikke huske sidste gang jeg var så nervøs, og jeg havde ikke engang noget på spil! På et tidspunkt vælger Esben at bruge mig som en punchline. Han har fået emnet falske øjenvipper og vælger at sige “I kan tjekke inde på Facebook. Mine damer er naturlige, ikke Nikita Klæstrup”. Det var ret sjovt. Pludselig vendte hele balkonen sig mod mig. Retorikerne vidste selvfølgelig at jeg sad der, men alle de andre på balkonen havde åbenbart også lagt mærke til det. Lige pludselig fik jeg ret meget opmærksomhed. En af mine venner spurgte mig faktisk før det hele gik i gang, om jeg havde overvejet, at der var ret stor sandsynlighed for at jeg ville blive nævnt. Det havde jeg egentlig ikke, og jeg havde bestemt ikke regnet med at det var Esben som ville gøre det. My own fam! Men jeg synes selv det var underholdende. Jeg er ikke typen som bliver fornærmet over den slags. Derudover gav Esben et stort kram og en drink på Jupiter, da vi var ude og fejre ham efterfølgende. Hvis man er frisk, kunne man også spille på udfaldet af battlen.

Vi blev så glade da Esben vandt. I mine øjne var han også den helt rigtige vinder! Jeg havde vitterligt ondt i hænderne af at klappe.

Finalen kan ses her. Ca. 30 minutter inde kommer delen, hvor jeg bliver nævnt. Jeg vil dog anbefale at se hele finalen. Det er så underholdende!

Og nu lidt skamløs promovering af Esben, fordi jeg faktisk godt kan lide ham, ikke at jeg tror det giver ham særlig meget street cred.. Sorry. Like ham på facebook og lyt til hans EP. Jeg kan stå inde for at det er godt!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil ikke længere barbere ben