Åh nej, et billede af en stemmeseddel!

Et trick til ren og smuk hud

12348446_10206622426430884_503410824_n

(Random poseringsbillede fra da jeg først fik den)

Til dem af jer, som ikke ved det, så er jeg fornylig blevet besat af at have en pæn hud. Jeg har egentlig aldrig haft direkte problemer med min hud. Jeg har ikke akne eller noget, og er generelt ikke så plaget af urenheder, men som med alle andre kan der jo engang imellem dukke noget op. Men som sagt er jeg for nylig begyndt at gå langt mere op i min hud. Dette kan skyldes at min bedste ven, Søren Juliussen, har verdens smukkeste hud, og man føler sig dermed altid lidt utilstrækkelig ved siden af ham.

Jeg har nu fundet et produkt, som hjælper med at rense huden i dybden. Udover diverse cremer går jeg meget op i at rense min hud for alt det skidt som er kommet på i løbet af dagen. Det bruger jeg nu ansigtsbørsten fra renhud.dk til. Den er super behagelig og let at bruge. Og jeg føler i hvert fald, at jeg kan mærke en forskel i min hud med det samme.

Børsten indeholder 30.000 små nanobehandlede nylonhår, der renser ens hud for skidt, snavs og make-up rester. Derudover hører der to børstehoveder med. En der virkelig renser igennem og en der er lidt mere blid til mere følsom hud. Den har også to hastigheder, så der er virkelig taget højde for dem med følsom hud!

Jeg bruger den efter at jeg har fjernet makeup. Så tager jeg lidt rensemælk i ansigtet og bruger børsten til at “smøre” det ud. Derefter er jeg klar til alle de mange cremer jeg bruger i jagten på smuk hud 🙂

Børsten kan købes her, og jeg kan varmt anbefale den!

 

(Sponsoreret indlæg)

8 kommentarer

 • :....

  Hey, jeg vil bare lige gøre dig opmærksom på at dette firma du anbefaler er utrolige dårlige til at levere varen og utrolige gode til at trække penge og komme med unskyldninger. Jeg ved godt du bare fortæller om børsten som jeg ikke er i tvivl om er god… Men dette firma er virkelige skrækkelige at handle med… Det kan dog ikke læses på trustpilot efter de bare blokerer de dårlige anmeldelser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg er ked af at du har haft den oplevelse med firmaet. Jeg kan kun tale fra egen erfaring, og selvfølgelig hvad jeg har hørt fra venner og bekendte, og har aldrig haft problemer med dem eller hørt om andre der har haft det. Jeg håber at det var et enestående og meget uheldigt tilfælde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Bruger du den hver aften efter du har fjernet makeup? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvordan skifter man børsten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Den kan tages af super let. Det giver sig selv når man står med den i hånden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Har nu bestilt den og glæder mig til at prøve. Men hvordan gør du den ren? Der sætter sig jo unægtelig nogle bakterier i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Bare vand og sæbe. Den er helt vandtæt så man skal ikke bekymre sig om noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh nej, et billede af en stemmeseddel!