Hunger Games Gallapremiere

Stem nej til EU og ja til narko og pædofili.

Jeg har i dag været nede og stemme nej til en tilvalgsordning. Jeg har ikke udtalt mig om emnet før, da det godt nok har været den mest usaglige valgkamp længe set. Hvis du stemmer ja, er du en eurofil landsforræder, og hvis du stemmer nej, er du en pædofil, narko-elskende terrorist. Sørgerligt lavpunkt for dansk politik.

Jeg har stemt nej, da jeg frygter for suverænitetsafgivelse til EU og jeg går ind for at Danmark selv skal bestemme over retspolitikken. Såfremt det bliver til et ja i dag, vil et flertal af folketinget kunne afgive suverænitet til EU. I øjeblikket kræver det en folkeafstemning eller at fem sjettedele af folketinget stemmer for. Og jeg ved ikke med jer, men jeg stoler simpelthen ikke nok på vores nuværende eller fremtidige politikere, til at jeg vil lade dem afgive suverænitet til EU.

Jeg tror ikke på at Danmark kommer til at stå udenfor Europol, såfremt det bliver et nej i dag. Jeg tror på at det vil blive muligt for Danmark at få en parallelaftale. De andre EU lande har jo også en interesse i at Danmark indgår i Europol

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hunger Games Gallapremiere