Stem nej til EU og ja til narko og pædofili.

Åh nej, et billede af en stemmeseddel!

Til ethvert valg er der folk der lægger billeder af deres stemmeseddel op på de sociale medier. Og der er altid de typer, der lige skal pointere, at det må man helt teknisk set ikke. I dag har jeg for første gang lagt et billede op af min stemmeseddel. Hvorfor gør jeg så det, når jeg tydeligvis godt ved man ikke må? Det har noget at gøre med grunden for, hvorfor man ikke må.

Du må ikke lægge et billede op af din stemmeseddel eller overhovedet dokumentere din stemme overhovedet, af frygt for at din stemme er blevet “købt”. Altså at du ikke stemmer af egen overbevisning. Lige præcis med mig og andre politisk aktive (hvilket i hvert fald er dem i mit netværk, som lægger billeder op af deres udfyldte stemmeseddel) er chancerne for at stemmen er blevet købt ret minimal. Derudover skader det jo ikke nogen, at lægge et billede op af en stemmeseddel. Det er derimod blot endnu en måde, hvorpå vi brander os selv på de sociale medier og viser vores politiske holdning. “Se mig! Jeg tager stilling! Jeg tager ansvar”. Jeg kan dermed ikke se hvordan det er skadeligt for nogen at jeg eller andre lægger billeder op. Om noget kan det da måske minde andre om at stemme.

Men jeg kan forstå at det åbenbart er helt forfærdeligt at gøre. Så jeg vil straks vende tilbage til selfies, billeder af min mad og mine nyeste indkøb. “Se mig! Jeg er køn! Jeg spiser lækker mad! Jeg køber dyre ting!”. Det er jo alligevel et langt bedre budskab end Danmarks fremtid i EU.

 

Såfremt at det bliver vurderet af folketinget, at det virkelig er et problem, må der udarbejdes en konsekvens for det. Lige nu er den eneste konsekvens irriterende kommentarer fra ligegyldige regelryttere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stem nej til EU og ja til narko og pædofili.