Fødselsdagsfest!

Hunger Games Gallapremiere

12244227_10206531158829251_1146655715_n

I tirsdags var jeg til gallapremiere på Hunger Games Mockingjay Part 2 sammen med Søren. Jeg havde glædet mig så meget! Jeg elsker Hunger Games filmene. Jeg har endnu ikke fået læst bøgerne, men dem begynder jeg på allerede i morgen. Bøgerne plejer at være bedre end filmene, så jeg har høje forventninger. Jeg havde også høje forventninger til filmen og den skuffede bestemt ikke. Jeg ville virkelig gerne fortælle en masse om filmen og hvad jeg synes om de forskellige scener, personer, dødsfald osv. men jeg vil ikke ødelægge noget for nogle som ikke har set filmen. Så jeg holder det for mig selv indtil videre.

Til premieren havde jeg håbet at min frisør Signe Eflund kunne style mig, men det var desværre ikke muligt, så det må blive næste gang. Jeg fandt ret hurtigt en anden makeup-artist, men manglede stadig en til hår og måtte til sidst give op og forsøge selv. Jeg vidste, at jeg ville have en sildebensfletning, men det har jeg aldrig kunne gøre før. Så jeg var ret stresset over det. Men nød lærer nøgen kvinde at spinde. Den fletning i ser på billedet er mit første forsøg på en sildebensfletning nogensinde og jeg er stolt af mig selv!

Jeg havde en kjole på fra Karen Millen og sko fra Louboutin, som desværre ikke kan ses på billedet.

3 kommentarer

 • katerina

  Hvor er du altså bare smuk:-)
  http://survivewithme.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian

  … Nogen burde at give dig en bue og pil i hånden, så ville du passe godt ind i Hunger Games. Du er jo gude smuk Nikita! 🙂 Jeg mangler stadig at se den sidste film i trilogien, men nu har jeg købt Part 1, så må Part 2 vente lidt. :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej
  Et ret random spørgsmål – men here goes. Brillerne du har på med den famøse sorte kjole – Hvor er de fra ? De er skønne !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsfest!