Halloween!

Jeg er først lige blevet frisk igen

Det her indlæg ville jeg faktisk have skrevet søndag aften eller mandag, men sådan blev det  ikke. Grunden er at jeg først lige er blevet frisk igen efter lørdagens Rocky Horror/halloween festligheder.

Jeg tog hjem til Søren omkring kl. 17, hvor vi begyndte at gøre os klar. Han lavede os naturligvis lige en drink først. Og så kunne vi påbegynde sminkningen. IMG_20151102_081209
Søren var klædt ud som Dr. Frank-n-Furter og Riff Raffs hypotetiske kærlighedsbarn og så awesome ud! Jeg havde lånt ham hofteholder og fiskenetsstrømper, som jeg måtte hjælpe ham i.
12200640_10206456333838673_136190197_n

Til gengæld hjalp Søren mig også i min latex kjole. Og slutresultatet var absolut fantastisk!

12105174_1634045206857060_893414797_n

Det var en vildt sjov aften, hvor vi råbte af skærmen, kastede med diverse genstande og dansede The Time Warp – naturligvis! Efter Rocky Horror tog vi videre på Balderdash som holdte Day of the Dead. Temaet var fuldendt med mexicansk mad og muligheden for at blive sminket. Og så var der selvfølgelig også lækre cocktails med tequila i. (Jeg burde aldrig have lov til at drikke tequila)

Søndag vågnede jeg op hos Søren og havde alle intentioner om at tage hjem på et eller andet tidspunkt. Men da det i løbet af dagen ikke lykkedes mig at genvinde mine kræfter, måtte jeg blive og putte med Sørens bulldogs endnu en nat. Jeg klager nu ikke!

Både mine og Sørens fiskenetsstrømper kan findes på narremissen, og det kan min latexkjole desuden også. Den er mere behagelig at have på end den ser ud 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween!