Reaktioner på mine læber

Jeg har truffet et voksent valg

Søndagen efter MC’s Fight Night, da jeg fortsat var omtåget af alkoholen fra natten, snakkede jeg i telefon med min mor. Som altid diskuterede vi mine tvivlsomme livsvalg, blandt andet min forkærlighed for at købe sko fra Louboutin og lingerie fra Agent Provocateur i stedet for møbler til min tomme lejlighed. Min mor afslutter samtalen med at jeg simpelthen måtte træffe nogle mere voksne og modne valg. Dette tog jeg til mig.

Søndag aften sidder jeg nemlig og kigger Amazon igennem. Jeg overvejede mit behov enhjørning sutsko og en alligator onezie. Ja, jeg var virkelig stadig omtåget af alkohol. Det var en god nat. Ingen kvaler – MC’s Fight Night champ betaler. Så midt i min meningsløse Amazon browsing faldt jeg over det smukkeste syn! Straks jeg så den vidste jeg, at jeg måtte have den!

12167931_10206360540083889_1452928663_n

EN PEPPERONI PIZZA PUDE!

Jeg er overbevist om, at det er et super voksent køb! At købe puder er da vildt voksent og modent?
Look at me, adulting all over the place!

12166044_10206360540123890_800085908_n

4 kommentarer

 • Amanda

  Lægger du snart billeder op af din lejlighed møbleret? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Det kræver at jeg får den møbleret. Haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads Windeballe

  Fremragende køb

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Brian

   Lækker sag at du dér har fundet! 😉
   Nu må du så lære at styre alkoholen, ellers bliver det næste billede af en halv pude…. nomnom!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reaktioner på mine læber