MC's Fight Night

Reaktioner på mine læber

tumblr_m9xrhmeW611ramljoo1_500

Jeg har haft tid til at sidde og læse nogle af de kommentarer, jeg har fået på mine nye læber. En af de kommentarer der gik meget igen på instagram var, at det var unødvendigt fordi jeg er smuk som jeg er. Det er selvfølgelig en ganske sød kommentar, men hvad der helt grundlæggende bliver sagt er jo bare “Fordi du lever op til mine skønhedsidealer, skal du ikke ændre noget, som du er utilfreds med”. Det ville jo i princippet være det samme at sige:  “fordi du ikke lever op til mine skønhedsidealer, skal du ændre noget som du er tilfreds med”.

Havde jeg haft stritører og var blevet opereret for det, ville ingen jo have sagt noget, på trods af at det også er en kosmetisk operation.

Det ville være forfærdeligt, hvis jeg ændrede noget ved mit udseende fordi andre var utilfredse med det, men det ville være lige så forfærdeligt, at lade vær med at ændre noget, som jeg var utilfreds med bare fordi andre var tilfredse med det.

Man burde ikke arbejde for at leve op til noget andet skønhedsideal end sit eget. Hvis der er noget man ikke kan lide ved sig selv, burde man ændre det. Man skal bare sikre sig, at man gør det for sig selv og ingen andre.

Jeg er glad for mine læber nu, og jeg glæder mig allerede til at besøge Klinik Rude igen! 🙂

12109310_10206359211570677_4184057290974738573_n

6 kommentarer

 • Thomas

  Ja det fint du, men når dagen er omme er din skønhed ligeså fake som orgasmerne hos de piger jeg har sex med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg føler, at du har brug for et kram.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Årh Thomas dog. Det lyder som en kedelig oplevelse at humpet af dig..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  AMEN SISTER!
  Har ikke selv fået lavet noget (udover permanent hårfjerning diverse steder) men kunne sagtens finde på det. Hvor er det bare spot on når du skriver at man ikke skal leve op/ned til andres skønhedsidealer, kun sine egne. Jeg er vild med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas

  Jeg vil ikke dømme nogen! Hverken for at undergå kosmetiske operationer – eller for at lade være.
  Selvom jeg er helt enig med dig i, at man kun bør efterstræbe sit eget skønhedsideal, men jeg synes bare ikke det er helt så simpelt.
  Der er fx spørgsmålet om, hvor ens skønshedsideal kommer fra, og om det er skadeligt for en. Man er selvfølgelig i sin gode ret til at efterstræbe det alligevel, men hvis man fx træner sig selv ihjel, bør omverdenen da i en eller anden grad reagere?
  Desuden er der jo flere måder at “gøre noget ved det man er utilfreds med”. Man kan ‘lægge sig under kniven’, men man kunne også forsøge at arbejde med at synes om sit udseende og sig selv ‘som man er’. Jeg ved godt, hvad jeg personligt vil foretrække, men jeg hverken kan eller vil som sagt dømme nogen, og tænker ikke dårligt om kosmetiske operationer. Jeg tror dog, at de kommentarer du har fået, måske blot er en påmindelse om at den anden mulighed også er der – foruden det åbenlyse kompliment 🙂
  Tillykke med læberne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår generelt ikke at andre føler de skal blande sig. Det er jo dine læber og derfor 100% din beslutning. Det er noget rod når man overfører sine egne synspunkter på æstetik over på andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MC's Fight Night