Jeg er til ældre mænd, fordi...

Nye læber

12067787_10206293905858075_623111710_n

Jeg har ønsket mig større læber stort set hele mit liv, og i går skete det endelig! 🙂 Jeg var inde på Klinik Rude for at få lip fillers. Jeg var latterligt nervøs! Jeg er bange for alt der involverer nåle, kanyler, indsprøjtninger osv. Heldigvis havde jeg verdens bedste veninde og momager, Anne-li, med inde. Hun fandt sig i at jeg klemte hendes hånd og beroligede mig hele vejen igennem. Det var deres dygtige sygeplejerske Trine, som stod for at lave mine læber. Vi snakkede om mine tanker og “problemer” med mine læber og hvad hun kunne anbefale. Hun viste mig også nogle før/efter billeder (naturligvis kun fra patienter som havde givet tilladelse til dette) for at give mig en idé om hvordan det ville se ud. Hun var også rigtig god til at berolige mig hele vejen igennem.

Det var egentlig ikke helt så smertefuldt som jeg havde regnet med. Det var mere ubehageligt og der var visse steder hvor det nev ret meget. Derudover tog det længere tid end jeg havde regnet med. Jeg havde virkelig regnet med fire stik og så færdigt. Men det var i stedet mange små stik for at forme læben ordentligt og fordele filleren. Selvom det var ubehageligt vil jeg trods alt hellere have flere stik og få et ordentligt resultat.

Lige efter var jeg blevet ret sløj. Jeg havde ikke fået trukket vejret ordentligt ned i maven mens vi var igang, og derudover rystede jeg hele vejen igennem. Så jeg blev lagt ned i stolen og Anne-Li måtte holde mine ben oppe indtil jeg fik det bedre.

12071672_10206293878897401_412027130_n

Det gik heldigvis hurtigt over. Så Anne-li og jeg kunne tage ud og handle ind til vores Hav-ondt-af-Nikita-fordi-hun-er-et-ynkeligt-pjok-dag. Den slags dage har vi desuden mange af.  Vi købte nuggets og pomfritter og latterligt meget slik!

12067879_10206293879177408_1513915956_n

Kan I gætte hvilken pose der er min? #lyserødtliv

Vi havde den hyggeligste dag hvor vi så Mad Men sæson 6 færdig og derefter begyndte på American Horror Story sæson 1, som vi så indtil kl. 3 om natten.

Mine læber er stadig hævet og har lidt blå mærker, men jeg er allerede meget tilfreds med dem! Formen er helt perfekt og når hævelsen aftager, er jeg sikker på at de bliver helt som jeg ønskede dem! Hvis du vil have ordnet dine læber (eller noget andet for den sags skyld), kan jeg varmt anbefale Klink Rude. De er så søde og professionelle, og de kunne håndtere min nervøsitet og få mig til at føle mig tilpas på trods af den. 12083746_10206293929258660_1248959445_n

Jeg vil bare lige endnu engang gøre opmærksom på, at på ovenstående billede er mine læber altså hævet! Hævelsen falder. Dette er ikke det endelige resultat.

 

Men hvorfor ville jeg gerne have lavet mine læber

Jeg tænkte, at jeg hellere måtte forklare grunden bag min beslutning. Jeg har altid været ked af at mine læber ikke var større. Min underlæbe var egentlig fin nok, men min overlæbe har altid været for lille. Derudover havde jeg en asymmetrisk overlæbe. Det er den slags ting man stort set kun selv lægger mærke til, men det har virkelig irriteret mig! Jeg har prøvet at finde et billede hvor man tydeligt kan se det.

12047604_10206293881977478_1791609126_n

 

 

   

21 kommentarer

 • […] I sikkert ved får jeg lavet læber på Klinik Rude. Jeg har været derinde to gange nu. Første gang fik jeg 1 ml. volbella i mine læber. De ville gerne have brugt et tykkere produkt, men mine læber […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Skal du også ha laver silikonebryster nu? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Rigtig flotte læber. Livet er for kort til at være utilfreds. Har selv fået lavet bryster og det har hjulpet så meget på min selvtillid 😉
  Ønsker mig meget et indlæg om din hudpleje og makeup, især din foundation/pudder. Din hud-makeup ser simpelthen altid så naturlig ud og din hud er rigtig fin og glødende på en ikke-fedtende måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Hvordan kan det være, at du ikke har valgt en permanent filler, f.eks. eget fedt? Spørger, fordi jeg selv overvejer at få netop dette, og møder ikke rigtigt nogen der har det, folk vælger næsten altid noget ikke-permanent? Må jeg høre dine tanker om dette? Superflot resultat, er sikker på det nok skal blive godt i sidste ende også :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skriver på sin blog, at hun, på trods af enorm nåleskræk, tog mod til sig og en veninde under armen og fik læberne […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederik

  Er skuffet over at du ikke vil matche på tinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SVEN

  Mon Dieu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads Nørmark

  Nikita, jeg kunne ikke undgå at se at dine ører (eller i hvert fald det synlige øre på billedet fra klink) sidder meget langt nede på siden af dit hoved? De sidder jo næsten på kæben! Er det intet du lægger mærke til? Undskyld hvis du føler jeg lige har givet dig en grund til plastikkirurgi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Riktig pent ble det! Vil også ha…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flot resultat. Blev ret nervøs da jeg så du havde fået det lavet, da mam har set at flere ikke kan styre det og det bliver gjort for meget. Dit resultat – selv med hævelsen – er pisse flot, og jeg kommer nok til at tage en tur forbi og fået det lavet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabelle

  Hvor de blevet fine, har selv altid været træt af min skæve og smalle overlæbe så nu fik jeg helt blod på tanden 🙂 hvor er orislejet for sådan en behandling ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg kan virkelig anbefale det! Jeg er så tilfreds 🙂
   Det kommer an på hvilken slags filler du får i og hvor meget. Jeg fik 1ml volbella, det koster 3500.
   Du kan se priserne her

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Nikita, hvor længe varer resultatet?
   Vil du ikke holde os opdateret? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg tror at jeg skal derind ca. hvert halve år, men jeg er ikke sikker. Det står sikkert på deres hjemmeside 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Uha, men næsen er der jo stadig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Ja, den har jeg ingen planer om at få fjernet. Den er ret nødvendig til at trække vejret, lugtesans, holde solbriller i samarbejde med ørerne osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nok det bedste svar jeg længe har læst!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hvor er de bare blevet super flotte Nikita!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakob

  Det er de små skævheder der gør os unikke som mennesker. Men inderst inde handler det mest om hvor man selv har det med sig selv gør hvad der gør dig glad og ikke hvad andre mener ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er til ældre mænd, fordi...