En aften på Geranium

Alt jeg hader på Tinder

Jeg har muligvis ikke fået alt med, men det her burde give et ret godt billede af hvilke slags mænd jeg swiper til venstre ved.

Hvad der får mig til at swipe til venstre:

Hvis dit billede på Tinder er dig fra en bytur, som står med en magnum Moët eller magnum Belvedere, swiper jeg helt klart venstre. Det virker desperat og ynkeligt, at det er det første du vil have folk til at se. Du burde generelt lade vær med at tage den slags billeder. Dine flasker hører til på bordet.

eyeroll

Hvis dit første billede er et gruppebillede med dine venner. Jeg ved at det er overfladisk, men hvem siger, at jeg gider bruge tid på at finde ud af om du er den grimme af dine venner? Endnu værre er hvis du kun har gruppebilleder. (Så er du desuden uden tvivl den grimme af dine venner. Just saying)

giphy

Hvis du ikke har nogle billeder, hvor man kan se dit ansigt ordentligt.

Hvis du har et billede, hvor du sidder med en akustisk guitar og kigger eftertænksomt ud i luften. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg hader det virkelig. Det virker sikkert på nogle piger, så keep it up. Men hvis du har swipet til højre ved mig på Tinder, og undrer dig om hvorvidt jeg bare ikke har fundet dig endnu, eller om jeg swipede til venstre… Ja… Nu har du i hvert fald dit svar.tacky

Hvis du er for gammel. I know right? Vildt at jeg har det som et krav. Anyways, jeg har en idé om at hvis du er over 30 og på Tinder, så må der være noget galt med dig. Og ja, det gælder også alle mine 30+ venner, der er på Tinder, Sorry guys.

Hvis dit billede har et vandmærke fra en skolefotograf. Udover det åbenlyse, at jeg ikke gider ses med nogle som stadig går i gymnasiet, så respekterer jeg fotografers ophavsret. Og det gør du åbenlyst ikke. So bye Felicia.
bye

Hvis du stiller krav til mig i din tekst. For det første, så giver det bare anledning til en masse spørgsmål. Er du klar over at du selv kan swipe til venstre på folk? Hvordan blev det mit arbejde, at sikre, at du ikke matcher med nogle du ikke gider?
for det andet, så virker du bare som lidt af en kæmpe nar. Just saying.

Hvad der kan få mig til at unmatche:

AA

Hvis jeg ser dig på noget socialt medie, blære dig med at have matchet med mig, så er det et klart unmatch. Vis lidt respekt. Jeg er et menneske – ikke et trofæ.
Og ja, det er faktisk sket for mig.

Hvis du bliver vred over at jeg er latterligt langsom til at svare. Jeg laver altså andre ting i mit liv. Og hvem siger at jeg overhovedet gider at svare på noget så kedeligt som “Hej smukke 😉 ”
enhanced-17746-1427999865-9

Hvis du spørger om jeg vil se dickpics.

no

For mange blinke-smileyer. Hvis du blinker så meget i virkeligheden, vil jeg gå ud fra at du har noget i øjnene eller tics.

 

 

Som i nok kan høre er Tinder lidt op af bakke. But it’s all good.
anigif_enhanced-25848-1428003667-44

8 kommentarer

 • Arla

  Hopefully, with age and experience, you’ll become less judgmental. You’re pretty and you’re popular for sharing photos of your body on the internet. Why not also become famous for being kind to others?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophia

  THe man of my life is considerably older than me, in fact he is 2015 years old. But believe me, he is still going strong. His name, in case you might wonder, is Jesus Christt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er ingen hemmelighed. Men der er nogle ting, hun hader på Tinder. De ting har hun postet på sin blog – som en slags service-meddelelse til de, der gerne vil swipe til […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Kære Nikita

  Det er netop derfor Tinder har en indstilling hvor du kan vælge aldersspænd. Sæt du din maks alder til 29, så ser du ikke folk i 30’erne.
  Det virker heldigvis også den anden vej, så jeg kan sætte en minimumsalder og slippe for at se snævertsynede 20 årige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  Benytter ikke selv Tinder mere, men forstår heller ikke din kommentar om, at der må være noget galt med en, hvis man er 30+ og på Tinder.

  Jeg går ud fra, at du både mener 30+-årige mænd og kvinder, for der er så absolut en hel del 30+-kvinder på Tinder, hvilket gør det ret så logisk (og heldigt), at der også er en del mænd i den aldersklasse repræsenteret.

  For er det ikke nogenlunde fornuftigt som single at være dér, hvor markedet er, eller mener du, at man som single på 30+ bør acceptere sin skæbne og holde sig fra at benytte diverse datingapps, indtil man er gammel nok til seniordating? Don’t get it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicolai

  Fantastisk læsning, fik smilet frem flere gange(uden jeg blinkede samtidig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er simpelthen så fedt, når folk med et middelmådigt udseende har så store krav til hvem de dater.

  Håber du bliver klogere med alderen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas

  Hej Nikita, jeg er over 30, og desværre bruger jeg Tinder en smule. Vil du ikke uddybe hvad der skulle være galt med 30+ folkene der bruger Tinder (Dem er der immervæk en del af)?
  Venligst Jonas

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En aften på Geranium