Tinder tilståelser

“Single igen”

tumblr_m396tcWoYK1r6xi47

Både BT og MetroXpress har i dag valgt at skrive om, at jeg ikke længere ses med en mand, som jeg alligevel kun var ude med en håndfuld gange.

Da historien kom ud havde jeg ikke lyst til at snakke om det. Jeg følte, at det var for privat. Og nu er det heller ikke fordi jeg brænder efter at dele ud af mit kærlighedsliv. Selvom især BT artiklen får det til at lyde sådan.

Så lad mig lige forklare hele forløbet og hvordan disse artikler er blevet til. I går annoncerede jeg, at jeg var kommet på Tinder. I dag snakkede jeg så med en MetroXpress ansat om det. Og gik med til at sende screenshots af de få sjove beskeder, som jeg havde fået/sendt i min korte tid på Tinder. Dette blev tolket som, at jeg var “single igen” og ikke længere datede Lasse.

First thing first, jeg var aldrig ikke single. Jeg er ikke kærester med en mand, fordi jeg er ude og spise med ham et par gange. I så fald ville jeg være kærester med Søren, og det tror jeg ikke at hans mand ville bryde sig om.

Imens jeg spiste aftensmad, blev jeg så ringet op af en journalist fra BT, som ville vide lidt om mit forhold til Lasse og om vi nogensinde var kærester. Jeg fortalte, at jeg egentlig ikke havde lyst til at dele ud af mit kærlighedsliv og at vi aldrig havde været kærester. Det var stort set alt jeg sagde. Derefter blev jeg spurgt lidt mere ind til Tinder. Så jeg går ud fra, at det er dét artiklen kommer til at omhandle, eftersom jeg ret hurtigt affejede hele “single” historien. Nu har BT journalisten så fået det til at virke som om at jeg udtalte mig om et forlist forhold, som til at starte med aldrig har eksisteret andre steder ind i de danske medier.

Jeg har ikke lyst til at tale om mit kærlighedsliv, og undgår det helst såfremt det er muligt. Dette gælder både for nye og afsluttede forhold.

1 kommentar

  • Jørgen

    Kæreste Nikita.
    Ja det er privat, men desværre skal pressen altid snage i vi politikeres privatliv

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinder tilståelser