Nellyholic - Stripper boots

Tinder tilståelser

12026441_10153072219786641_1812216354_n

Det er på tide at tilstå… Jeg er på Tinder!

Jeg lavede en Tinder profil, fordi jeg som den første dansker blev tilbudt en verificeret profil, hvilket jeg synes var ret cool. Jeg havde den faktisk i et par uger før jeg overhovedet brugte den, men nu er jeg begyndt at være aktiv på Tinder. Jeg er fortsat skeptisk, men det er meget underholdende.

Og jeg har lært en ny drukleg: Tinder roulette. Når du er ude med dine venner/veninder skal du swipe right på de første 50 profiler og for hvert match tager man en tår. Jeg har endnu ikke selv fået lov til at være den der swipede right. Mine veninder var overbevist om, at vi skulle drikke 50 gange. Så det har jeg fortsat til gode.

Hvis du ser mig på Tinder så swipe right! Og hvis vi ikke matcher, så lad vær med at skrive til mig på facebook. Det er akavet. Jeg har afvist dig én gang. Tving mig ikke til at gøre det igen.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nellyholic - Stripper boots