New in - Chanel taske

Negative kommentarer på sociale medier

CFfJ7elVAAADBVV

Jeg føler efterhånden, at jeg er blevet ret vant til de mange negative kommentarer, hvor trist det end lyder. Og de går mig egentlig ikke på, medmindre det kommer fra en person som jeg mener burde vide bedre.

For eksempel da Susanne Staun, selverklæret feminist, kaldte mig for “2/3 gås” på baggrund af min M! forside. Eller da en Miss Denmark deltager skrev en kommentar på instagram om at jeg burde overveje at skifte til en karriere inden for porno. Jeg tror hun fortrød den kommentar ret hurtigt. Den blev i hvert fald slettet, hendes instagram profil blev gjort privat og jeg blev blokeret fra hendes facebook.

Nu er det så en radikal folketingskandidat, der kommer med denne kommentar:
Skærmbillede 2015-08-27 kl. 18.30.20

Lige præcis folketingskandidater burde holde sig for gode til nedladende kommentarer på de sociale medier. Og når du kommer fra et så frelst parti som Radikale Venstre, er det en rigtig god idé at holde sig for god til det.
Det ironiske er, at såfremt han havde set videoen, indrømmer jeg faktisk at letpåklædte selfies oftest får flest likes. Så punkt tre skulle måske genovervejes..

 

1 kommentar

  • Michelle

    Haha! Nikita… Ingen tager jo de radikale seriøst. Heldigvis. Det dér bunder vidst i jalousi! Jeg følger dig fordi jeg synes du har en fed, sort og simpel humor. Får tit et grin over dine kommentarer. Derudover fordi jeg deler mange af dine politiske synspunkter.
    Rigtigt nok tvivler jeg på, om jeg havde fulgt dig, hvis du havde udseendet, som en hellig rødstrømpe, med lange patter, behårede armhuler og det hele, men så havde vi nok ikke delt så mange synspunkter !

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - Chanel taske