Jeg dater ...

Tilbud på volume vipper!

11923015_10206034508773310_342312296_n-2

Igennem de sidste to år har jeg haft eyelash extensions. Det er så meget nemmere end at skulle stå og lægge mascara på hver morgen. Så er det selvfølgelig også et meget flottere resultat. Jeg får altid mine vipper lavet af Nina fra Eyelash Institute CPH. Hun er uden tvivl den bedste vippestylist jeg har haft! Billedet er også fra sidste gang jeg var inde hos hende. Der fik jeg opfyldt mine vipper og farvet mine nederste vipper. Jeg gider virkelig ikke mascara, så derfor fik jeg farvet mine nederste vipper. Det giver også de ultimative #Iwokeuplikethis selfies 😉 Og nu har jeg fået lov til at tilbyde mine læsere et godt tilbud på volume vipper! Når I bestiller en opfyldning af volume vipper hos Nina her får i 10 % rabat, hvis I skriver “Nikita” i kommentarfeltet 🙂 Husk, du kan sagtens få opfyldt volume, selv hvis det ikke er de vipper du har på nu. På Eyelash Institute CPHs facebookside er der netop nu en konkurrence om at vinde et helt nyt sæt vipper. Du kan deltage her 🙂

vipper

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg dater ...