Dior - get the look for less

Mit partiskifte er uanstændigt

anigif_enhanced-23416-1411570948-18

Som de fleste nok ved, meldte jeg mig ud af Konservativ Ungdom og ind i Liberal Alliance. Generelt har folk været rigtig søde omkring mit skifte, og jeg er blevet budt rigtig godt velkommen i Liberal Alliance. Men man undgår nok aldrig negative kommentarer. Jeg har læst mange kommentarer om, at mit skifte skulle være mangel på integritet. For mig at se, ville det være mangel på integritet, hvis jeg blev i et parti, som jeg ikke længere var enig med. Så vil jeg hellere stå ved mine meninger og melde mig ind et sted, hvor jeg kan stå inde for den politik, der bliver ført.

Den sjoveste kommentar kom dog i går i P3s radioprogram Rodeo. Værterne havde Klaus Riskær som gæst, og de spurgte ind til hans mening om mit partiskifte. Og så kom der en lang svada om, hvor moralsk forkasteligt mit partiskifte var, nu da jeg jo var valgt ind i folketinget for De Konservative. What?! Altså hvor langt væk har jeg været det sidste år, siden jeg har kunne stille op til et folketingsvalg og blive valgt helt uden at lægge mærke til det! Værterne på det her program anede åbenbart heller ikke, at jeg aldrig har stillet op til folketinget – og dermed naturligvis aldrig er blevet valgt. De lod i hvert fald Riskær fortsætte sin reprimande. Det er selvfølgelig også underholdende at, denne reprimande kommer fra en mand, som selv forsøgte at stille op til folketinget for tre(!) forskellige partier.

Den meget underholdende og meget lidt oplyste samtale kan høres her. Ca. 1 time og 22 minutter inde i programmet.

Nåh, men hvis nogen var i tvivl, så er jeg altså ikke valgt til folketinget! 😉

3 kommentarer

 • Niklas

  Ud fra at havde læst diverse kommentarer, kan jeg konkludere at der bestemt er positiv korrelation mellem folk der skriver negative kommentarer og folk der har misforstået essentielle ting omkring dit skift. Lader det op til den retorik studerende at vurdere om det er der også er kausalitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas Hankelbjerg

  Nikita har et kæmpe potentiale, hun kunne nemt gå hen blive Danmarks svar på Evita Peron, Margaret Thatcher eller Bloody Mary. Jeg havde da håbet at se hende som formand for de konservative om en 5/10 år. Men at se hende som leder af LA om 3/5år bliver forrygende. Viva Nikita! Nikita! Nikita!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian

  Tja… nogle kloge menneske sagde jo engang at man har et standpunkt til man tager et nyt. 🙂 Kan ikke forstå hvorfor nogle skulle blive arrige over at du skifter parti. Det er vel bedre at du er i et parti der passer dig end et hvor du ikke helt føler dig hjemme?! oh well… Vi har alle hver vores holdninger og meninger, og så kan verden bare komme an! Hvis vi alle var enige, ville et demokrati jo være ligegyldigt. 😛
  Jeg hørte lige det klip fra P3. PUHA og FY SKAMME !!!! det er da også for dårligt! Men skulle du blive statsminister en dag, uden at vide det, så må du gerne lige give lyd fra dig når du finder ud af det. bare lige så vi andre også kan blive opdateret omkring det. Tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dior - get the look for less