Min mor om sex på første date

Jeg flytter tilbage til byen

Efter Rune og jeg gik fra hinanden har jeg været en smule hjemløs. Jeg har skiftet mellem at bo hos en veninde i Nordvest og på Lolland hos min familie. Jeg var dog ret heldig og fandt hurtigt en bolig. På lørdag skal jeg ind og se lejligheden igen og så får jeg nøglerne! Det bliver første gang jeg skal bo alene. Det er en ret skræmmende tanke. Jeg ved bare at der er SÅ mange ting jeg kommer til at glemme at købe. For eksempel opvaskemiddel og tandpasta. Jeg burde også få købt møbler. Jeg ejer vitterligt ingen møbler. Det er ikke en overdrivelse. Jeg ejer ikke en seng, en reol, et bord – intet! Så måske er det meget heldigt, at det bare er en lille 1-værelses lejlighed jeg har fået. Den bliver ikke så svær at fylde ud.

ved_moenten_10_1 ved_moenten_10_3

Det er nogenlunde sådan min lejlighed ser ud. Der er et dejlig stort badeværelse, som jeg desværre ikke kunne finde billeder af. Men det var meget vigtigt for mig. Jeg kan ikke fordrage de der små københavnertoiletter, hvor man nærmest tager bad på toilettet 😮

Der er også et lille depotrum. Jeg fik af vide, at de fleste piger bruger det til walk-in closet, men der er simpelthen ikke plads til halvdelen af mit tøj. Så min lejlighed ender nok med at være et walk-in closet med køkken og sovesofa…

Jeg glæder mig til at vise billeder, når jeg endelig har fået møbler og alt er på plads 🙂

6 kommentarer

 • Pernille jensen

  Hej Nikita!

  Må man spørge hvordan du fik fat i lejligheden? Leder nemlig selv meget efter noget, og alle råd modtages 😀

  kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus

  Så bliver Amager en køn pige rigere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da ellers en for lækker lejlighed du har dig! Du må endelig sige til hvad din lejlighed trænger til et par lækre plakater. Jeg har et godt udvalg på http://www.kasperbenjamin.com. Især den lyse stil er godt repræsenteret! Tjek det ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor ligger lejligheden henne? 🙂 Den ser lækker ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Ved Mønten på Amager. Så det er dejligt tæt på KUA, hvor jeg studerer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • thas

  Du kan glæde dig Nikita! Tænk på alt den dejlige mad der skal laves 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mor om sex på første date