Nyt hår!

Hvordan dater man?

enhanced-26428-1434396990-8
Nu når jeg er single, burde jeg nok begynde at date. Men nu har jeg jo været ude af gamet i et stykke tid, så jeg har nogle spørgsmål.

Er det uhøfligt at instagramme sin mad under daten?

Hvad kalder man det overhovedet når man dater en person? Altså sidste gang jeg var fri på markedet, hed det at man havde noget kørende. Er vi blevet så amerikanske at man bare siger “dater”? Jeg så at de unge kalder det “at have en flirt”. Burde jeg også gøre det??

Hvordan finder man overhovedet dates? Skal man have Tinder? Eller kan man godt finde dates igennem fælles venner og interesser ligesom normale mennesker? I tilfælde af at Tinder ikke fungerer, hvor finder jeg så en med samme glødende passion for at grine af mine jokes? Er der en speciel datingside for det ligesom Farmer Daters og den slags?

28 kommentarer

 • Rebecca

  Jeg har været ‘på markedet’ i over et år nu og jeg er stadig virkelig clueless! Hvordan møder man mennesker?! :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • John

  I think it depends on what the “Date” means. If it ends up in bed, “booty call”. If you just enjoy each other’s company, then it’s “a date”. If you plan on doing more of it, then it’s “dating.” If you’re “dating” more than one person, then you’re “seeing them.” Translating this probably won’t help it’s coherence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Nikita,
  Sådan der niksen biksen hvis man Instagrammer under en middag på en date så er det helt ok, for derved viser man at maden og stedet er lækkert og hvis daten gør det rigtigt så er der sørget for det hele uden bekymringer.
  “Kørende” findes stadig og bruges i min omgangs kreds.. Men vi er også jyder kan være lidt bagud er der nogen som siger.
  Er selv “ny” i gamet efter laang tid og prøver mig frem , Tinder måske!!! Disko-Dasko hmm!!! Privatmiddag helt sikkert!! Og nettet prøv lykken… Du kender svaret, men stil de rigtige spørgsmål . Ses på Gas-grillen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Nikita,
  Sådan der niksen biksen hvis man Instagrammer under en middag på en date så er det helt ok, for derved viser man at maden og stedet er lækkert og hvis daten gør det rigtigt så er der sørget for det hele uden bekymringer.
  “Kørende” findes stadig og bruges i min omgangs kreds.. Men vi er også jyder kan være lidt bagud er der nogen som siger.
  Er selv “ny” i gamet efter laang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik rønfeldt

  Hej nikita
  Lad mig tage dig med på en kaffedate i Kongens have i græsset hvis du er til modne mænd på 40;-) ja man kan nemlig også kaffe – date og på den måde finde ud af om man kan lide hinanden osv kh Henrik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Khazar

  Du er 20. Er selv 23, ved ikke hvorfor jeg skriver. Tror jeg keder mig. Er på ferie og så lige et opslag med din blog. Har lidt optur over den. Har intet råd, du finder helt sikkert ud af det selv. Ser frem til at du skriver. Haha. Det at du læser retorik på KU og den ironiske distance. Du er såå sjov jo. Håber du nyder tilstedeværelsen, og er lidt lige glad. Du lever kun en gang!
  #Nirvana
  #SelvIroniRDetBedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malte

  Vær dig selv og håb på at personen der har dit selskab, nyder det? Eller er jeg bare gammeldags?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexander Nordahn Olsen

  Du er en fantastisk smuk ung kvinde, det med at instagramme sin mad er jo næsten blevet kutyme så et par billeder skader ikke, men det skal heller ikke være for meget fordi så begynder man at føle sig uinteressant

  Jeg synes ikke tinder er det rigtige sted at finde din nye fyr fordi de fleste fyre bare vil have et booty call, men så meget sagt er der sikkert rigtig mange søde fyre derinde som sikkert rigtig gerne vil møde dig, venner af venner kunne også være en god idé, tage til arrangementer med venner osv.

  Held og Lykke med søgningen!

  – Alexander N.O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten

  De sociale medier er meget almindelige i dag, så tror ikke din date vil finde det uhøfligt, at du poster et billede eller to, men hvis du kun kigger på mobilen vil jeg nok føle mig uinteressant.

  Hvad man siger og kalder tingene er op til dig selv.

  Angående datinghjemmesider, så lokker de fleste med en gratis konto, men det koster i sidste ende. Prøv det og se om det er noget for dig. Tinder skal du bare droppe. Jeg kender kun folk der bruger tinder for sjov og intet seriøst. Desuden er der rigtig mange “bots”.

  Hvis du gerne vil finde en der griner af dine jokes, så er min erfaring at finde en date igennem sine venner eller i byen. Jeg fortæller selv mange jokes og de fungerer bedst face to face.

  Håber jeg kunne hjælpe.
  En sidste råd: spørg en ven om han/hun vil med på en prøve-date, så du kan komme i dating form

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Nu vil flotte Nikita Klæstrup gerne ud på dating-markedet – og efterlyser derfor råd på sin blog: […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders Møller Thomsen

  Jeg vil sige du står i en svær situation, jeg er selv glad for jeg ikke er kendt. Hvis du bruger dating-sites eller tinder, og leder efter en kæreste. Så er det vigtigt at undersøge profilen. Det vigtigste for mig er eksempelvis:

  Har personen brugt tid på at lave profilen?
  Er der et åbenlyst budskab? (kæreste)
  Deler vi interesser?
  Hvilke holdninger har personen? (uenigheder er ikke nødvendigvis dårligt)

  Foruden det, så er der muligheden for at tage til arrangementer med venner, måske finder du en ven af en ven, eller en ven du ikke lige havde tænkt på fordi du tidligere havde en kæreste?

  Det var mit besyv, du er en intelligent, selvstændig og smuk kvinde, så det finder du da nok ud af!

  Held og Lykke

  -Anders

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C. Frederiksen

  1. Det hedder at have noget sammen. (hvis du spøger mig, og gå på date) jeg er 20 og så gammel føler jeg mig nu heller ikke.
  2. Lad være med at instagramme under maden. Det er bare irriterende for modparten.
  3. Gå til fester tjek dine venners omgangs kreds. Tinder er for de desperate.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matthias

  Som det første skal du ikke sætte “dating” livet op på en pedistal og gøre det til the big deal det handler jo ikke om at fordi du blevrt single skal du skynde dig ud og finde en ny vi lever i et samfund hvor det desværre er blevet en form for tabu at være alene og straks har alle andre en holdning til hvor du bør og hvem du bør møde….. istedet skal du omfavne din single tid og nyde den gør de ting du har lyst til nu der jo ingen du skal tage hensyn til
  og hey kært barn har mange navne date, flirt scoring en jeg set you name it det jo den samme ting bare med nyt navn.
  og hvis du føler for at tage billeder af din mad eller selfie eller andre sjove tiltag der er oppe i tiden så gi den gas måske din date vil finde det sjovt også har i jo ogsp noget at snakke om og få en god griner af.
  hva angår dvs dating sider og andre tiltag i den moderne tidsalder vi befinder os i vil jeg råde dig til at gå langt udenom og i stedet bare lade tingene komme helt naturligt når du møder en der er interessant så undgår du også dvs freaks man desværre kan støde på ( taler af bitter erfaring)
  Så gi den gas med single livet glem de korekte former og begreber og bare nyd tilværelsen
  held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakob

  Jeg vil anbefale dig, nu når du er offentlig kendt. Søg ikke men find ham hvor det lige pludselig slår gnister, når du ser ham. Vær ikke bange for at spørge om han har kæreste eller om han kunne tænke sig en kop kaffe sammen med dig på et tidspunkt. Alle de portaler der for dating er desværre ikke helt udelukket for Fame-f…… Og dem som kun er til et nap for en nat.
  Som sikkerheds vagt vil jeg foreslå dig at gøre tingene i trygge rammer, når man tænker på at du er offentlig kendt. Du har ret til at passe på dig selv og sige nej tak. Jeg tænker at der herinde og på alle andre sider og portaler ( Facebook, dating.dk osv) vil komme en vel del klamme, latterlige og tiltider med stødende tilbud.
  Du kan sagtens kigge ude på Facebook og den slags. Men jeg vil anbefale igennem venner. Måske på festival eller den slags, hvor du kan få lov til at være i fred og bare dig
  Hvad man kan tillade sig er vel en mavefornemmelse. Men man skal være sig selv og ikke bange for at vise det. Man skal tage dig som du er og ikke en som du måske prøver at være.
  Good Hunting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Hmmmm…. Du skal da gøre det du har lyst til. Hvis du synes det er sjovt at dele billeder af din mad, så skal du da bare gøre det. Hvis det er en dealbreaker for din date så er han lidt vattet og åbenbart ikke den rette for dig. Jeg synes det er lidt fjollet men det bare mig. Dog vil jeg sige jeg ALDRIG ville stoppe med at date en som gjorde det. Vi har alle vores finurligheder hehe.

  Igen. Brug den version du har lyst til og vær fuldstændig ligeglad med hvad andre kalder det: at date, have en flirt eller ude med riven….

  Hvis du vil prøve en alternativ date så inviterer jeg gerne i Go Monkey så du får en på oplevelsen.

  Fuldstændig uforpligtigende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebastian

  Af hvad jeg ved så er hovedparten af drenge på tinder bare ude efter et nemt knald, så det er nok ikke stedet at finde en potential kæreste. Mit råd er at starte ud med at tage med mig på date, du kommer ikke til at fortryde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars

  Emma Gad: “Undlad ikke at sige de kærlige Ord i Livet. Man véd aldrig, naar det er for sent, og da vil den Kærlighed og det Hensyn, man har forsømt at vise, blive til en Anger, som aldrig helt fortager sig. De gode Ord, der ikke blev sagt, og den Hengivenhed, der ikke blev vist, selv om den maaske føltes, har hele Uoprettelighedens Hjælpeløshed over sig.” Måske handler det ikke om du instagrammer din mad men mere at du fortæller ham Hvad du føler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Santino

  Det hedder stadig at man har noget kørende, er nu også 27 år så måske er det mig der er gammeldags eller ikke med på bølgen.
  Og det er lidt uhøfligt at tage billeder mens man er på date.
  Men hvis hun er charmerende omkring situationen det så er det okay.
  Og hvis du skal finde dig en så er der tinder ja eller du kan møde dem igennem facebook eller fællesvenner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Santino

  Det hedder stadig at man har noget kørende, er nu også 27 år så måske er det mig der er gammeldags eller ikke med på bølgen.
  Og det er lidt uhøfligt at tage billeder mens man er på date.
  Men hvis hun er charmerende omkring situationen det så er det okay.
  Og hvis du skal finde dig en så er der tinder ja eller du kan møde dem igennem facebook eller fællesvenner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Nu vil flotte Nikita Klæstrup gerne ud på dating-markedet – og efterlyser derfor råd på sin blog: […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JensN

  En date siger du? Hvis du tør, så giver jeg!
  Hvis jeg kort skal præsentere mig selv, er jeg nyligt udklækket student med 6,0 i snit. Derudover er jeg særdeles passioneret musiker, og mere end bare meget glad for at diskutere politik.
  Og nej, jeg regner ikke med at have en chance overhovedet (endsige at du læser dette), men det kunne være sjovt at se hvor din grænse den går! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Hej Nikita.
  Det er sgu svært at finde den eneste ene, og hvor skal man finde personen henne er vel altid det helt store spørgsmål. Er det en, man tilfældigvis støder ind i mens man er på ferie, eller til fest, eller gennem en fælles ven. Dog vil jeg mene at hvis han invitere dig ud er der visse ting man kan lægge mærke til. F.eks. at han giver dig blomster, han henter dig og kører dig hjem efterfølgende. Han skal invitere dig ud og spise, frokost eller aftensmad, helst. Han skal selvfølgelig betale det hele. At der ingen sex er samme aften mellem dig og ham, og at han ringer dagen efter så du ved at det er dig han vil have.
  Og så laad vær med at sidde med mobilen fremme hele tiden, lad den ligge i tasken eller bukselommen, det kan hurtigt ødelægge det hvis den ene part hele tiden sidder med sin telefon fremme.
  // Kristian.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • David

  Nu har jeg været single i 3 år og er 24.

  Og har ikke rigtigt rodet i det der dating halløj som sådan. Self mødt en sød pige og måske gået en tur hvor man kan snakke osv.

  Altså hvis i begge interessere jer for at instagramme maden. Yeah do it.. 😀 Jeg ser ikke det som et problem. Så længe telefonen ikke tager alt opmærksomheden.

  Jeg vil nok sige at man har noget kørende og ikke en date. Men det jo nok smag og behag 🙂 :joy:

  Tinder er lort. Nogen er sikkert heldig men arg. Jeg er på et par dating sites og der har jeg da været mere heldig at møde nogen fra, dog ikke noget der er blevet videre til noget..

  Og klart man kan da møde mennesker gennem sine venner og hvad man nu ellers laver i fritiden.

  Du er en køn pige og sikkert et spændende liv, hvilken fyr ville ikke være interesseret i at bide på den krog og lærer dig bedre at kende 🙂

  God weekend. :sunglasses:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus

  Hej Nikita! 🙂

  Jeg vil lige starte med at sige, det er helt i orden at vise et billede af sin mad på Instagram, men generelt ville jeg have noget imod brug af sociale medier, sms’er etc. på en date ligegyldigt hvor mange dates man har været på sammen.
  Desuden vil jeg stadige sige, at man har noget kørende med en, hvis man ser en person på romantisk måde.
  Jeg vil også fraråde dig at bruge online datingsider, da kvinder typisk får klamme beskeder fra både unge og ældre mænd og så skal man generelt passe meget på med at møde en online. Det kan selvfølgelig godt lade sig gøre, at finde en sød person som man bliver rigtig glad for, men du skal bare være forberedt på klamme beskeder da du jo er en køn ung kvinde!

  Håber du kan bruge det til noget 🙂

  M.v.h

  Rasmus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders

  Hej Nikita.
  Mit råd vil lyde på, at du skal droppe alt omkring online dating, tinder og den slags. Min personlige mening omkring der er, at det er en smule overfladisk og uvirkeligt. Men det er selvfølgelig også hvad man selv gør det til…
  Jeg er måske selv lidt en håbløs romantiker, der håber på at møde den eneste ene ligesom i film som Dear John, The longest Ride, Remember Sunday og jeg kunne blive ved.
  Men har ikke selv haft det største held med det indtil videre. (Håber stadig!)
  Så hvis man skulle have en plan B, så vil det være at spørge en fremmede på gaden, i bussen osv. hvis du føler en gnist. Ellers er det oplagt at finde en i dine venners omgangskreds.
  Men du er en køn pige, det finder du hurtigt ud af! 😉

  PS. Lad vær med at slå instrambilleder op når du er på date!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg står i samme “problematik”, og aner ikke hvor man skal starte eller hvordan ma i det hele taget gør – se også mit indlæg om selv samme: http://troldensmor.bloggersdelight.dk/dating/
  Men skriv gerne, hvis du pludselig falder over den dybe tallerken. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg står i samme “problematik” – aner ikke hvor man skal starte, og hvordan man i det hele taget gør (se også mit indlæg: http://troldensmor.bloggersdelight.dk/dating/).
  Men skriv gerne hvis du pludselig falder over den dybe tallerken. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P. Birch

  Altså Nikita, når du finder ud af det, må du gerne ringe. Jeg har været single i ca. 20 år og jeg forstår det stadig ikke helt! :joy: (nej, jeg er ikke ynkelig, nej nej)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår!