En trist nyhed

Hvem er den dårlige indflydelse?

11749697_10205738967624966_1222845117_n

Jeg tror vi alle har den der ene ven, som det altid ender galt med, og til sidst kan man ikke finde ud af hvem der er den dårlige indflydelse. Sådan har jeg det med min momager Anne-li. Når jeg er sammen med hende ender det altid med alt for meget alkohol. Det hjælper så ikke på det, at jeg bor hos hende lidt løst. Hun er tjener på Bistro Boheme og hendes søde roomie er assistent Bar Manager på PS Bar & Grill. Det er farligt selskab.

Jeg tog hjem til Anne-li i søndags, hvor vi startede med at drikke en flaske vin. Det endte så med at vi tog i biografen sammen med en veninde og så Magic Mike. (Er det forresten ikke fantastisk, at man som kvinde kan se på halvnøgne mænd uden at det er en objektificering og sexisme?). Efter filmen tog vi ud og drak mere vin.

Mandag gik det ikke meget bedre. Vi startede med undertøjsshopping i Agent Provocateur, hvor vi bliver tilbudt rosé champagne mens vi prøver undertøj på.

Skærmbillede 2015-07-15 kl. 11.05.13

Vi fik nok begge brugt lidt for mange penge… Men lækkert undertøj er vigtigt!
large

Vi endte på Bistro Boheme med vin og cocktails. Nu er jeg så taget tilbage til Lolland i et vildt forsøg på at blive ædru, men allerede på torsdag går turen tilbage til København, fordi jeg har et stort interview.

2 kommentarer

  • Momager

    Det er sjovt, fordi det er sandt. Du er min faste partner in crime.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Har du meldt dig ud af Konservativ Ungdom efter dig og Rune gik fra hinanden? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En trist nyhed