Valgfest eller gravøl?

Hvis jeg var politiker…

Jeg bliver nærmest altid kaldt politiker i medierne. Det er på trods af, at jeg hverken er opstillet eller valgt til noget som helst. Definitionen af en politiker er sandelig blevet udvandet… Og på nuværende tidspunkt har jeg ikke rigtig et ønske om at blive politiker. Jeg havde dog ikke sagt nej til en ministerpost! Hvilket jeg også hintede til Lars Løkke gentagende gange på twitter. Der var desuden enighed om, at jeg ville være en glimrende udenrigsminister! Men Løkke var åbenbart ikke enig. Jeg blev i hvert fald ikke ringet op i lørdags og tilbudt en ministerpost. Første og eneste gang jeg sidder hjemme en lørdag aften og venter på et opkald fra en fyr!!

Men måske var det for det bedste. Hvorfor dog det? Tænker du. Jo, nu skal du høre. Jeg vil fremsætte en liste over latterlige ting jeg ville gøre som politiker.

1. Maksimal udnyttelse af Udvalget for Landdistrikter og Øer
wine
Ja, det lyder måske kedeligt, men tænk lige over det. Teknisk set er Bourgogne vel et landdistrikt? Og Santorini er vel en ø? Man kunne arrangere nogle jævnt gode “studieture”.

2. Jeg ville starte mine taler på Folketingets talerstol med:
ten
Altså, det ville jo ikke være en løgn. Såååå…

3. Madrassurfing
matress
Oh yes! Jeg tror, at trapperne lige når man kommer ind på Christiansborg egner sig jævnt godt til madrassurfing! Jeg havde endda en aftale med Søren om, at hvis han kom i folketinget skulle vi madrassurfe. Det må blive næste gang.

4. Jeg ville kræve, at fødevareministeren skulle nedsætte et udvalg for endegyldigt at opklare hvad forskellen på krebinetter og karbonader er

I gots to know

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valgfest eller gravøl?